ελπίζω να κατάλαβες πως πρόθεση μου δεν ήταν να υπάρξει κόντρα αλλά συζήτηση..απευθύνοντάς σου μια ερώτηση δεν περίμενα την αντίδραση που είχες αλλά μια χαλαρή κουβεντούλα. κανένας δεν σου ζήτησε να δικαιολογήσεις τπτ.Την γνώμη σου, όπως κ κάθε άλλου που νομίζει πως έχει να πει κάτι επικοδομιτικό ήθελα.
ναι ερ έχω..κ ξέρω πως έχει μειονεκτήματα.....αλλά και πολλά θετικά!!'Αλλωστε κ με ερ γίνονται σε πολλές χώρες(μεταξύ των οποίων αμερική, αγγλία, γαλλία) ενιαία πρωταθλήματα, και για ερ υπάρχουν ένα κάρο αφτερ μαρκετ αξεσουαρ-βελτιώσεις, δεν έχει να λέει κάτι αυτό...Επίσης στην ερώτηση που σας έκανα(εσένα κ του aggelou_sv) δεν μίλησα μόνο για ερ αλλά και για cbf. Όσο αφορά τα πλαίσια όσες ζημιές έχουν καταγραφεί σχετίζονται με την τοποθέτηση αφτερ μαρκετ μανιταριών, τα οποία εδράζονται σε λάθος σημείο. Η καβασάκι δίνει άλλα διαφορετικά..
Τέλος ξέρω παιδί με sv, τα έχουμε πει αρκετές φορές για τα + κ τα - της κάθε μοτοσυκλέτας...ποτέ δεν είπα ότι είναι μαλακία μηχανάκι...πως έχουν ακουστεί πολλά περί αξιοπιστίας είπα...μην τα μπλέκεις κ μην αρπάζεσαι χωρίς να υπάρχει λόγος!!![]()
![]()