Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 86

Θέμα: El Greco!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
    ποπο οι μπυρες με κανανε αλουμινοχαρτο ....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εγω παλι..ενας λογος να μην την δω ειναι η ματσουκα..

καμια της προκοπης ηθοποιο δεν μπορουσαν να βαλουν ? ελεος πια..

Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ...city

Για dvd, μονο και μονο για να σου φυγει η περιεργεια
    Εμενα μου ξανακεντρισαν την περιεργεια κατι παλικαρια που μου ειπαν σημερα οτι απο θεμα φωτογραφιας η ταινια σκοτωνε...!!
    Μαλλον θα τον φαμε στην μαπα τον Λαζο...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εμενα παλι ειναι ισως ο μονος λογος που θα την εβλεπα.....

πες τε μου μονο οτι εχει εναν ρολο γραμενο στα "μετρα" της

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    Ε γιατί το λες τώρα ρε Μαριό κι εσύ ;

Δεν έχει ταλέντο η Ματσκα ;

getting used to pain... Το avatar του/της kakofonixx
    Την ειδα χτες...

εμενα παντως με αρεσε.
    το σεναριο δεν ηταν τιποτα το φοβερο, παρισσοτερο ηταν μια αυτοβιογραφικη προσεγγιση

αλλα η σκηνοθεσια και η φωτογραφια ηταν εξαιρετικες!
    αυτο που μου αρεσε περισσοτερο ηταν πως οι συμβολισμοι του εργου του Ελ Γκρεκο και της εποχης καταφεραν με απολυτη επιτυχια να εικονοποιηθουν.

Αν δεν κολλησετε στο Λαζο και στη Ματσουκα (ας της κανει καποιος 2-3 μαθηματα αγγλικων...) και δειτε περα απο τους ρολους, πιστευω θα σας αρεσει

Προσωπικα πιστευω, μαζι με την Πολιτικη Κουζινα και τις Νυφες, ειναι η καλυτερη ελληνικη παραγωγη
    wasting space via Architecture

Αρχικά δημιουργήθηκε από kakofonixx
    Προσωπικα πιστευω, μαζι με την Πολιτικη Κουζινα και τις Νυφες, ειναι η καλυτερη ελληνικη παραγωγη
    [Νικος Μπακογιαννόπουλος]

Τις θεωρώ αμφότερες μέτριες ταινίες που έπαιξαν με το συναίσθημα και με την καλή εικόνα/φωτογραφία/παραγωγή

Και επειδή το τελευταίο (καλή παραγωγή) ειναι αυτονόητο για όλες τις χώρες πλην Ελλάδας, βγήκαν 3 ταινίες με πιο επαγγελματική προσέγγιση στο management (αυτό ειναι στην ουσία η παραγωγή), μακριά απο τους ερασιτεχνισμούς του Ελλ. Κέντρου Κινηματογράφου και το λέμε και το ξαναλέμε

Μια κινηματιγραφική ταινία ειναι στην ουσία 2 πράγματα: Σεναριο και μοντάζ. Εκεί παίζονται όλα (και εκεί χωλαινουν πάντα οι ελληνικές ταινίες - ειδικά στο σεναριο)

[/Νικος Μπακογιαννόπουλος]

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Τις θεωρώ αμφότερες μέτριες ταινίες που έπαιξαν με το συναίσθημα και με την καλή εικόνα/φωτογραφία/παραγωγή

Και επειδή το τελευταίο (καλή παραγωγή) ειναι αυτονόητο για όλες τις χώρες πλην Ελλάδας, βγήκαν 3 ταινίες με πιο επαγγελματική προσέγγιση στο management (αυτό ειναι στην ουσία η παραγωγή), μακριά απο τους ερασιτεχνισμούς του Ελλ. Κέντρου Κινηματογράφου και το λέμε και το ξαναλέμε

Μια κινηματιγραφική ταινία ειναι στην ουσία 2 πράγματα: Σεναριο και μοντάζ. Εκεί παίζονται όλα (και εκεί χωλαινουν πάντα οι ελληνικές ταινίες - ειδικά στο σεναριο)

