Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 104

Θέμα: Δεν εχω λογια!!!

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Καλύτερα τα έχει πει με ένα σχόλιό του κάποιος στο youtube...παραθέτω το σχόλιο παρακάτω...

"Γαμω το σκουλικιασμενο κορμι της νεκρης μανας σου καριολη.

Που να δεις τον νεκροθαφτη να σου γαμαει τα παιδια σου στην κωλοτρυπιδα μεσα στο φερετρο τους.

Γαμωψυχε"

Κάτι τέτοιο του χρειάζεται...---> http://www.nothingtoxic.com/media/11...Caught_on_Tape
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
    Καλύτερα τα έχει πει με ένα σχόλιό του κάποιος στο youtube...παραθέτω το σχόλιο παρακάτω...

"Γαμω το σκουλικιασμενο κορμι της νεκρης μανας σου καριολη.

Που να δεις τον νεκροθαφτη να σου γαμαει τα παιδια σου στην κωλοτρυπιδα μεσα στο φερετρο τους.

Γαμωψυχε"

Προσωπικά ειμαι ενάντια τέτοιων σχολίων!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    αν δειτε το τελευταιο video της peta σχετικα με το απο που και πως προερχονται τα γουναρικα θα καταλαβατε οτι το πραγματικο κτηνος και το ζωο ειναι ο ανθρωπος...

όσο αηδία προκαλέι η πράξη του ανθρώπου αυτού τόσο αηδία βγάζουν και τα σχόλια ορισμένων!

αηδία απλα, κάποιοι δεν αξίζουν να λέγονται άνθρωποι ούτε ζώα παρά μόνο υποκείμενα και λιγο λέω!!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Δεν αντέχω να το δω,δεν μπορώ.Θα έβλεπα όμως με ευχαρίστηση τον βασανιστικό και αργό θάνατο αυτού τού αρχιδιού.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Δεν αντέχω να το δω,δεν μπορώ.Θα έβλεπα όμως με ευχαρίστηση τον βασανιστικό και αργό θάνατο αυτού τού αρχιδιού.
    +636....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    +πολλά!!!

Μαθαμε και για ολα την εχουμε ετοιμη τη δικαιολογία!

εισαι ειδικος ΡΕ;;;;;

εισαι γιατρος ΡΕ;;;;

δουλευεις με απροσαρμοστα ΡΕ;;;;

εχεις εμπειριες παρομοιου τυπου ΡΕ;;;

τα ξερεις ολα ΡΕ;;;;

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

ποια δικαιολογια ΡΕ εχω ετοιμη;;;;;;;;;
    υποστηριζω αυτο το ΑΙΣΧΟΣ που εκανε ΡΕ;;;;

το να πεις οτι καποιος ειναι αρρωστος και χρειαζεται βοηθεια δικαιολογει την πραξη του;;;;;

:a31: :a31: :a31:
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
    εισαι ειδικος ΡΕ;;;;;

εισαι γιατρος ΡΕ;;;;

τα ξερεις ολα ΡΕ;;;;

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

το να πεις οτι καποιος ειναι αρρωστος και χρειαζεται βοηθεια δικαιολογει την πραξη του;;;;;

supermarie αδικα τα χωνεις στον Μητσο αφου εγω ημουν αυτος που εκανε πρωτος ενσταση στο post σου

και αυτο που εννοοω (χωρις να ειμαι ειδικος) ειναι οτι υπαρχουν ανθρωποι που συμπεριφερονται με ασχημο τροπο στα ζωα χωρις αυτο να συνιστα κατ αναγκη ψυχικη διαταραχη...

απλα δεν εχουν συναισθηση του τι σημαινει ζωη και εχουν μια απαξιωτικη σταση απεναντι τους.

νοοτροπια ειναι.

Μακαρι να τον κλεισουν φυλακη.Εαν διαπιστωθει οτι ειναι στο ψυχιατρειο.

Αλλα για να κανω τον συνηγορο του διαβολου.....

Το ιδιο πρεπει να κανουνε και σε ατομα που ξοδευουν κατι χιλιαδες ευρω ή $ τον χρονο για το σκυλι τους ενω πεθαινουν παιδια σε ολο τον κοσμο.Καπου ειχα διαβασει μονο στις ΗΠΑ ο ετησιος τζιρος ειναι κατι δις δολαρια.Εστω ενα ποσοστο απο αυτα θα γλυτωνε χιλιαδες παιδια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Μακαρι να τον κλεισουν φυλακη.Εαν διαπιστωθει οτι ειναι στο ψυχιατρειο.

