Σελίδα 174 από 195 ΠρώτοΠρώτο ... 74124164169170171172173174175176177178179184 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.596 έως 2.610 από 2924

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
    λολ :rotflmao: :rotflmao:
    τι ατομα υπαρχουν στον κοσμο...???

:rotflmao:
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Kαι να μην το έγραφε η φόρμα θα το καταλάβαινα οτι αυτοί καβαλάνε ντουκάτι..
    Τίταν, πές μου είλικρινα...
    ...

...

... την φοράς τη φόρμα;;;

Re: Re: Re: ερωτηση.....

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    [B]Που να διαφημιστεί;;; :rotflmao:

Τι κάνουν οι Duc που είχες;;; :rotflmao:

Γεία σου ρε Σακη μονομάχε! Εσύ και τα παλικάρια σου θα το τελέψετε το thread!!!

Μόνο που.... Με Ιταλικό θα γεράσετε!!!

Ζήτω οι 7 ίπποι του FMX και το κουράγιο σας να γράφεται...

Ζήτω και ο ΓληΓορης που είχε μοτο με κινητήρα V και τον παράτησε για σειρά, μιάς και η δικαιολογία μας είναι, οτι τους βγάζουν στις 6874653165498645135419840891650 σαλ...Άσε που το έχει το Κ λέμε...Απο κούνια πρίν περπατήσει...

Ζήτω όλοι ρε!!!!

Άντε και άλλες 450+ σελίδες για να μας την πείτε, που θα μας ακολουθήσετε...

Καλό βράδυ!!!

ρε ποτε ειχα εγω μοτο με κινητηρα V και δε το ξερω?

οταν γερασω ειπαμε ρε... θα παρω κανα ιταλικο χρεπι να μη πηγαινει βημα και να εχει brembo φρενα... γεραματα βλεπεις....

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Δεν καταλαβα...το sp2 δεν εχει V? δεν ειναι χοντα? δεν ειναι τσαπαν?
    Γιατι οι τσαπανοφιλοι αντιτιθενται στα ν??
    Μαλιστα το παραπανω ειναι το μονο που κοιταει στα ισα τα δουκατι και αξιζει πραγματικα...
    ιδιες γεωμετριες, ιδια αρχιτεκτονικη μοτερ περιπου ιδια οδικα χαρακτηριστικα...κλπ.
    Τα V μην τα συγκρινετε με 4κυλινδρα σε σειρα... ειναι αδικο για τα δευτερα.
    Συγκρινετε ν με ν.
    Και 4ρια με 4ρια
    Και καλη η πλακα αλλα 170 σελ πλακα απο 175????

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Δεν καταλαβα...το sp2 δεν εχει V? δεν ειναι χοντα? δεν ειναι τσαπαν?
    Γιατι οι τσαπανοφιλοι αντιτιθενται στα ν??
    Μαλιστα το παραπανω ειναι το μονο που κοιταει στα ισα τα δουκατι και αξιζει πραγματικα...
    ιδιες γεωμετριες, ιδια αρχιτεκτονικη μοτερ περιπου ιδια οδικα χαρακτηριστικα...κλπ.
    Τα V μην τα συγκρινετε με 4κυλινδρα σε σειρα... ειναι αδικο για τα δευτερα.
    Συγκρινετε ν με ν.
    Και 4ρια με 4ρια

τι αδικο ρε φιλε αφου το πινουν τα V2 σας απο τα ι4 τζαπαν

μι μας λες τις μαλακιες περι ροπης... αμα θελω να εχω ροπες απο 2.000 σαλ περνω super motard και αυτο εκανα αλλα απο τις 5.000σαλ και μετα οταν αρχιζει να αρπαζει ενας ι4 εκει να δω τα V2 σας

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    μι μας λες τις μαλακιες περι ροπης... αμα θελω να εχω ροπες απο 2.000 σαλ περνω super motard και αυτο εκανα αλλα απο τις 5.000σαλ και μετα οταν αρχιζει να αρπαζει ενας ι4 εκει να δω τα V2 σας
    1.--αφου τα πινουν..-- δεν συνεκρινα ποτε ν2 με 4σειρα σε αποδοση κινητηρα. Το αφηνω σε εσας αυτο. Αναφερθηκα , εφοσον μιλησουμε για οδικα χαρακτηριστικα, σε μακριους στροφαλους και τα γυροσκοπικα τους, σε ικανοτητα/δυνατοτητα στριβειν, στησιμο, τιμονι κλπ.

2. δεν λεω μαλακιες, το αφηνω και αυτο σε αλλους πιο ειδικους. Δεν μιλησα ποτε και πουθενα για ροπη. Ξεναδιαβασε τα ποστ μου με προσοχη.

3. σταματηστε να συγκρινετε φασολια με μηλα-τα πρωτα ειναι οσπρια τα δε δευτερα, φρουτα.

ο νοων νοητω, και ο αποπροσανατολισμος σε σταδιον δοξης λαμπρον..συνεχιστε εσεις, εγω οχι.

1.--αφου τα πινουν..-- δεν συνεκρινα ποτε ν2 με 4σειρα σε αποδοση κινητηρα. Το αφηνω σε εσας αυτο. Αναφερθηκα , εφοσον μιλησουμε για οδικα χαρακτηριστικα, σε μακριους στροφαλους και τα γυροσκοπικα τους, σε ικανοτητα/δυνατοτητα στριβειν, στησιμο, τιμονι κλπ.

2. δεν λεω μαλακιες, το αφηνω και αυτο σε αλλους πιο ειδικους. Δεν μιλησα ποτε και πουθενα για ροπη. Ξεναδιαβασε τα ποστ μου με προσοχη.

3. σταματηστε να συγκρινετε φασολια με μηλα-τα πρωτα ειναι οσπρια τα δε δευτερα, φρουτα.

ο νοων νοητω, και ο αποπροσανατολισμος σε σταδιον δοξης λαμπρον..συνεχιστε εσεις, εγω οχι.

big boned μέλος Το avatar του/της cartman

Βασικά αυτό που είπε ο Γρηγόρης περί ροπής μάλλον πήγαινε πιο γενικά και όχι κατ`ευθείαν σε σένα! Συμφωνώ και εγώ ότι άλλο V2 και άλλο I4 και δεν πρέπει να συγκρίνουμε, αλλά εδώ είναι Japan VS Europe οπότε αναγκαστικά αν συγκρίνουμε τα πιο διάσημα τελοσπάντων μηχανάκια των δύο ηπείρων, καταλήγουμε στην σύγκριση V2 VS I4.

Οπότε έχοντας άθελα ή μη αυτή την σύγκριση, έχουμε αντίστοιχα "ροπή χαμηλά" VS "δύναμη ψηλά". Σε αυτό κάποιοι ψηφίζουν το 1ο, κάποιοι το 2ο, ανάλογα με τα γούστα φυσικά. Το θέμα είναι ότι πολλοί στο θρέντ αυτό απορρίπτουν εξορισμού τον Ι4 λόγο ακριβώς του ότι δεν έχει ροπή χαμηλά και ότι έχει υπερβολική δύναμη ψηλά! Αυτό πιστεύω είναι λάθος, για τον λόγο ακριβώς ότι ο καθένας πέρνει ότι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. Άρα αν γουστάρει κάποιος V2, ΤΟΝ παίρνει και τελειώνει η υπόθεση!!!

...τον V2 ε!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Chris

λοιπον εγω επειδη οδηγησα το 1098 το απλο με τις showa αναρτησεις οπως σας ειχα πει...

απο φρενα πολυ καλο... τωρα απο στριψιμο δε μπορω να σας πω πολλα μιας και δε το οδηγησα στι πιστα μεσα.. θεση οδηγησης τελειος σκυφτη σαν tzr250 ητανε αν το ξερετε το μηχανακι θα καταλαβετε μετα μολις ανεβηκα στο gixxer λες και ανεβηκα σε κανα ισιοτιμονο ενιωσα σοβαρα!!

Αυτο το μηχανακι απο οτι καταλαβα κανει αποκλειστικα για πιστα... δεν ειναι ουτε να βαλεις 2ατομο πανω.. ουτε για ταξιδια πολλους κραδασμους το μηχανακι v2 να μου πεις...

απο γκαζι στα χαμηλα μονο.. εκει που τελειωνει αυτο το gsxr συνεχιζει και γαμει και σπερνει

μπορει να το αγοραζα αμα ιμουνα καυλωμενος με τις πιστες... αλλα δε με ενθουσιζουν οι πιστες και τοσο... για αυτο λοιπον για αλλη μια φορα gsxr rulez

τα λεφτα του δε τα αξιζει με τι καμια με τοσα λεφτα περνεις ενα Κ7 και ενα δρζ και τα βαζεις και εξατμισεις οπως εκανα και εγω αλλωστε

το μονο ντουκατι που θα αγοραζα ειναι το hyper motard αλλα και αυτο δυστηχως ειναι πιο ακριβο και απο το Κ7...

Για αλλη μια φορα παλι τζαπαν....

οταν αρχιζουν να βγαζουν συμφεροντα πραγματα οι ευρωπαιοι περρισοτερος κοςμος θα τους προτιμαει προς το παρον.... το μπουλο

Παλαιό μέλος
    Συγκρινετε ν με ν.
    Και 4ρια με 4ρια

Τοτε να συνκρινουμε και μηχανες 14.000ων ευρω με αλλες που κοστιζουν σχεδον το ιδιο οχι με αυτες των 20 ή ακομη και 60.000...Το ιδιο και για τα αυτοκινητα

Συνολικα ειναι πανω απο 380 σελιδες το θρεντ αλλα το 1ο κομματι εκλεισε για τεχνικους λογους...

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Εκτός Japan VS Euro τώρα...δεν μπορώ να καταλάβω, αφού θέλετε παιχνίδι και ανδρεναλίνες και οδήγηση γιατί δεν βγαίνετε στα χώματα?

Ένα απλό DRZ μπορεί να παρέξει 20 λίτρα περισσότερης ανδρεναλίνης απο ότι μία GSXR.

Δεν λέω να πουλήσετε τα GSXR σας...αλλά βγείτε λίγο χώμα.(και θα τα πουλήσετε μόνοι σας.)
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

Multistrada Μέλος Το avatar του/της Stelth
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1

Τα V2 και τα ι4 είναι ανόμοια πράγματα! γιατί τα συγκρίνεις?
    Ή σύγκρινε ένα V2 με ένα ι2 ή ακόμα καλύτερα ένα V4 με ένα ι4
    Ducatisti υπάρχουν πολλοί
    Ducatistiani ένας!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Εκτός Japan VS Euro τώρα...δεν μπορώ να καταλάβω, αφού θέλετε παιχνίδι και ανδρεναλίνες και οδήγηση γιατί δεν βγαίνετε στα χώματα?

Ένα απλό DRZ μπορεί να παρέξει 20 λίτρα περισσότερης ανδρεναλίνης απο ότι μία GSXR.

Δεν λέω να πουλήσετε τα GSXR σας...αλλά βγείτε λίγο χώμα.(και θα τα πουλήσετε μόνοι σας.)

ολα χρειαζονται νικκερ και το χωμα και η πιστα.. ολα εχουνε τι καυλα τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
    Τα V2 και τα ι4 είναι ανόμοια πράγματα! γιατί τα συγκρίνεις?
    Ή σύγκρινε ένα V2 με ένα ι2 ή ακόμα καλύτερα ένα V4 με ένα ι4

συμφωνω μαζι σου... αλλα που ειναι τα 4κιλινδρα ευρωπαικα...?? μι μου πεις το desmocedici.....

δε μπορουν να ανταγωνιστουν στα 4κιλινδρα τους τζαπαν

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
    Τοτε να συνκρινουμε και μηχανες 14.000ων ευρω με αλλες που κοστιζουν σχεδον το ιδιο οχι με αυτες των 20 ή ακομη και 60.000...Το ιδιο και για τα αυτοκινητα

Συνολικα ειναι πανω απο 380 σελιδες το θρεντ αλλα το 1ο κομματι εκλεισε για τεχνικους λογους...

ετσι σωστος...

εδω οι ανθρωποι βγαζουν EVO 50.000 ευρω... και γαμαει αμαξια που κανουν 80.000 και 100.000 ευρω...

βγαζουν ΣΣ1000 που κανει ιδιο χρονο με 1098 στι πιστα... καλα στο δρομο δε το σιζηταω ποιο θα ειναι πιο γρηγηρο...

Δε συμφερουν τα Ευρωπαικα ειναι ακριβαααααααα...
    ΑΜα ητανε δλδ φτηνα και αξιοπιστα οπως τα λετε δε θα τα αγοραζε ο κοσμος... δλδ εμεις ολοι μλκς ειμαστε και εσεις εξυπνοι ?

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE
    από super_toto στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3051
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 11:44
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε