Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 51

Θέμα: Arai Rx7 και βροχη.

Η ζελατινα του UVEX που ειναι σε συνεργασια με την Bayer, εχει "υδροφοβη" εξωτερικη επιστρωση. Κανει καλη δουλεια.

Παλαιό μέλος
    Συμφωνώ και απαυξάνω για τις ζελατίνες τις Uvex.
    Έχω και Arai και Uvex,και η δεύτερη κάνει πιο καλή δουλειά στη βροχή.
    'Σταγονοφοβική' θα την χαρακτήριζα.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    ναι ρε φιλε πατατα..!!!--δεν ηξερα οτι θα το καναν ακομη καποιοι..!!!

το προβλημα ειναι δεδομενο --το κανουν ΟΛΕΣ οι ζελατινες-- και ουτε μπορεις να ψεκαζεις με σιλικονουχα την ζελατινα καθε τοσο..
    Ακομη και αυτα δεν κανουν οτι υποσχονται, οχι καλλιτερα τουλ απα την ΠΑΤΑΤΑ.

Ετσι λοιπον το παλιο κολπο σε συνδυασμο με εναν δεικτη χεριου (απο την μεσα πλευρα για οσο ειναι στεγνο ακομη το γαντι) κανει για μενα τουλ καλα την δουλεια του...

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Μια ακόμα λύση είναι να κόψεις μια πατάτα (ναι καλά διαβάσατε) στην μέση, και να αλείψεις με το εσωτερικό της, την ζελατίνα. Δέν θα έχεις και την καλύτερη διαύγεια, αλλά δεν κολλάει νερό με τίποτα επάνω στην ζελατίνα.
    Ρε τι πατέντες κάναμε κάποτε
    Ρε'συ Χρήστο ; Για να μη θαμπώνει δεν γινόταν το πατατόκολπο ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Ρε'συ Χρήστο ; Για να μη θαμπώνει δεν γινόταν το πατατόκολπο ;

Το καναμε παλια στις μασκες για το ψαρεμα να μην θαμπωνουνε,δουλευε αλλα το καλυτερο μακραν ειναι το φτυσιμο !!!
    τωρα στις ζελατινες δεν το εχω δοκιμασει.!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    Το καναμε παλια στις μασκες για το ψαρεμα να μην θαμπωνουνε,δουλευε αλλα το καλυτερο μακραν ειναι το φτυσιμο !!!
    τωρα στις ζελατινες δεν το εχω δοκιμασει.!
    Παλια εεεεεεεεεεεεεε?????? Μηπως ξερεις τι γινεται με τις σημερινες μασκες? Πιανει το "παλιο κολπο"?????

Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
    Παλια εεεεεεεεεεεεεε?????? Μηπως ξερεις τι γινεται με τις σημερινες μασκες? Πιανει το "παλιο κολπο"?????
    Φιλε πολυυυυυυυυυ παλια !! αλλα ακομα δουλευει !
    απο οτι γνωριζω οι νεες καλες μασκες (Apnea,Omer κτλ) εχουν στα κρυσταλλα μια ειδικη επιστρωση και "λενε" πως δεν θαμπωνουν,αλλα εγω ακομα φτυνω και ειναι μια χαρα !!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
    ...Σου ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβεις (εκτος των αλλων), πως μπορει να φευγει το νερο απο τη ζελατινα σε πιο μεγαλες ταχυτητες? Ποση φαντασια, εκτος απο γνωση μπορει να χρειαζεται?...
    Εεε sorry αλλα κάτι τέτοιο δεν έλεγα κι' εγω; (οτι το νερό απωθείται απο τη ζελατίνα σε υψηλές ταχύτητες)

Αυτό με την πατάτα ξέρω πως ισχύει για το θάμπωμα, τώρα για το αν αφήνει το νερό να γλυστρά με ευκολία πάνω στη ζελατίνα επιφυλλάσομαι.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Εεε sorry αλλα κάτι τέτοιο δεν έλεγα κι' εγω; (οτι το νερό απωθείται απο τη ζελατίνα σε υψηλές ταχύτητες)

Αυτό με την πατάτα ξέρω πως ισχύει για το θάμπωμα, τώρα για το αν αφήνει το νερό να γλυστρά με ευκολία πάνω στη ζελατίνα επιφυλλάσομαι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    To link βγάζει στη κεντρική σελίδα..Αν θες γράψε το κωδικό του προϊόντος.

edit : Το βρήκα.. Κωδικός : 10004150
    με τον firefox στο πρωτο new tab βγαζει την κεντρικη σελιδα, τη δευτερη φορα που θα πατησεις το link σε βγαζει εκει που θες.δεν ξερω γιατι.

Δοκίμασε να βάλεις μία λεπτή στρώση κρεμοσάπουνο.Δεν ξέρω όμως μήπως κάνει μπουρμπουλήθρες.Δοκίμασέ το και πες μας
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000

δουλεύει δουλεύει:smilea:

Multistrada Μέλος Το avatar του/της Stelth
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Δοκίμασε να βάλεις μία λεπτή στρώση κρεμοσάπουνο.Δεν ξέρω όμως μήπως κάνει μπουρμπουλήθρες.Δοκίμασέ το και πες μας
    Παλιά τι κάναμε αυτό αλλά όχι με κρεμοσάπουνο αλλα με σκόνη για το πλύσιμο των ρούχων.
    Ρίχναμε επάνω στη ζελατίνα σκόνη (Tide, OMO...) και μετά με το χέρι μας και λίγο νερό (βροχή) αλείφαμε όλη τη ζελατίνα.
    Αποτέλεσμα για λίγο διάστημα (καμιά 50αρια μέτρα) ναι μεν έβλεπες αλλά όχι και τόσο καθαρά.
    Μετά όμως έβλεπες μια χαρά
    Ducatisti υπάρχουν πολλοί
    Ducatistiani ένας!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
    Παλιά τι κάναμε αυτό αλλά όχι με κρεμοσάπουνο αλλα με σκόνη για το πλύσιμο των ρούχων.
    Ρίχναμε επάνω στη ζελατίνα σκόνη (Tide, OMO...) και μετά με το χέρι μας και λίγο νερό (βροχή) αλείφαμε όλη τη ζελατίνα.
    Αποτέλεσμα για λίγο διάστημα (καμιά 50αρια μέτρα) ναι μεν έβλεπες αλλά όχι και τόσο καθαρά.
    Μετά όμως έβλεπες μια χαρά
    ναι ρε σύ! που το θυμήθηκες?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Παιδες εγω τετοιες πατεντες στα κρανη που εχω τα τελευταια 8-10 χρονια, δεν χρειαστηκε να κανω. Μονο pinlock, για το θαμπωμα το χειμωνα εχω. Αν και χωρις αυτο, μολις πιασω το 30-40 χλμ. ξεθαμπωνει μονη της, αλλα το εχω καλου-κακου. Απο οτι εχω διαβασει και στην αρχη, δεν ειμαι ο μονος που δεν εχει τετοια προβληματα.-

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ARAI: RX7-Corsair ή ASTRO-R ???
    από SeNNinhA στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2006, 17:18
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2005, 09:17
  3. Arai RX7 Corsair
    από anco στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2005, 21:05