μ' αρεσεις, γιατι το απεκλεισες το μπλε τελειως! η εχουμε αποψη. η δεν εχουμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
άσπρο, πορτοκαλί με αυτή τη σειρά μου αρέσουν εμένα μπλέ με τίποτα...πολύ κοινό
μ' αρεσεις, γιατι το απεκλεισες το μπλε τελειως! η εχουμε αποψη. η δεν εχουμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
άσπρο, πορτοκαλί με αυτή τη σειρά μου αρέσουν εμένα μπλέ με τίποτα...πολύ κοινό
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μ' αρεσεις, γιατι το απεκλεισες το μπλε τελειως! η εχουμε αποψη. η δεν εχουμε!![]()
![]()
το φανταζεσαι ομως, ενα καταμαυρο b king και ενα καταλευκο hayabusa διπλα, διπλα???Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
λες να κανεις την εκπληξη και να τα σκασεις και τα δυο μαζι??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αμα μπηκες σε αυτο το τριπακι....Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
το φανταζεσαι ομως, ενα καταμαυρο b king και ενα καταλευκο hayabusa διπλα, διπλα???
Βλεπω να ξανακανεις τραμπα το σπιτι για κανα διαμερισμα, το μαγαζι με δε ξερω τι, και μετα αντε να δουμε τι αλλο θα δουμε!!!!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
το φανταζεσαι ομως, ενα καταμαυρο b king και ενα καταλευκο hayabusa διπλα, διπλα???
σε εβαλα σε τρυπακι τωρα ε??
![]()
![]()
![]()
Το πρώτο δαγκωτό, και θέλω και το μηχανάκι να το πάω λίγα μέτρα λέμε!!!!! Αδερφικέ κολλητέ αυτοκόλλητε καρδιακέ μου φίλε παπ
Bέβαια, όπως και με το προηγουμενο μπούσα, κάποια χρώματα ήταν σουπερ στις φωτό και χάλια στο φως του ήλιου... Αλλα αυτό το περτικαλί με ανατσουτσουρώνει λέμε
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
ε οποτε καβαλήσες πορτοκαλί μηχανακι ολο γλυκα ησουν μετα και τσουτσουρωμένος...Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Το πρώτο δαγκωτό, και θέλω και το μηχανάκι να το πάω λίγα μέτρα λέμε!!!!! Αδερφικέ κολλητέ αυτοκόλλητε καρδιακέ μου φίλε παπ
Bέβαια, όπως και με το προηγουμενο μπούσα, κάποια χρώματα ήταν σουπερ στις φωτό και χάλια στο φως του ήλιου... Αλλα αυτό το περτικαλί με ανατσουτσουρώνει λέμε
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ε οποτε καβαλήσες πορτοκαλί μηχανακι ολο γλυκα ησουν μετα και τσουτσουρωμένος...
![]()
α, νταξ' το παθαινουν κι αλλοι αυτο δηλαδη?! ΟΚ then!![]()
![]()
Ρε παπ το μηχανάκι ΌΤΙ χρώμα και να το πάρεις είναι Μ@Μ@ΤΟ, πάρτο ΕΜΠΡΙΜΕ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ και πάλι Μ@Μ@ΤΟ θα 'ναι !!!!!!!
![]()
![]()
![]()
αυτη την φωτο με τη yoshimura απο που την κατεβασες ρε???? μονή ειναι ή κανω λαθος???
μπας και υπαρχει και καμια απο πισω να δουμε?