Σελίδα 43 από 89 ΠρώτοΠρώτο ... 33383940414243444546474853 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 631 έως 645 από 1325

Θέμα: Οι Ελληνικες ομαδες στην μαχη της Ευρωπης !!

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    BTW σημερα παιζει η ΑΕΚ με την Ελσφμπορο(-rg) ζωντανο απο ANT1 στις 21:00

ο τρελος προφεσορ θα παραταξει την ομαδα στο πλαστικο ταπητα που θα παιξουμε, χωρις Ριβάλντο, Ζήκο (που δεν πηγαν καν πανω) και με Δέλλα, Λυμπερόπουλο, Ράμος (ισως και Μαχο) στο παγκο

δηλ θα παιξουν σιγουρα Παπασταθοπουλος, Τοζερ, Ενσαλίβα, Μπουρμπος, Κονε (ή Μανου), Μπλανκο και μπορει και ο Μορετο για να παρει ενα ακομα παιχνιδι αφου στη Ξανθη θα ξεκινησει 100% λογο τιμωριας του Μαχο

μερικοι ΑΕΚτζιδες εχουν δεδομενο οτι βαζει νεους παιχτες στα ευρωπαικα παιχνιδια σαν "βιτρινα" για πιθανες πωλησεις ... δεν κακο.... ο παπους ειναι 100 χρονια μπροστα σε αυτα τα θεματα.... το ποδοσφαιρο ειναι μια βιομηχανια και εμεις εχουμε βλεψεις για πολυ ψηλα, πιθανες πωλησεις σε μεγαλες ομαδες, οπως ακουγεται, προκαλουν ενδοιαφερων και σε αλλους νεους να ερθουν στην ΑΕΚ ισως δουμε μεγαλα ταλεντα να ερχονται στο αμεσο μελλον (κατι ακουγεται για Ντος Σαντος...)
    σαν τακτική όντως αυτή είναι η ενδεδειγμένη αν θέλεις να φέρεις λεφτά στα ταμεία σου απο πωλήσεις παικτών.

Η διαφωνία μου όμως είναι αλλού.
    πόσοι νομίζεις θα δώσουν σημασία σε αυτό το παιχνίδι?εννοώ υποψήφιοι αγοραστές έτσι?όχι πόσοι θα το δουν στην τηλεόραση.
    με μια καλή ομάδα της Ελλάδος και με ένα καφενείο απο τη Σουηδία,σε ένα γήπεδο που έχει πλαστικό χορτάρι,στο πρώτο παιχνίδι ενός ομίλου του ΟΥΕΦΑ?
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

ξεχνας ομως οτι επαιζες με 10 παιχτες γιατι ο παιχτης που βγηκε σε γλυτωσε απο σιγουρο 2ο γκολ.... αυτες οι μικρες λεπτομεριες κανουν τη δοαφορα you know....
    ρε καμιά αντίρηση.ορθά βγήκε ο Τοροσίδης.

Αυτό αναιρεί την υπόλοιποη υπερπροσπάθεια για 80 λεπτά μες το Μπερναμπέου(!!!) των υπολοίπων???

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    σαν τακτική όντως αυτή είναι η ενδεδειγμένη αν θέλεις να φέρεις λεφτά στα ταμεία σου απο πωλήσεις παικτών.

Η διαφωνία μου όμως είναι αλλού.
    πόσοι νομίζεις θα δώσουν σημασία σε αυτό το παιχνίδι?εννοώ υποψήφιοι αγοραστές έτσι?όχι πόσοι θα το δουν στην τηλεόραση.
    με μια καλή ομάδα της Ελλάδος και με ένα καφενείο απο τη Σουηδία,σε ένα γήπεδο που έχει πλαστικό χορτάρι,στο πρώτο παιχνίδι ενός ομίλου του ΟΥΕΦΑ?
    σωστο και αυτο. αλλα θα το κανει και με Βιγιαρεαλ και Φορεντινα .... θα το δεις!

δεν αμφιβάλω ότι θα θέλει να το κάνει.
    το θέμα όμως μένει να το δουμε και στην πράξη.
    γιατί πολλές φορές θέλεις κάτι,αλλά οι τριγύρω συνθήκες δεν σε αφηνουν...

ρε καμιά αντίρηση.ορθά βγήκε ο Τοροσίδης.

Αυτό αναιρεί την υπόλοιποη υπερπροσπάθεια για 80 λεπτά μες το Μπερναμπέου(!!!) των υπολοίπων???
    ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

μαγκια του γαυρου που επαιξε και τον πηγε και τπ παιχνιδι

οπως βλεπω φετος κανει αυτο που πρεπει. καλες αντεπιθεσεις και πολλοι παιχτες στο κεντρο οπως εκανε και ο βαζελος οταν επαιρνε αποτελεσματα στην ευρηπη. δεν υπαρχει αλλος τροπος να παρεις αποτεσελμα σε τετοια παιχνιδια....

