Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: ΜΕΤΑΛΙΚΟΣ ΗΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

ΜΕΤΑΛΙΚΟΣ ΗΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΕΝΟΣ V-STROM 650 ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΑ :

ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΩ Η ΜΗΧΑΝΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΑΦΟY ΟΜΩΣ ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ (ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ 2-3) ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ ΗΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ , ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΞΕΡΥΘΜΙΣΤΕΣ.

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΙΘΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙA ΤΟΥ ΣΤΡΩΣΙΜΑΤΟΣ?
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 500 ΧΛΜ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 1000 (ΠΡΩΤΟ SERVICE) . ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ Η' ΟΧΙ ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ

Με ότι έχω τρέχω Το avatar του/της karamoto

Re: ΜΕΤΑΛΙΚΟΣ ΗΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από grgvstrom
    ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΕΝΟΣ V-STROM 650 ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΑ :

ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΩ Η ΜΗΧΑΝΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΑΦΟY ΟΜΩΣ ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ (ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ 2-3) ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ ΗΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ , ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΞΕΡΥΘΜΙΣΤΕΣ.

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΙΘΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙA ΤΟΥ ΣΤΡΩΣΙΜΑΤΟΣ?
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 500 ΧΛΜ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 1000 (ΠΡΩΤΟ SERVICE) . ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ Η' ΟΧΙ ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ

Δεν ξέρω πόσο δυνατός και πραγματικός είναι αυτός ο ήχος του κινητήρα αλλά νομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις ο κανόνας είναι ο εξής.

α)Ελέγχουμε τα λάδια

και αν έχει

β)πάμε γραμμή στο συνεργείο.
    Δρομερός και τριάθλιος....

ρε σεις τιποτα δεν εχει το μηχανακι!!

μην τρελενεσαι!

περιμενει να στρωσει το μοτερακι του!

Για ριξε ενα βλεφαρο εδω : http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=4

μηπως και....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΒΙΔΑ. ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2004, 11:30
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2004, 14:38
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 12:22
  4. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2003, 16:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε