Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος αναλυτικά τι κάνει ο εκκεντροφόρος στην μηχανή. Και τι μέγεφος καρπυρατέρ να βάλω?
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος αναλυτικά τι κάνει ο εκκεντροφόρος στην μηχανή. Και τι μέγεφος καρπυρατέρ να βάλω?
Hello me akouei kaneis????????
γυριζει γύρο απο τον εαυτο του, οπως ακριβως κ ο στροφαλοςΑρχικά δημιουργήθηκε από stanislavraspop
με τη διαφορα οτι ο εκκ ειναι πανω απο το πιστονι!!!
πιο αναλυτικα δε μπορω!!!!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αρχικά δημιουργήθηκε από stanislavraspop
Εκκεντροφόρος είναι ένας άξονας που όπως λέει και το όνομά του φέρει έκκεντρα,δηλαδή προεξοχές που με την περιστροφή του ανοιγοκλείνουν τις βαλβίδες εισαγωγής-εξαγωγής (υπάρχουν πολλοί κινητήρες,οι περισσότεροι δηλαδή,με 2 εκκεντροφόρους επί κεφαλής, ΕΕΚ, που ο ένας ανοιγοκλείνει τις βαλβίδες εισαγωγής και ο άλλος της εξαγωγής).Παλιότερα χρησιμοποιούνταν εκκεντροφόρος στο πλάι αλλά πλέον είναι όλοι επί κεφαλής.Εγώ λέω να κάνεις ένα Pm στον Gixxxerpap γιατί ενδιαφέρεται να κάνει ανταλλαγή με το Triumph
Fortis Fortuna Adiuvat
κάτσε βρε αγορίνα μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από stanislavraspop
Hello me akouei kaneis????????
ΦΟΡΟΥΜ ειμαστε οχι CHAT!!!!!
συγνώμη κιόλας ετσι, αλλα τι να τα κάνεις ΟΛΑ αυτα στο...χμμμ ΠΑΠΙ ?!?!?!?![]()
δεν τα λυπάσε τα λεφτουδάκια σου? γιατι δεν τα κρατάς και οταν έρθει το zx250 απο το 2008 να χτυπήσεις ενα τέτοιο?!?!?
λεω εγω τωρα! αλλα ο καθένας με τα κέφια του....![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Τι μάρκας είναι το ZX250?
CLICK ME CLICK MEΑρχικά δημιουργήθηκε από stanislavraspop
Τι μάρκας είναι το ZX250?
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Για τον εκκεντροφορο σου ειπε στο περιπου ο project.breeze...Βαλε ενα αγριοτερο εκκεντροφορο και κατα προτιμηση κανιβαλακι,παπι ειναι τι τις θες τις χαμηλομεσαιες...αλογα ψηλα και Αγιος ο Θεος...Αρχικά δημιουργήθηκε από stanislavraspop
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος αναλυτικά τι κάνει ο εκκεντροφόρος στην μηχανή. Και τι μέγεφος καρπυρατέρ να βάλω?![]()
![]()
Στα κυβικα σου το καρμπυρατερ θα πρεπει να ειναι 28mm και ανω,μαλλον εκει κοντα στα 30 βαλε κατι...Επισης μαζι με το πακετο εκκεντροφορος-πιστονι-καρμπυρατερ δωσε την κεφαλη σου σε καποιον που ξερει για να σου ανοιξει τις θυριδες εισαγωγης-εξαγωγης...Ενα γυαλισμα στην εξαγωγη θα βοηθαγε επισης...Απαραιτητη μετα απ'ολα αυτα και η εξατμιση...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Για τον εκκεντροφορο σου ειπε στο περιπου ο project.breeze...Βαλε ενα αγριοτερο εκκεντροφορο και κατα προτιμηση κανιβαλακι,παπι ειναι τι τις θες τις χαμηλομεσαιες...αλογα ψηλα και Αγιος ο Θεος...![]()
![]()
Στα κυβικα σου το καρμπυρατερ θα πρεπει να ειναι 28mm και ανω,μαλλον εκει κοντα στα 30 βαλε κατι...Επισης μαζι με το πακετο εκκεντροφορος-πιστονι-καρμπυρατερ δωσε την κεφαλη σου σε καποιον που ξερει για να σου ανοιξει τις θυριδες εισαγωγης-εξαγωγης...Ενα γυαλισμα στην εξαγωγη θα βοηθαγε επισης...Απαραιτητη μετα απ'ολα αυτα και η εξατμιση...![]()
![]()
Αμάν ρε T.R.E εδώ λέμε να διαφυλάξουμε την ησυχία του κοσμάκη και εσύ του λες να κάνει καννίβαλο το παπί;Ρε θα μας κλείσουν μέσα λέμε:rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Αμάν ρε T.R.E εδώ λέμε να διαφυλάξουμε την ησυχία του κοσμάκη και εσύ του λες να κάνει καννίβαλο το παπί;Ρε θα μας κλείσουν μέσα λέμε:rotflmao:
Εγω και η ακραπα μου δεν συμφωνησαμε να διαφυλαξουμε την ησυχια κανενος...![]()
Αυτες ειναι μυστικες κλικαδορικες συμφωνιες και δεν με αφορουν...
