Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 62

Θέμα: Enduro Σερρών 2007

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8

Re: ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
    ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΙΠΟΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ .ΘΑ ΕΝΗΞΜΕΡΩΘΩ ΑΠΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΑΤΟΡΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΤΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΕΝΤΟΥΡΑΔΙΚΟ ΑΓΩΝΑ .ΛΕΩ ΕΝΤΟΥΡΑΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΟΥΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟ ΝΑΣΟ ΜΕ ΤΟ WR ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΘ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ .ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝΕ ΖΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΛΕΙΜΑΤΑ ΗΜΑΣΤΑ ΚΡΟΚΑΛΑ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟ Η ΦΛΑΤΑΔΟΥΡΑ .ΔΗΛΑΔΗ ΙΔΡΩΝΕΣ ΓΑΝΙΑΖΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣΕΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΚΡΥΩΝΕΣ .ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΤΟΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ .ΕΝΑ ΜΕΙΓΜΑ ΤΡΑΙΑΛ ΜΕ ΤΡΑΙΛ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΑΨΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ .ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΛΕΙΑΔΑ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΤΟΥΡΟ ΠΑΡΤΝΕΡΣ ΕΛΕΟΣ .ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΤΟΥΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΑΡΥΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ .ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΑΤΟΜΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΡΕΧΩ .ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΘΕΙΡΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑΣ .ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΑΚΡΥΓΟΡΗΣΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΧΩΜΑΤΙΝΟΥ JULIUS ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ .ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΜΑΤΙΝΟΥΣ

Kαι να σκεφτείς οτι οι παλιοί εντουράδες παραπονιούνται οτι τα τελευταία χρόνια οι αγώνες έχουν γίνει πολυ εύκολοι :rotflmao:

Η αλήθεια είναι (και φαίνεται απο τα αποτελέσματα) οτι δύσκολα τρως καπέλο .
    Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα στο τέλος να γίνεται κάτι απο μοτοκρος η φάση.
    Πολλοί μοτοκροσάδες παίρνουν μέρος σε αγώνες εντούρο και δεν δυσκολέυονται (άσε που στο τέλος ευνοούνται κιόλας ) αυτό ΔΕΝ είναι καλό.
    Οι αγώνες εντούρο είναι πρώτα αγώνες τεχνικής μετά αντοχής και στο τέλος ταχυτητας

Αυτό που λές για διάφορες κατηγορίες ωστε να μπαίνουν και οι νέοι στο χώρο με βρίσκει σύμφωνο .
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ISDE ΛΕΜΕ Το avatar του/της nantin

ΑΣΥΝΕΝΟΗΣΙΑ

ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΑΠΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΠΕΤΡΑΣ . ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟ ΝΤΟΥΒΑΡΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΝΤΟΥΡΟ ΠΟΥ ΣΤΟ 50% ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΕΤΡΑ < ΚΡΟΚΑΛΑ ΛΕΜΕ >ΚΑΙ ΣΤΟ 30% ΦΛΑΤΑΔΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΖΟΡΙΚΕΣ ΚΙ ΟΛΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ . ΔΕΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .ΕΓΩ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΟΥΡΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ .ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΕΜΑΤΟ ΠΕΤΡΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ .. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΝΤΟΥΡΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΑΣΠ[ΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ . ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΠΟΡΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΣΤΟ ΠΑΡΤΝΕΡΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 Η 4 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΝΤΟΥΡΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

μπραβο στις σερρες αλλα μπραβο και σε σενα Julius που μας λάσπωσες
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Re: ΑΣΥΝΕΝΟΗΣΙΑ

ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΑΠΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΠΕΤΡΑΣ . ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟ ΝΤΟΥΒΑΡΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΝΤΟΥΡΟ ΠΟΥ ΣΤΟ 50% ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΕΤΡΑ < ΚΡΟΚΑΛΑ ΛΕΜΕ >ΚΑΙ ΣΤΟ 30% ΦΛΑΤΑΔΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΖΟΡΙΚΕΣ ΚΙ ΟΛΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ . ΔΕΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .ΕΓΩ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΟΥΡΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ .ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΕΜΑΤΟ ΠΕΤΡΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ .. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΝΤΟΥΡΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΑΣΠ[ΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ . ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΠΟΡΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΣΤΟ ΠΑΡΤΝΕΡΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 Η 4 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΝΤΟΥΡΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    Σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου.

