εσείς ρε που καβαλάτε τα βρετανικά 3μπούρδελα και μας τα πρήζετε συνεχώς!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ποιοί "εμείς"![]()
δικιά μου ειναι η triumph; :rotflmao: :rotflmao:![]()
εσείς ρε που καβαλάτε τα βρετανικά 3μπούρδελα και μας τα πρήζετε συνεχώς!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ποιοί "εμείς"![]()
δικιά μου ειναι η triumph; :rotflmao: :rotflmao:![]()
καλά κοίτα μη σκοντάψει...Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
φυσικα δεν υπαρχει αντιπαλος στη κατηγορια αυτη....
γιατι το Ζ750 '07 ειναι σε αλλη κατηγορια... πολυ πανω...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από CPANTELO
Στη καφετερια ισως? αλλα μαλλον εκει ειναι πρωτο και με διαφορα το Ζ![]()
![]()
αφου ετσι εγραψε ο "ειδικος τυπος"....
Καλά κάνουμε κύριοςΑρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
εσείς ρε που καβαλάτε τα βρετανικά 3μπούρδελα και μας τα πρήζετε συνεχώς!![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
κατ'αρχάς το τράιουμφ πέρνει το πρώτο βραβείο γκίνες για την ασχήμια του.....![]()
αλλά άμα είσαι λίγο γκέι (όπως οι άγγλοι) λογικό είναι σου αρέσουν τα αγγούρια.....
3 κύλινδροι = 3 παπ@ρια
(είδατε? οι άγγλοι όλα τα συνδιάζουν με την π0υτΣ@)
4 κύλινδροι = POWER
2 κύλινδροι = V power
πολύ ήρεμο σε κόβω...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καλά κάνουμε κύριος![]()
ΓΑΜΩ ΤΗΝ TRIUMPH!!!!
:rotflmao:
![]()
έχεις επιχειρήματα δε μπορώ να πω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
....
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Καλά κάνεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
ΓΑΜΩ ΤΗΝ TRIUMPH!!!!:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
μακάρι να το 'κανα κι εγω να μου έδινε τζάμπα μηχανάκια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
To θέμα δείχνει σαν άλλη μια καλή ευκαιρία να τσακωθούν οι γιαπωνεζάκιδες με τους ευρωπαίους!
Αμάν πια με τις "μανίες" που έχει ο καθένας.:a017:
Το να κρίνει κανείς με βάση το ότι είναι χοντάκιας, γιαμαχάκιας, ντουκατίστι κτλ είναι μ@λ@κί@ όπως και να'χει.
Και εγώ είχα πάντα γιαπωνέζικα και kawa και honda και yamaha αλλά διάβασα και οδήγησα και αποφάσισα να πάρω triumph!
Όλοι έχουμε τις συμπάθειές μας (που μπορεί να αλλάξουν φυσικά), αλλά ένα συγκεκριμένο μοντέλο δεν πρέπει να το κρίνουμε με βάση αυτές.
Εγώ συμπάθησα την triumph γιατί έκανε μια μεγάλη ανάκαμψη τα τελευταία χρόνια και παρουσίασε πραγματικά πολύ καλά μηχανάκια, ενώ παλιότερα θα γέλαγα και μόνο στην σκέψη του να αγόραζα ένα. Εκτιμώ πολύ την honda γιατί έχει βγάλει μερικά από τα πιο σημαντικά μοντέλα στην ιστορία, όμως τα τελευταία χρόνια έχει αδρανήσει λίγο και αυτό με απογοητεύσει.
Για το street triple έχω διαβάσει από όλους τα καλύτερα. Δεν τα πέρνουν όλοι και δεν έχω βρει μέχρι τώρα πουθενά μέχρι τώρα κάποια αντίφαση στα γραφόομενα από τους δημασιογράφους.
Φυσικά διαφωνώ ότι ο μόνος τρόπος να κρίνεις είναι να οδηγήσεις εσύ ο ίδιος όλες τις μηχανές.
Τις οδηγάς συνήθως στην πόλη και αν προλάβεις λίγο πιο έξω, για το πολύ 40 λεπτά, χωρίς να προλαβαίνεις να τις μάθεις και σε μη ελεγχόμενες συνθήκες.
Οι δημοσιογράφοι έχουν την απαραίτητη εμπειρία και γνώση για να κρίνουν, ενώ ταυτόχρονα οδηγούν τα μηχανάκια σε όλες τις συνθήκες για 2000 και πλέον χιλιόμετρα. Δεν είπαμε να ακολουθούμε ότι λένε κατά γράμμα, δεν είναι θεοί, αλλά όταν όλοι τους συμφωνούν σε κάτι, καλό θα ήταν να το λαμβάνουμε υπόψιν μας.
τι παιζει;Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ακομα ειμαι αρνητικος λογω Ελληνικης αντιπροσωπειας![]()
γιατι δεν εχω ακουσει κατι ενω στα υπολοιπα (κρανη,γαντια μουφαν κτλ μου εχουν φερθει αψογα)![]()