Αλλα για να κανω τον συνηγορο του διαβολου.....

Το ιδιο πρεπει να κανουνε και σε ατομα που ξοδευουν κατι χιλιαδες ευρω ή $ τον χρονο για το σκυλι τους ενω πεθαινουν παιδια σε ολο τον κοσμο.Καπου ειχα διαβασει μονο στις ΗΠΑ ο ετησιος τζιρος ειναι κατι δις δολαρια.Εστω ενα ποσοστο απο αυτα θα γλυτωνε χιλιαδες παιδια.
    σε αυτο εχεις απολυτο δικιο! ασε που ειναι ασεβεια προς την φυση να κανεις τον σκυλο σαν τα μουτρα σου! ρουχαλακια, κορδελακια και αξεσουαρ του κολου δεν εχουν θεση πανω στα ζωα

Παλαιό μέλος
    Το να βρίζει κανείς τόσο χυδαία, με μια στάση τόσο εκδικητική, κάποιον που έκανε αυτές τις πράξεις, επειδή τις βλέπουμε στην οθόνη, όχι μόνο δεν εξυπηρετεί σε απολύτως τίποτα, αλλά όποιος πιστεύει πραγματικά πως θα έκανε πράξη τις γελοιότητες που προειπώθηκαν, δε διαφέρει σε τίποτα από το φοιτητή.

Το γεγονός και μόνο ότι έγινε γνωστό το περιστατικό,το όνομα του φοιτητή,το τμήμα στο οποίο σπουδάζει και όλα τα στοιχεία του είναι πλέον υπόθεση χρόνου να τιμωρηθεί.Όχι τόσο από τον νόμο όσο από την περιθωριοποίηση που θα υποστεί.Η ζωή του θα γίνει κόλαση και οι τύψεις που θα έχει θα είναι η μεγαλύτερη τιμωρία γι'αυτόν ακόμα και αν η δικαιοσύνη τον αθωώσει.Ελπίζω να τον αποβάλουν από το πανεπιστήμιο...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
    εισαι ειδικος ΡΕ;;;;;

εισαι γιατρος ΡΕ;;;;

τα ξερεις ολα ΡΕ;;;;

ΜΑΖΕΨΟΥ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    supermarie αδικα τα χωνεις στον Μητσο αφου εγω ημουν αυτος που εκανε πρωτος ενσταση στο post σου

και αυτο που εννοοω (χωρις να ειμαι ειδικος) ειναι οτι υπαρχουν ανθρωποι που συμπεριφερονται με ασχημο τροπο στα ζωα χωρις αυτο να συνιστα κατ αναγκη ψυχικη διαταραχη...

απλα δεν εχουν συναισθηση του τι σημαινει ζωη και εχουν μια απαξιωτικη σταση απεναντι τους.

νοοτροπια ειναι.
    Δεν ξερω αν καταλαβα καλα αυτο που λες...Ειναι οπωσδηποτε ψυχικα διαταραγμενος,πως αλλωστε θα γινοταν σαδιστης!Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειναι τρελος!!! ,οτι δεν εχει επιγνωση του τι κανει!Κι οτι γι αυτο θα αθωωθει!
    Ενας τρελος ανθρωπος,δεν θα ενεργουσε ετσι!!
    Υπαρχει διαφορα στις εννοιες τρελος και ψυχικα διαταραγμενος.Ισως αν θελεις στο βαθμο.
    Δεν ειδα το βιντεο,απλα λιγο μου το ειπαν...Λατρευω τα σκυλια!Εχω μια σκυλιτσα την Ηρα.
    Αυτο που θα παρακαλουσα εδω,ειναι ν αγαπησετε λιγο περισσοτερο τα ζωα,με οποιον τροπο μπορειτε,ακομα και να τους βαλετε ενα φαγακι η να τους δωσετε μια κουβερτουλα το χειμωνα.
    Υπαρχουν απειρα περιστατικα με βασανισμο ζωων,με εγκαταλειψη,με προβληματα...
    Ολοι μπορουμε να βριζουμε πισω απο ενα pc...

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δεν έχω λόγια!!!
    από castoras στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/05/2009, 14:59
  2. δεν εχω φωτα!
    από gixxerpap στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2006, 09:42
  3. δεν έχω τίτλο.!
    από maintenance στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