Μία επισήμανση μόνο: συνήθως οι αγώνες της Θεσσαλονίκης (έστω τα παλιά χρόνια) δεν είχαν ούτε το 1/3 της πέτρας αυτών της Αθήνας και αυτό φυσικά συνέβαινε λόγω της μορφολογίας του εδάφους.

You BETA believe...

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    φίλε STOYBI ένσταση εντονότατη.
    Το εντουρο ΔΕΝ είναι αγώνας ταχύτητας, δεν πρέπει να είναι οι χρόνοι των απλών, σκοτωστρες. Αν σε αγώνα το 50% φάει καπέλο είναι ένας αποτυχημένος αγώνας.

Η ταχύτητα πρέπει να μετρά μόνο στης ειδικές , όσο και αν δεν σου αρέσει έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα. Στης απλές δοκιμάζετε η αντοχή του αναβάτη και της μοτοσικλέτας , σε επιλεγμένα κομμάτια της απλής δοκιμάζετε η δεξιοτεχνία με απαραίτητη παρουσία βοήθειας από τον διοργανωτή (για λόγους ασφαλείας ) .

οι ειδικές πρέπει να είναι έτσι διαμορφωμένες ώστε να μην καταντήσει το εντουρο μοτοκρος ή σκραμπλ. και οι απλές να έχουν εναλλαγή (όσο είναι δυνατόν ) σε διαφορετικά είδη εδαφών. Ούτε όλο μονοπαταδα είναι καλό ούτε μόνο φλαταδουρα . πρέπει να έχει και τα καντήλια και τους γκρεμούς και οφ και φλατ και χώμα και πέτρα . πάντως ένα είναι βέβαιο δεν υπάρχει αγώνας που να ικανοποιεί όλους τους αγωνιζόμενους

δεν μιλώ για τον συγκεκριμένο γιατί δεν ξέρω τι έγινε
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    φίλε STOYBI ένσταση εντονότατη.
    Το εντουρο ΔΕΝ είναι αγώνας ταχύτητας, δεν πρέπει να είναι οι χρόνοι των απλών, σκοτωστρες. Αν σε αγώνα το 50% φάει καπέλο είναι ένας αποτυχημένος αγώνας.

Η ταχύτητα πρέπει να μετρά μόνο στης ειδικές , όσο και αν δεν σου αρέσει έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα. Στης απλές δοκιμάζετε η αντοχή του αναβάτη και της μοτοσικλέτας , σε επιλεγμένα κομμάτια της απλής δοκιμάζετε η δεξιοτεχνία με απαραίτητη παρουσία βοήθειας από τον διοργανωτή (για λόγους ασφαλείας ) .

οι ειδικές πρέπει να είναι έτσι διαμορφωμένες ώστε να μην καταντήσει το εντουρο μοτοκρος ή σκραμπλ. και οι απλές να έχουν εναλλαγή (όσο είναι δυνατόν ) σε διαφορετικά είδη εδαφών. Ούτε όλο μονοπαταδα είναι καλό ούτε μόνο φλαταδουρα . πρέπει να έχει και τα καντήλια και τους γκρεμούς και οφ και φλατ και χώμα και πέτρα . πάντως ένα είναι βέβαιο δεν υπάρχει αγώνας που να ικανοποιεί όλους τους αγωνιζόμενους

δεν μιλώ για τον συγκεκριμένο γιατί δεν ξέρω τι έγινε
    Δεν μιλησα πουθενα για ταχυτητα , ουτε για σφιχτους χρονους.........

Το αντιθετο.......

Για χαμηλο επιπεδο δυσκολιας μιλησα .... Και οπως καταλαβαινεις, οσο πιο ανεβασμενο το επιπεδο δυσκολιας τοσο πιο χαμηλες οι ταχυτητες και αρκετα πιο πολλα καπελα στον χρονο.....

Re: ΑΣΥΝΕΝΟΗΣΙΑ

Που να δεις εμεις εδω τι τραβαμε με 100% πετρα......

Θηβα-Καπανδριτη-Μανδρα .... Μπες και δες φωτο απο αυτους τους αγωνες.....
    Αμα βρεις μια φωτο με χωμα κατω απο τις ροδες ενος αγωνιζομενου να μου την στειλεις να την δω και εγω.....