![]()
![]()
Και πολυ καλα εκανεςΑρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Εγω και η ακραπα μου δεν συμφωνησαμε να διαφυλαξουμε την ησυχια κανενος...![]()
Αυτες ειναι μυστικες κλικαδορικες συμφωνιες και δεν με αφορουν...
![]()
![]()
![]()
Να δουμε τωρα πως θα τα μεταφερει ολα αυτα στον μαστορα,και ποιος θα απαντησει σε επικειμενο τιτλο θρεντ "Εσκασα 1μιση χιλιαρικο και τωρα εχω μεινει με τα 3 στο χερι" .
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Και πολυ καλα εκανες![]()
Να δουμε τωρα πως θα τα μεταφερει ολα αυτα στον μαστορα,και ποιος θα απαντησει σε επικειμενο τιτλο θρεντ "Εσκασα 1μιση χιλιαρικο και τωρα εχω μεινει με τα 3 στο χερι" .
+10000
Πεταμένα (πολλά) λεφτά για το τίποτα. Άντε κι από 8 αλογάκια το έφτασες 10, ε και?
Μάθε με αυτό να οδηγάς, να στρίβεις, να φρενάρεις και όταν έρθει η ώρα αγοράζεις ενα 125 ή ένα 250 και μετά ένα μεγαλύτερο και πάει λέγοντας.
Μη χαλάτε τα πολύτιμα ευρουδάκια σας γεμίζοντας τη τσέπη του κάθε αεριτζή παραμυθά που σας βρήκε πιτσιρικάδες και πάνω στη καύλα να σας τα φάει χοντρά.
Υπομονή, μυαλό και σύνεση θέλει η παλιοπουτάνα η ζωή.
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Οταν ασχολεισαι με τις βελτιωσεις,ξερεις οτι αυξηση ιπποδυναμης και αξιοπιστια δεν πανε μαζι...Επισης ολα αυτα που του ειπα δεν πρεπει να κανουν πανω απο 400 ? μαζι με τα εργατικα του μαστορα το πολυ...Οποτε ασε τις υπερβολες και τις ειρωνιες...
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
+10000
Πεταμένα (πολλά) λεφτά για το τίποτα. Άντε κι από 8 αλογάκια το έφτασες 10, ε και?
Το ποσο πεταμενα λεφτα ειναι δικο του θεμα,δεν νομιζω να ρωτησε για value for money...Δεν σκεφτονται ολοι οι ανθρωποι το ιδιο,ουτε γουσταρουν ολοι να χαλανε τα λεφτα τους στα ιδια πραγματα...![]()
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!!! Άλλη μια ερώτηση έχω, γιατί τώρα μου γίνεται πόλυ ζεστό γρήγορα? Μιλάμε ούτε τα πόδια δεν μπορώ να κρατήσω...
Να σου πω το εχεις παρει πρεφα οτι απευθυνεσαι σε ενα παλικαρακι που εκτος του οτι δεν ξερει αυτα που ξερεις εσυ,και μαλλον ουτε τα βασικα περι μηχανολογιας και βελτιωσεων κτλ, αποτελει και στοχο εκμεταλλευσης απο επιδοξους μαστορους;Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Οταν ασχολεισαι με τις βελτιωσεις,ξερεις οτι αυξηση ιπποδυναμης και αξιοπιστια δεν πανε μαζι...Επισης ολα αυτα που του ειπα δεν πρεπει να κανουν πανω απο 400 ? μαζι με τα εργατικα του μαστορα το πολυ...Οποτε ασε τις υπερβολες και τις ειρωνιες...
![]()
![]()
![]()
Καλυτερα να προσεχεις που δινεις συμβουλες περι βελτιωσης,διοτι δεν ειναι ολοι το ιδιο.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?