Τώρα είδα την απάντησή σου. Αν πέσει η μοτοσικλέτα στο πόδι της κοπελιάς, το τελευταίο πράγμα που θα την πειράξει είναι το κάψιμο. Μάλλον το συντριπτικό σπάσιμο κνήμης που θα πάθει από τα 230 κιλά σίδερο, θα την πειράξει περισσότερο...
Ανθρώπινη εξάτμιση δεν υπάρχει. Όλες οι aftermarket είναι λίγο μικρότερες από τη μαμά, αλλά λίγο όμως. Σκεφτόμουνα την ακραία λύση της μαιμουδιάς, να πάρω το σωλήνα σύνδεσης της προτεινόμενης για το bandit aftermarket εξάτμισης και να βάλω μια τύπου ΜοtoGP που είναι μικρούτσικες, φτιαγμένη για κάποιο μοντέλο παρόμοιας ιπποδύναμης ή περίπου και να τη στερεώσω με κάποιο σφιγκτήρα στο μαρσπιέ του συνεπιβάτη, όπως είναι και τώρα. Αλλά δεν είμαι σίγουρος για το αν τα εσωτερικά διαφράγματα ταιριάξουν με τις ταχύτητες και το ρυθμό ροής καυσαερίων του bandit ή όχι. Να πιστέψω ότι όντως ασχολούνται τόσο πολύ με ταπεινές μοτοσικλέτες; Ή απλά φτιάχνουν μία generic και την πουλάνε και ασχολούνται πραγματικά μόνο με τα SS600 και SS1000 που είναι και τα πολλά λεφτά; Πάντως, με καμμία δεν κερδίζει αισθητά σε δύναμη, κρίνοντας από τα διαγράμματα στο ίντερνετ. 2-3 άλογα και λίγη ροπή στις μεσαίες. Θα μου πεις, ότι κερδίσεις καλό είναι... Η μόνη εργοστασιακή "μικρή" είναι η remus powercone, αλλά δε ξέρω τιμές Ελλάδας. Και επίσημα, από το site της remus, δεν δίνει ούτε μιά τρίχα από άλογο παραπάνω.
είδες, δεν προσέχω τι γράφω. Για το υδρόψυκτο bandit ΕΧΕΙ μικρές, τύπου MotoGP.
Δες αυτό το λινκ
Πάλι δεν ξέρω τιμές.