Για το χαμηλό επίπεδο δυσκολίας συμφωνώ πως δεν είναι σωστό και καταστρέφει όλη την ουσία του εντουρο , του ωραιότερου αθλήματος του κόσμου κατά την γνώμη μου ( είμαι και αντικειμενικός )

Για τα καπελά διαφωνώ , γιατί στης απλές εκτός ότι μπορεί να φύγει κανένας σε κανα γκρεμό και να τον βρουν μετά από 5000 χρόνια σαν μούμια εντουρα (και άντε να βγάλουν άκρη οι απόγονοι μας για την εποχή μας ) , ισχύει και ο κοκ. Στο άγχος να μην φάει καπέλο κάποιος αν χτυπήσει δεν θα το μάθει κανένας , ενώ στην ειδική εκτός ότι πρέπει να είναι ασφαλής (μεγάλη κουβέντα ) υπάρχει και υποστήριξη.

Πάντως είναι πολλή μεγάλη κουβέντα και ευχάριστη .για να είμαστε και λίγο αισιόδοξοι το επίπεδο σε διοργάνωση και στους αγωνιζόμενους έχει ανέβει ( δεν εννοώ από χρόνο σε χρόνο αλλά αν σκεφτείς την κατάσταση πριν 20 ή και 10 χρόνια νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερα τώρα).

Βέβαια αυτό που μας αρέσει είναι αυτό που μας ενώνει.

θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Δεν νομιζω οτιτο καπελο μπορει να συνδεθει αμεσα με ατυχηματα......

Αν παρεις ενα παραδειγμα απο τους τωρινους αγωνες ολοι πλακωνονται το ιδιο...

Η μονη διαφορα....

Το 2λεπτο- 3λεπτο για το μεσο ορο συμετοχων Προπορειας φτανοντας στο καθε σεχ.....

Η αλήθεια είναι όταν βλέπω στο σεχ 15’ προπορεια είναι εγκληματικό. Εκτός ότι οι χρόνοι δεν ανταποκρίνονται στην διαδρομή ο αναβατής « κρυώνει» με επικίνδυνα επακόλουθα
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    πω-πω μια κανονια!!!!

extreme Το avatar του/της nasos_wr426

Εντουρο Θεσσαλονικης

οι διοργανωτές του Μ.Ο.Θ ειναι ασχετοι!ξερουν 2 διαδρομες και αυτο ειναι ολο!οι εντουραδες του ομιλου αυτου ειναι μελοι μονο και μονο για την αγωνιστικη αδεια.υπαρχουν πολυ καλυτερες διαδρομες στην θεσσαλονικη αλλα δεν τις γνωριζουν γιατι δεν ασχολουνται.μετα απο περιπου 2χλμ. πετρώδες ανηφορικού(μηλαμε για μονοπατι με βραχους και στρώμα "χαλικιου" μεγεθους γροθιας και μεγαλυτερες, ιδου και τα κλαταρισμενα λαστιχα που ειπε ο nantin)και μετα κοντα 1χλμ.φλαταδουρα!
    ναι στην αντοχη οχι στην κατάπονηση.δεν ηταν η κουραση αλλα οι φουσκες και οι κάλοι που εβγαλα στα χερια.ασε που κατω απο το καρτερ γινοταν πολεμος με τα λεγωμενα "χαλίκια".

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Kαι να σκεφτείς οτι οι παλιοί εντουράδες παραπονιούνται οτι τα τελευταία χρόνια οι αγώνες έχουν γίνει πολυ εύκολοι :rotflmao:
    Ισχύει ...!!!
    (και μην χαζογελάς...)

Το θέμα είναι γενικότερο και έχει να κάνει με λεφτά, χορηγούς, διοργάνωση, πρόσβαση θεατών κ.λ.π. κ.λ.π.

Όντως (αρκετά) παλιότερα, δεν έμπαινε ζήτημα χρόνου στις ειδικές γιατί απλά ΚΑΝΕΙΣ δεν ήταν ακαπέλωτος (και δεν μιλάμε για απλά καπέλα, αλλά για σομπρέρο και φέσια...)
    Δεδομένου ότι τα "καπέλα" πηγαίναν ανά λεπτό, ήταν μάλλον ουτοπικό να προσπαθείς να καλύψεις 1 min καπέλο απλής σε 60 sec καλύτερο χρόνο ειδικής !!
    (η μέση μιας ειδικής ήταν το καλύτερο μέρος να συναντιέσαι με άλλους 3-4 και να λέτε ανέκδοτα για τον κινέζο μάγειρα ...)