ευχαριστουμε κυριε Μπακουρογιαννοπουλε

Βορειολυβικός Το avatar του/της fasma
    εμένα μου άρεσε η ταινία, αν και δεν το περίμενα.πέρα ότι είναι σαν αυτοβιογραφία, η ταινία περνάει διάφορα μηνύματα αρκεί να έχεις το μάτι και την γνώση για να τα καταλάβεις, μην με ρωτήσετε δεν θα τα αναλυσω!
    Πάντως για όποιον περιμένει από αυτήν την ταινία, δράση, η THIS IS SPARTA!! καλύτερα μην μπει στον κόπο (και στα έξοδα!) να πάει να την δει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
    εμένα μου άρεσε η ταινία, αν και δεν το περίμενα.πέρα ότι είναι σαν αυτοβιογραφία, η ταινία περνάει διάφορα μηνύματα αρκεί να έχεις το μάτι και την γνώση για να τα καταλάβεις, μην με ρωτήσετε δεν θα τα αναλυσω!
    Εγω θα ηθελα παντως να ακουσω την γνωμη σου μιας και δεν την εχω δει ακομα την ταινια,και συν τοις αλλοις συμφωνω με τα γραφομενα του καπτεν.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    ρε παιδιά ούτε είδα ούτε θέλω να δω το THIS IS SPARTA, αλλά με έχετε μπερδέψει.
    Της κριτικές των ειδικών δεν της εμπιστευόμουν ποτέ, για ρίξτε κάτι να το κάνω, να την δω ? μάλλον θα την δω 99%.
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Βορειολυβικός Το avatar του/της fasma
    Τι να σας πω ρε παιδιά, αυτά είναι και γούστα και δεν ξέρω τον χαρακτήρα του καθένα σας δυστυχώς εδώ μέσα.Θέλω να πω ότι στον έναν θα αρέσει στον άλλο ίσως όχι.Για μένα είναι μια σοβαρή ταινία με επίπεδο και δεν απευθύνετε σε κάποιον που θα θέλει να δει μια ταινία για να περάσει καλά, με την έννοια ότι σε μια κωμωδία θα γελάσει η σε καμιά περιπέτεια θα πωρωθεί.δλδ σαν να διαβάζεις ένα βιβλίο ποιοτικό (π.χ. Καζαντζάκη)και ένα της μόδας (π.χ. Κώδικας ντα Βίντσι).
    Ελπίζω να έχω γίνει σαφής και να βοήθησα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kakofonixx

ευχαριστουμε κυριε Μπακουρογιαννοπουλε
    Ατυχές το σχόλιο (το λιγότερο)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

βλεπω, εκτος απο ειδημονες στις μηχανες ειμαστε και ειδημονες στον ελληνικο κινηματογραφο, ετσι ωστε να μπορουμε να τον αποδομησουμε (και εν τελη να τον ισοπεδωσουμε) σε 3 γραμμες, ευγε!

οσο για τον "ορισμο" της ουσιας μιας κιν. ταινιας... ας μην σχολιασω καλυτερα κι ας μην επεκταθω. Ετσι κι αλλιως, γνωμες για τον κινηματογραφο στο moto.gr ειναι εκ του ασφαλους, οπως και να το κανουμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    βλεπω, εκτος απο ειδημονες στις μηχανες ειμαστε και ειδημονες στον ελληνικο κινηματογραφο, ετσι ωστε να μπορουμε να τον αποδομησουμε (και εν τελη να τον ισοπεδωσουμε) σε 3 γραμμες, ευγε!
    1ον. κανεις δεν ειπε οτι ειμαστε ειδημονες στις μηχανες
    2ον. ο καθενας ειναι ελευθερος να λεει τη γνωμη του, εχοντας παραλληλα την ευθυνη για αυτο που λεει
    3ον. η γνωμη μου ειναι οτι ειναι καλο να μην κρινουμε τοσο πολυ τις αποψεις των αλλων, ειδικα οταν προκειται για ενα καθαρα υποκειμενικο ζητημα

Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    Ετσι κι αλλιως, γνωμες για τον κινηματογραφο στο moto.gr ειναι εκ του ασφαλους, οπως και να το κανουμε
    4ον. το οτι καβαλαμε μια μηχανη δε σημαινει οτι δεν ασχολουμαστε και με τιποτα αλλο σε αυτον τον κοσμο

φιλικα

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Άντε να τσακωθούμε και για μια ταινία....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. el hymadorE!!!!
    από DimChios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2009, 20:46
  2. El hymador...
    από DimChios στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2007, 18:27
  3. Με παπάκια στην ΕΛ.ΑΣ (el ass)
    από vaskunito στο forum Off topic