μαγκια του και μπραβο του που πιστεψε στο αποτελεσμα και τα εδωσε ολα

απλα εγω δε μπορω να ακουω σαχλαμαρες τυπου "αφου παιξαμε ετσι το πρωταθλημα το εχουμε σιγουρο" κτλ....

το πρωταθλημα θελει να νικας σε καθε παιχνιδι με ομαδες ταμπουρομενες πισω και και οχι τακτικη οπως αυτη του γαυρου στο μπρεναμπεου... εκει πρεπει να βγεις εξω και να εχεις ανοιχτη αμυνα....

θα αντεξεις με ανοιχτη αμυνα?

κάτσε γιατί εσύ λες άλλο τώρα.

ο Ολυμπιακός εχτές δεν είχε καμία σχέση με τον βάζελο!

το σύστημα μπορεί να έλεγε γεμάτο κέντρο αλλά όπως είδες,οι ισορροπίες ανατράπηκαν πολύ νωρίς.

και πάλι όμως,νομίζω ότι αναλογικά (το τονίζω το αναλογικά γιατί με παίκτη μείον στο Μπερνμπέου,ε δεν είναι και ότι πιο εύκολο) δεν παίξαμε κατενάτσιο.
    ήταν λογικό ότι θα δεχτούμε πίεση απο τη Ρεάλ αλλά είχαμε και εμείς τις στιγμές πίεσης μας.

ούτε νομίζω ότι ταμπουρωθήκαμε πίσω και ααααααν δώσει ο Μεγαλοδύναμος να κάνουμε καμιά αντεπίθεση (βλέπε βάζελο),τότε έχει καλώς.
    αυτό που είδα και μου άρεσε πιο πολύ απο όλα στον Ολυμπιακό χθες,ήταν ότι οι παίχτες σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν έβγαλαν φόβο!για τον Ολυμπιακό της αστάθειας και της αβεβαιότητας στο Τσ.Λ.,αυτό πιστεύω ήταν το μεγαλύτερο κέρδος.

Όσο για την Ελλάδα.
    ναι όντως στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να παίζω με 3 αμυντικά χαφ.

Θα σε ρωτήσω κάτι και θέλω μπέσα να μου απαντήσεις.
    Είναι ή δεν είναι μια κάποιου είδους εγγύηση το ρόστερ του Ολυμπιακού για να κατακτήσει το πρωτάθλημα?
    γιατί ο Λεμονής (αφού πλέον έφυγε η τόση πίεση απο πάνω του) δείχνει ότι κάνει δουλειά ο άνθρωπος.

και να συμπληρώσω ότι δεν είναι σαχλαμάρες όπως λες τα "αφού παίξαμε έτσι,το έχουμε το πρωτάθλημα".

Αν δείχνεις ότι μπορείς να παίζεις τόσο καλά με μια Ρεάλ στο Μπερναμπέου,ε τότε ρε φίλε (και αυτό δεν είναι έπαρση ούτε αλαζονεία) τότε δεν θα φοβηθείς κανέναν Εργοτέλη,Λαρισα,Παοκ,ΑΕΚ,ΠΑΟ,κλπ...
    με εννοείς?

και να συμπληρώσω ότι δεν είναι σαχλαμάρες όπως λες τα "αφού παίξαμε έτσι,το έχουμε το πρωτάθλημα".

Αν δείχνεις ότι μπορείς να παίζεις τόσο καλά με μια Ρεάλ στο Μπερναμπέου,ε τότε ρε φίλε (και αυτό δεν είναι έπαρση ούτε αλαζονεία) τότε δεν θα φοβηθείς κανέναν Εργοτέλη,Λαρισα,Παοκ,ΑΕΚ,ΠΑΟ,κλπ...
    με εννοείς?
    θες να σου πω ποιος και πως πηρε το πρωταθλημα του 2002 οταν φεραμε 2 ισοπαλιες με την Ρεαλ (μαλιστα στο εντος προηγηθηκαμε 3-1 και απο μαλακιες δε κερδισαμε...)??????????? μιλαμε για τη ρεαλ του Ζινταν, Ροναλντο, Καρλος, Φιγκο, Ραουλ κτλ κτλ.... (ανατριχιασα...)

εγω ρε μαγκες ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω τοσα χρονια, και το ακουω καθε μερα, λογω δουλειας....

....ναι ρε παιδι μου δεν παιξτε και ασχημα, αλλα οι αλλοι ητανε χαλια....

εσεις πως νομιζετε δηλαδη οτι αλλαζουν οι ισορροπιες σε ενα παιχνιδι? εννοειται οτι για να χασει μια ομαδα, θα παιξει χαλια....
    το οτι παιζει χαλια μια ομαδα, ειναι μεσα στο παιχνιδι....δεν μπορει ολοι να αποδιδουν παντα το ιδιο...εκτος αυτου, ο ιδιος ο αντιπαλος μπορει να ειναι ο λογος που παιζεις χαλια, ειτε εμποδιζοντας σε να αναπτυχθεις οπως θελεις, ειτε με το να σε εχει διαβασει καλα, ειτε, ειτε, ειτε...........