Η μορφή ενός αγώνα enduro είναι ζήτημα που έχει συζητηθεί άπειρες φορές από πραγματικά σοβαρούς ανθρώπους (και - το βασικότερο - ΕΚΤΟΣ χώρου και συμφερόντων διοργάνωσης) αλλά δεν βγήκε άκρη !!
    (ακριβέστερα, άκρες βγήκαν πολλές, αλλά ουδέποτε εφαρμόστηκαν...)

Η σημερινή τάση είναι να φτάνουν "αλώβητοι" και "ξεκούραστοι" οι αναβάτες στις ειδικές και να ΜΗΝ ρισκάρεται η παρουσία του όποιου team έχει ρίξει λεφτά και δουλειά !!
    (κοινώς, κάνουμε αγώνα ΜΧ σε "αγνωστη" πίστα !!)

Υ.Γ.
    Κάποτε, αν τολμούσε να έρθει μοτοκροσάς σε εντουροβόλτα, είχε πολλά @@ και τύγχανε γενικότερου σεβασμού !!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nasos_wr426
    οι διοργανωτές του Μ.Ο.Θ ειναι ασχετοι!
    Δεν είναι άσχετοι ρε Νάσο !!!
    (ούτε ο Νανάκος, ούτε ο Τρέμκατζης, ούτε ο Ποιμενίδης, ούτε ο Κανίδης, ούτε ο Παρτακιλούδης ....)

"Άλλοι" είναι οι λόγοι που οι διαδρομές είναι οι συγκεκριμμένες ...
    (και γνωστές σχεδόν σε όλους...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    ΚΑΝΕΙΣ δεν ήταν ακαπέλωτος (και δεν μιλάμε για απλά καπέλα, αλλά για σομπρέρο και φέσια...)

Ισχύει ...!!!
    (και ας χαζογελάς... )
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Ισχύει ...!!!
    (και μην χαζογελάς...)

Το θέμα είναι γενικότερο και έχει να κάνει με λεφτά, χορηγούς, διοργάνωση, πρόσβαση θεατών κ.λ.π. κ.λ.π.

Όντως (αρκετά) παλιότερα, δεν έμπαινε ζήτημα χρόνου στις ειδικές γιατί απλά ΚΑΝΕΙΣ δεν ήταν ακαπέλωτος (και δεν μιλάμε για απλά καπέλα, αλλά για σομπρέρο και φέσια...)
    Δεδομένου ότι τα "καπέλα" πηγαίναν ανά λεπτό, ήταν μάλλον ουτοπικό να προσπαθείς να καλύψεις 1 min καπέλο απλής σε 60 sec καλύτερο χρόνο ειδικής !!
    (η μέση μιας ειδικής ήταν το καλύτερο μέρος να συναντιέσαι με άλλους 3-4 και να λέτε ανέκδοτα για τον κινέζο μάγειρα ...)

Η μορφή ενός αγώνα enduro είναι ζήτημα που έχει συζητηθεί άπειρες φορές από πραγματικά σοβαρούς ανθρώπους (και - το βασικότερο - ΕΚΤΟΣ χώρου και συμφερόντων διοργάνωσης) αλλά δεν βγήκε άκρη !!
    (ακριβέστερα, άκρες βγήκαν πολλές, αλλά ουδέποτε εφαρμόστηκαν...)

Η σημερινή τάση είναι να φτάνουν "αλώβητοι" και "ξεκούραστοι" οι αναβάτες στις ειδικές και να ΜΗΝ ρισκάρεται η παρουσία του όποιου team έχει ρίξει λεφτά και δουλειά !!
    (κοινώς, κάνουμε αγώνα ΜΧ σε "αγνωστη" πίστα !!)

Υ.Γ.
    Κάποτε, αν τολμούσε να έρθει μοτοκροσάς σε εντουροβόλτα, είχε πολλά @@ και τύγχανε γενικότερου σεβασμού !!

+ 1000000...

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παγκόσμιο προτάθλημα Enduro Σερρών - ΝