Η ζελατινα του UVEX που ειναι σε συνεργασια με την Bayer, εχει "υδροφοβη" εξωτερικη επιστρωση. Κανει καλη δουλεια.
Η ζελατινα του UVEX που ειναι σε συνεργασια με την Bayer, εχει "υδροφοβη" εξωτερικη επιστρωση. Κανει καλη δουλεια.
Συμφωνώ και απαυξάνω για τις ζελατίνες τις Uvex.
Έχω και Arai και Uvex,και η δεύτερη κάνει πιο καλή δουλειά στη βροχή.
'Σταγονοφοβική' θα την χαρακτήριζα.
ναι ρε φιλε πατατα..!!!--δεν ηξερα οτι θα το καναν ακομη καποιοι..!!!
το προβλημα ειναι δεδομενο --το κανουν ΟΛΕΣ οι ζελατινες-- και ουτε μπορεις να ψεκαζεις με σιλικονουχα την ζελατινα καθε τοσο..
Ακομη και αυτα δεν κανουν οτι υποσχονται, οχι καλλιτερα τουλ απα την ΠΑΤΑΤΑ.
Ετσι λοιπον το παλιο κολπο σε συνδυασμο με εναν δεικτη χεριου (απο την μεσα πλευρα για οσο ειναι στεγνο ακομη το γαντι) κανει για μενα τουλ καλα την δουλεια του...
Ρε'συ Χρήστο ; Για να μη θαμπώνει δεν γινόταν το πατατόκολπο ;Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Μια ακόμα λύση είναι να κόψεις μια πατάτα (ναι καλά διαβάσατε) στην μέση, και να αλείψεις με το εσωτερικό της, την ζελατίνα. Δέν θα έχεις και την καλύτερη διαύγεια, αλλά δεν κολλάει νερό με τίποτα επάνω στην ζελατίνα.
Ρε τι πατέντες κάναμε κάποτε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το καναμε παλια στις μασκες για το ψαρεμα να μην θαμπωνουνε,δουλευε αλλα το καλυτερο μακραν ειναι το φτυσιμο !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ρε'συ Χρήστο ; Για να μη θαμπώνει δεν γινόταν το πατατόκολπο ;![]()
![]()
![]()
τωρα στις ζελατινες δεν το εχω δοκιμασει.!
Παλια εεεεεεεεεεεεεε?????? Μηπως ξερεις τι γινεται με τις σημερινες μασκες? Πιανει το "παλιο κολπο"?????Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Το καναμε παλια στις μασκες για το ψαρεμα να μην θαμπωνουνε,δουλευε αλλα το καλυτερο μακραν ειναι το φτυσιμο !!!
τωρα στις ζελατινες δεν το εχω δοκιμασει.!
Φιλε πολυυυυυυυυυ παλια !!Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
Παλια εεεεεεεεεεεεεε?????? Μηπως ξερεις τι γινεται με τις σημερινες μασκες? Πιανει το "παλιο κολπο"?????αλλα ακομα δουλευει !
απο οτι γνωριζω οι νεες καλες μασκες (Apnea,Omer κτλ) εχουν στα κρυσταλλα μια ειδικη επιστρωση και "λενε" πως δεν θαμπωνουν,αλλα εγω ακομα φτυνω και ειναι μια χαρα !!!
Εεε sorry αλλα κάτι τέτοιο δεν έλεγα κι' εγω; (οτι το νερό απωθείται απο τη ζελατίνα σε υψηλές ταχύτητες)Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
...Σου ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβεις (εκτος των αλλων), πως μπορει να φευγει το νερο απο τη ζελατινα σε πιο μεγαλες ταχυτητες? Ποση φαντασια, εκτος απο γνωση μπορει να χρειαζεται?...![]()
Αυτό με την πατάτα ξέρω πως ισχύει για το θάμπωμα, τώρα για το αν αφήνει το νερό να γλυστρά με ευκολία πάνω στη ζελατίνα επιφυλλάσομαι.
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Εεε sorry αλλα κάτι τέτοιο δεν έλεγα κι' εγω; (οτι το νερό απωθείται απο τη ζελατίνα σε υψηλές ταχύτητες)![]()
Αυτό με την πατάτα ξέρω πως ισχύει για το θάμπωμα, τώρα για το αν αφήνει το νερό να γλυστρά με ευκολία πάνω στη ζελατίνα επιφυλλάσομαι.
![]()
![]()
με τον firefox στο πρωτο new tab βγαζει την κεντρικη σελιδα, τη δευτερη φορα που θα πατησεις το link σε βγαζει εκει που θες.δεν ξερω γιατι.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
To link βγάζει στη κεντρική σελίδα..Αν θες γράψε το κωδικό του προϊόντος.
edit : Το βρήκα.. Κωδικός : 10004150
Δοκίμασε να βάλεις μία λεπτή στρώση κρεμοσάπουνο.Δεν ξέρω όμως μήπως κάνει μπουρμπουλήθρες.Δοκίμασέ το και πες μας
Fortis Fortuna Adiuvat
δουλεύει δουλεύει:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Εεε sorry αλλα κάτι τέτοιο δεν έλεγα κι' εγω; (οτι το νερό απωθείται απο τη ζελατίνα σε υψηλές ταχύτητες)![]()
Παλιά τι κάναμε αυτό αλλά όχι με κρεμοσάπουνο αλλα με σκόνη για το πλύσιμο των ρούχων.Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Δοκίμασε να βάλεις μία λεπτή στρώση κρεμοσάπουνο.Δεν ξέρω όμως μήπως κάνει μπουρμπουλήθρες.Δοκίμασέ το και πες μας
Ρίχναμε επάνω στη ζελατίνα σκόνη (Tide, OMO...) και μετά με το χέρι μας και λίγο νερό (βροχή) αλείφαμε όλη τη ζελατίνα.
Αποτέλεσμα για λίγο διάστημα (καμιά 50αρια μέτρα) ναι μεν έβλεπες αλλά όχι και τόσο καθαρά.
Μετά όμως έβλεπες μια χαρά
Ducatisti υπάρχουν πολλοί
Ducatistiani ένας!!
ναι ρε σύ! που το θυμήθηκες?Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
Παλιά τι κάναμε αυτό αλλά όχι με κρεμοσάπουνο αλλα με σκόνη για το πλύσιμο των ρούχων.
Ρίχναμε επάνω στη ζελατίνα σκόνη (Tide, OMO...) και μετά με το χέρι μας και λίγο νερό (βροχή) αλείφαμε όλη τη ζελατίνα.
Αποτέλεσμα για λίγο διάστημα (καμιά 50αρια μέτρα) ναι μεν έβλεπες αλλά όχι και τόσο καθαρά.
Μετά όμως έβλεπες μια χαρά![]()
Παιδες εγω τετοιες πατεντες στα κρανη που εχω τα τελευταια 8-10 χρονια, δεν χρειαστηκε να κανω. Μονο pinlock, για το θαμπωμα το χειμωνα εχω. Αν και χωρις αυτο, μολις πιασω το 30-40 χλμ. ξεθαμπωνει μονη της, αλλα το εχω καλου-κακου. Απο οτι εχω διαβασει και στην αρχη, δεν ειμαι ο μονος που δεν εχει τετοια προβληματα.-