η ουσια ειναι μια....ο γαυρος χθες πηγε σε μια πολυ δυσκολη εδρα, δεχτηκε γκολ απο τα αποδυτηρια, και παρολα αυτα δεν παρεδωσε τα οπλα, και εκανε οτι καλυτερο μπορουσε.....δεχτηκε δευτερο χτυπημα με την κοκκινη ( σωστη αποφαση) και παλι δε μασησε, συνεχιζοντας με 10 παικτες και κανοντας ενα παιχνιδι που αλλες φορες δε μπορει να το κανει ουτε με 15, που λεει ο λογος....

το αποτελεσμα ειναι καθαρα θεμα τυχης, θα μπορουσε καλλιστα να τελειωσει ισοπαλο. ας συνεχισει να παιζει ετσι, και μονο καλη μπορει να ειναι η συνεχεια....

αυτα, απο καποιον που δεν υποστηριζει καμια ομαδα, και δεν ασχολειται ποτε με το ποδοσφαιρο, παρολο που εχει φαει τα τελευταια χρονια μεσα σε πρακτορειο....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

με εννοείς?
    και ο βαζελος τοτε, που παινευεται για τις εξοδους του και τις προσπαθειες του στην ευρωπη, γιατι δεν παιρνει πρωταθληματα εδω????
    η μηπως παιρνει
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    το αποτελεσμα ειναι καθαρα θεμα τυχης, θα μπορουσε καλλιστα να τελειωσει ισοπαλο. ας συνεχισει να παιζει ετσι, και μονο καλη μπορει να ειναι η συνεχεια....
    η να χασει ξερω γω.... 5-2 αν εβαζε το πεναλτυ η Ρεαλ.... αυτο ειναι το ποδοσφαιρο...

το ότι λέμε ότι παίξαμα μπαλάρα χθες είναι σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιόύ.
    δεν παίξαμε την ρεαλ σαν την γάτα με το ποντίκι.αν το κάναμε αυτό τοτε θα παίζαμε στο διαγαλαξιακό.αυτό έλειπε.
    μπροστά η ρεάλ είανι απίστευτο το τι παίχτες έχει...

αλλά κάναμε 4 ευκαιρίες για γκολ με εντυπωσιακές αντεπιθέσεις των 4 πασών απο άμυνα...
    αν γινόταν το 2-3 στο 80 με τζόλε το 2πλο ήταν σίγουρο...
    δεν φάγαμε κλασικες ευκαιρίες (ότι έγινε μπήκε).στο 1ο μόνο ένα τετ-α-τετ του ρομπίνιο
    ελλάδα με ευρώπη καμία σχέση.αλλά το πρωτάθλημα θεωρώ θα είναι το πιο εύκολο μας των τελευταίων ετών.που να παίξουμε με 2 επιθετικούς.αχτύπητη
    ο διατιτητης στο Β έπαιξε χειρουργείο έδρα...
    και πάλι κάναμε 2 ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε...δεν έγινε...τι να κάνουμε...θέλεις και λίγο τύχη σε αυτά τα παιχνίδια
    αν πήγαινε 2-1 και έμενε μέσα ο Τορο μπορέι να πηγαίναμε καλύτερα...εγω αυτό πιστεύω...ποιος ξέρει,δεν θα το μάθουμε ποτε

πάμε στο επόμενο πλέον...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ...
    πάμε στο επόμενο πλέον...
    βλεποντας τη βαθμολογια... εδω ειναι ολα τα λεφτα!

αν δε κερδισεις... ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    και ο βαζελος τοτε, που παινευεται για τις εξοδους του και τις προσπαθειες του στην ευρωπη, γιατι δεν παιρνει πρωταθληματα εδω????
    η μηπως παιρνει
    το μόνο που μπορώ να σου πω εγώ σαν Ολυμπιακός φίλε,είναι ότι ο βάζελος τα αποτελέσματα για τα οποία παινεύεται, α)τα πήρε με τσούκου τσούκου μπολ και β)αυτοκτονούσε στην Ελλάδα και γ) υπήρχε κάποιος καλύτερος του στην Ελλάδα...

Ο Ολυμπιακός φέτος δεν έχει αυτοκτονικές τάσεις ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Ευρώπη.

βλεποντας τη βαθμολογια... εδω ειναι ολα τα λεφτα!

αν δε κερδισεις... ???
    εδώ έχουμε θέμα.

Θυμάσαι τι λέγανε οι..."προβλέψεις" όταν έγινε η κλήρωση του τσαμπιο λι?

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2012, 12:28
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2008, 16:50
  3. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/07/2006, 09:23
  4. Στην Κορυφη της Ευρωπης (Nordkapp)
    από crs-k στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2005, 07:33
  5. Σάββατο πρωί στην πίστα της Πεντέλης..
    από free rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2005, 19:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF