Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 38

Θέμα: ΤΙ ΛΑΣΤΙΧΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ Cbr ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    το λάστιχο αυτό ειναι πολύ καλό, αλλά ... η τιμή του είναι για εμένα απαγορευτική! Στα 510 ευρώ ... είναι απλά υπερβολή (βέβαια παίζουν παζάρια και παραγγελίες απο site, και η τιμή μπορεί να κατέβει)
    δεν ξερω που το βρηκες τοσο αλα εγω το βρισκω 440ευρω το corsa3

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Πιστεύω ότι στην πίστα το λάστιχο και 8000χλμνα έχει πάλι θα κρατάει.Ίσως να έχει μία μικρή αργοπορία στο στρίψιμο αλλά στα πλαϊνά θα κρατάει.Για τα Μ3 δεν μπορώ να φέρω γνώμη γιατί δεν τα έχω δοκιμάσει.Για τα Corsa III μπορώ να πω ότι είναι ένα πολιτικό λάστιχο με εξαιρετικές επιδόσεις.Τα δικά μου κράτησαν κοντά 9000χλμ(μετά τα 4500 τα έβαλε ο bro).Στα σχολεία δεν τρως πολύ λάστιχο οπότε με λίγο συντηρητική οδήγηση θα σου βγάλει και το μάθημα.

τα Dunlop Qualifier τα απλα, σε διασταση ομως 120/70-17 και 160/60-17 ... εκαναν...

290 ευρα (με λιγο κυνηγι τα εβρισκα ισως και -280, αλλα βαριεμαι το παζαρι)... και εχουν καταπληκτικο κρατημα...

infos:
    http://www.dunlopsportmax.com/index....ctor&Itemid=14

Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    τα Dunlop Qualifier τα απλα, σε διασταση ομως 120/70-17 και 160/60-17 ... εκαναν...

290 ευρα (με λιγο κυνηγι τα εβρισκα ισως και -280, αλλα βαριεμαι το παζαρι)... και εχουν καταπληκτικο κρατημα...

infos:
    http://www.dunlopsportmax.com/index....ctor&Itemid=14
    το πισω μου λαστιχο ειναι dunlop δεν μπορω να σου πω τωρα πιο ειναι αλλα θα το κοιταξω αυριο.Εκανε 170€ και μπηκε πριν απο 5.000km και θα βγαλει με το ζορι αλλα 1.000, δλδ 6.000 μου φαινονται λιγα...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    το πισω μου λαστιχο ειναι dunlop δεν μπορω να σου πω τωρα πιο ειναι αλλα θα το κοιταξω αυριο.Εκανε 170 και μπηκε πριν απο 5.000km και θα βγαλει με το ζορι αλλα 1.000, δλδ 6.000 μου φαινονται λιγα...
    καταρχας ειναι σημαντικο να ξερουμε πιο Dunlop ειναι, αλλο ενα δρομισιο ελαστικο και αλλο ενα ελαστικο για trackdays με γομα... δευτερον για το πισω ελαστικο η αντοχη του εξαρταται και απο την χρηση του δεξιου χεριου... τριτον που ξερεις οτι θα σε βγαλει αλλα 1000, μπορει να σε βγαλει 2000...

δες πιο ειναι και μετα βλεπουμε...

ΕΠΙΣΗΣ οπως θα διαβασες, μερικα (σιγουρα οχι ολα, αλλα θελει ψαξιμο και το ελαστικο ειναι και προσωπικη υποθεση) ελαστικα αντεχουν 10-12.000 χλμ, αλλα στην ουσια δεν παρεχουν ασφαλες κρατημα, οπως εαν σε μια αναγκη χρειαστει καποιος να πλαγιασει αρκετα την μοτοσυκλετα για να στριψει απο λαθος εκτιμηση, η αποφυγη δυσκολης καταστασης κλπ... καμμμπουμμμμ........... σε γυαλιστερους δρομους, βροχη κλπ...

για μενα καλυτερα 8000 χλμ αντοχη αλλα το ελαστικο να ειναι εμπιστοσυνης μεχρι τα λινα τροπος του λεγειν... παρα να αντεχει εμφανισιακα 12000 χλμ και σε μια αναγκη να με προδωσει...

ο καθενας διαλεγει και παιρνει...

Φιλε μου εχεις δικιο!
    και εγω θελω τα λαστιχα να ειναι αξιοπιστα μεχρι το τελευταιο χιλιομετρο,δεν με νιαζει να ειναι αθανατα αλλα να δουλευουν και να μου παρεχουν σιγουρια μεχρι τα χιλιομετρα που θα μου πουν και ας ειναι και 8.000.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Re: ΤΙ ΛΑΣΤΙΧΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ Cbr ?

Για να σας βοηθησω και λιγο,Οδηγαω καθε μερα μεσα στην πολη, σε πιστα θα μπω απο ανοιξη μερια για το 0-300RS.
    Για πειτε προτασεις!!!
    θα σου προτεινα Michelin Road 2.
    Καλα και τα Power, αλλα οδηγεις κυριως στην πολη λες, και δεν ξερω αν θα αντεξουν πολυ με τετοια χρηση.

