Τελικά μπορεί να μας απαντήσει κάποιος τι έγινε? ΄Ξυρίστηκε' (αν ναι για ποιο λόγο?) η απλά το αφαίρεσε ο 'ιδιοκτήτης' του?
Τελικά μπορεί να μας απαντήσει κάποιος τι έγινε? ΄Ξυρίστηκε' (αν ναι για ποιο λόγο?) η απλά το αφαίρεσε ο 'ιδιοκτήτης' του?
Και εγώ έχω την απορία....Αρχικά δημιουργήθηκε από derd
Τελικά μπορεί να μας απαντήσει κάποιος τι έγινε? ΄Ξυρίστηκε' (αν ναι για ποιο λόγο?) η απλά το αφαίρεσε ο 'ιδιοκτήτης' του?![]()
Ο Mod των τεχνικών δεν το πείραξε. Επομένως ή από λάθος του δημιουργού του «έφυγε», ή απο κάποιον admin ?
(αν και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που μπορεί να ξυρίστηκε)....
Η πάγια τακτική του moto.gr είναι οτιδήποτε "φεύγει" να μην διαγράφεται αλλά να πηγαίνει σε μέρος μη ορατό απο τους χρήστες (με σκοπό αν χρειαστεί να επανελθει)
Για να έφυγε πρέπει να το ξύρισε (κατα λάθος; ) ο δημιουργός του
Κάτι παρόμοιο είχε γίνει με το θρεντ που είχε ανοιξει για το K1200R ο paragogos απο τη Ρόδο, όπου τελικά θέλοντας να σβήσει κάποια ποστ του, έσβησε το πρώτο και εξαφανίστηκε όλο το θρεντ
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
O δημιουργός του thread δεν μπορεί να το σβήσει από μόνος του όλο.
Μόνο Mod μπορεί να το μεταφέρει ή να το σβήσει τελείως.
Μπορεί ο καλός Mod των τεχνικών να το μετέφερε κάπου για να το καθαρίσει με την ησυχία του και να το ξαναφέρει πισω, καθαρό.
Λέμε τώρα....![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ετσι και αλλιως ο δημιουργος του εχει ανοιξει νεο θρεντ σε αλλο φορουμ,φροντιζοντας παντα αυτος και οι ομοιοι του να ριχνουν και το απαραιτητο λαδι στην φωτια (για να μην το πω αλλιως) σχετικα με την αντιμετωπιση που ετυχαν απο το μοτο.
Δικαιως-αδικως ο χρονος θα δειξει.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
O oldman είπε πως δεν το πείραξε. Ίσως να ισχύει αυτό που είπε ο captain. Αν σβύστηκε το 1ο post, να χάθηκε όλη η συζήτηση.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
O δημιουργός του thread δεν μπορεί να το σβήσει από μόνος του όλο.
Μόνο Mod μπορεί να το μεταφέρει ή να το σβήσει τελείως.
Μπορεί ο καλός Mod των τεχνικών να το μετέφερε κάπου για να το καθαρίσει με την ησυχία του και να το ξαναφέρει πισω, καθαρό.
Λέμε τώρα....![]()
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
O oldman είπε πως δεν το πείραξε. Ίσως να ισχύει αυτό που είπε ο captain. Αν σβύστηκε το 1ο post, να χάθηκε όλη η συζήτηση.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Γινεται και παραγινεται μολις το εκανα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ!
Αν φυγει το πρωτο ποστ φευγει ολη η συζητηση.
Βεβαια και τα 2 ποστ ηταν δικα μου οποτε δεν ξερω αν ειχε ποσταρει και καποιος αλλος αν θα ειχαμε το ιδιο αποτελεσμα...
-..Not Yet!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ!
οντως δεν γινεται,
προσπαθησα να το κανω [για δοκιμη σε ενα μου παλιο ανεκδοτο] κ δεν με αφηνει
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Γινεται και παραγινεται μολις το εκανα.
Αν φυγει το πρωτο ποστ φευγει ολη η συζητηση.
Βεβαια και τα 2 ποστ ηταν δικα μου οποτε δεν ξερω αν ειχε ποσταρει και καποιος αλλος αν θα ειχαμε το ιδιο αποτελεσμα...
οταν το προσπαθησα εγω σε ποστακι που ειχε κ απαντησεις αλλων μεσα δεν με αφηνει το συστημα
Το project AX δεν μπορεί να σβύστηκε για οποιονδήποτε λόγο.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ετσι και αλλιως ο δημιουργος του εχει ανοιξει νεο θρεντ σε αλλο φορουμ,φροντιζοντας παντα αυτος και οι ομοιοι του να ριχνουν και το απαραιτητο λαδι στην φωτια (για να μην το πω αλλιως) σχετικα με την αντιμετωπιση που ετυχαν απο το μοτο.
Δικαιως-αδικως ο χρονος θα δειξει.
Είτε το γουστάρεις το ΑΧ είτε όχι, είτε γουστάρεις τον δημιουργό του είτε όχι, ήταν ένα χρήσιμο thread που μπορεί να «φλυαρούσε» άσκοπα σε σακουλακια και βίδες, απ΄την άλλη μεριά όμως ήταν χρησιμότατος οδηγός για rebuilt.
O δημιουργός λέει πως δεν πείραξε τίποτα. Ο mod επίσης. Τι έγινε δλδ το thread; Αυτοκαταστράφηκε;;;;![]()
Νομιζω οτι το υποστηριξα απο την αρχη το συγκεκριμενο επιχειρημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
.
Είτε το γουστάρεις το ΑΧ είτε όχι, είτε γουστάρεις τον δημιουργό του είτε όχι, ήταν ένα χρήσιμο thread που μπορεί να «φλυαρούσε» άσκοπα σε σακουλακια και βίδες, απ΄την άλλη μεριά όμως ήταν χρησιμότατος οδηγός για rebuilt.
Ακομα και εκει που βρισκεται το βρισκω ενδιαφερον οπως το εβρισκα και εδω.
-..Not Yet!
Παιδια το ποστ για το rebuild θα πρεπε να το ειχε βαλει ο δημιουργος του σε καποιο b-log.
Τα forum εχουν ως σκοπο τη συζητηση οχι την αυτο-αναφορα.
Γνωμη μου.![]()
Από όσο γνωρίζω, το thread δεν σβήστηκε από κανέναν, ούτε από τον δημιουργό του.
Μάλλον πρόκειται για s/ware glitch.
Πέρα από αυτό, προσωπικά πιστεύω ότι -άσχετα με το αν μας ενδιέφερε το ΑΧ- υπήρχαν πάρα πολλές τεχνικές ανακρίβειες, λανθασμένες πληροφορίες και μη δόκιμες λύσεις για να μην αναφερθώ στην ύφους 1000 καρδιναλίων γλώσσα του δημιουργού.
Ή θα έπρεπε να διορθώνεται σε καθημερινή βάση από τον τοπικό mod, ή θα έπρεπε να είχε φύγει ευθύς εξαρχής (πράγμα που για το οποίο πιστεύω προβληματίστηκε ο τοπικός mod αλλά τελικά δεν έκανε).
Για όσους το αναζητούν, ξέρουν που θα το βρούν....
![]()
You BETA believe...
Ετσι όπως το λες, οποιαδήποτε αναφορά στα μηχανάκια μας, οι φωτογραφίες που μπαίνουν κλπ, θα έπρεπε να θεωρούνται αυτο-αναφορά;Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos82gr
Τα forum εχουν ως σκοπο τη συζητηση οχι την αυτο-αναφορα.
![]()