Diablo (τα απλα) ,θα σου προτεινα να τα αποφυγεις παση θυσια
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

καταρχας ειναι σημαντικο να ξερουμε πιο Dunlop ειναι,

Το μπροστα ειναι το michellin pilot sport και το πισω Dunlop D208ZR

για το πισω ελαστικο η αντοχη του εξαρταται και απο την χρηση του δεξιου χεριου...
    Δεν μπορω να πω πως το ζοριζω πολυ γιατι ακομα ειμαι ψαρωμενος και ουτε το πλακωνω στα φαναρια,να μην μιλησω και για πλαγιασμα...

τριτον που ξερεις οτι θα σε βγαλει αλλα 1000, μπορει να σε βγαλει 2000...
    Δεν ξερω,ετσι μου ειπε ο λαστιχάς,σε κανα μηνα,μου λεει ή καμια 1000αρα km.

για μενα καλυτερα 8000 χλμ αντοχη αλλα το ελαστικο να ειναι εμπιστοσυνης μεχρι τα λινα τροπος του λεγειν... παρα να αντεχει εμφανισιακα 12000 χλμ και σε μια αναγκη να με προδωσει...

Επειδη παιζουν κατι ακρες και για την αγορα αλλα κια για τη τοποθετηση το κοστος δεν με "απασχολει" και πολυ.Αυτο που με απασχολει παιδια ειναι το λαστιχο να μου βγαζει περιπου10.000km και να κραταει μεχρι τελους(ετσι και αλλιως το λαστιχο δεν προκειται να το φοραω πανω απο 12 μηνες).
    Μαλλον προς τα corsa III κινουμαι...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Το μπροστα ειναι το michellin pilot sport και το πισω Dunlop D208ZR

Δεν μπορω να πω πως το ζοριζω πολυ γιατι ακομα ειμαι ψαρωμενος και ουτε το πλακωνω στα φαναρια,να μην μιλησω και για πλαγιασμα...

Δεν ξερω,ετσι μου ειπε ο λαστιχάς,σε κανα μηνα,μου λεει ή καμια 1000αρα km.

Τα D208ZR τα ειχα στο Μονστερακι μου, πολυ καλο κρατημα, ακομα και σε ρυθμους πιστας (φωτο εδω> http://w1.bikepics.com/pics/2005%5C0...25276-full.jpg ), για 100% δρομισιο ελαστικο παντα, και προβλεψιμα... τα νεα Qualifier ειναι η εξελιξη αυτων, σε μενα τα D208ZR εβγαλαν κανα 12.000 χλμ με ενα ολοημερο trackday στα Μεγαρα, αλλα το Μονστερ εχει μονο 70 αλογακια... κανα 8000 χλμ πρεπει να βγαζουν λογικα στο δικο σου μηχανακι... αλλα ετσι και αλλιως θα πρεπει καποια στιγμη να τα αλλαξεις γιατι η επιλογη διαφορετικης μαρκας εμπρος-πισω ειναι λαθος για μενα...

anyway αυτα που σε κανουν να νιωθεις καλυτερα βαλε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Τα corsa III στα σπορ μηχανάκια βγάζουν περίπου 8000χλμ με σχετικά γρήγορη οδήγηση και όχι πατιλίκια.Τα πάντα βέβαια εξαρτώνται από τον καρπό του δεξιού μας χεριού.

τα MICHELIN PILOT POWER 2CT ειναι διπλης γομας. τα Corsa III ειναι και αυτα διπλης γομας??
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

ναι και αυτα ειναι, αλα ενταξει ξεκολατε με τα michelin power 2ct σιγα το λαστιχο

Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
    ναι και αυτα ειναι, αλα ενταξει ξεκολατε με τα michelin power 2ct σιγα το λαστιχο
    προσωπικα δεν εχω καποια ιδιαιτερη προτημιση ως προς τα michellin,απλα επεσε στα χερια μου ενα φυλαδιο που λεει πως μπορεις και πλαγιαζεις στις 51,2 μοιρες κτλ!!!
    αυτο που ψαχνω να βρω ειναι ενα μαλακο λαστιχο.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

δεν ξερω που το βρηκες τοσο αλα εγω το βρισκω 440ευρω το corsa3
    τιμή καταλόγου λιανικής, τόσο έχουν... Και αν κάποιος παει ψαρωμένος στον λαστιχά, ή δεν είναι γνωστός, τόσο θα του τα καθήσουν. Αν ξέρεις τον λαστιχά, ή αν είσαι ψαγμένος και του πεις για καλύτερη τιμή, στα βάζουν περίπου οσο έιπες

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Θες και τα λες τώρα αυτά ή σου ξεφεύγουν;

Ισως το κορυφαίο λάστιχο για δρόμο και πάρα πολύ καλό λάστιχο για πίστα!

Εχοντας δοκιμάσει με το 954 τα Diablo τα απλά, Diablo Corsa, Diablo Dragon (supercorsa), Michelin Power και Michelin 2CT εγώ προσωπικά (αν δεν βγει κάτι άλλο) επιλέγω 2CT παντού και πάντα!

Εσυ γιατί το απορρίπτεις έτσι απλά κι απαξιωτικά το 2CT;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΙ ΛΑΔΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ Cbr ?
    από McTalas στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2008, 15:29
  2. Τι Λάστιχα να βάλω στο Tdm ;
    από TRECK στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2008, 12:34
  3. ΤΙ ΛΑΣΤΙΧΑ ΝΑ ΒΑΛΩ???
    από nikos283 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket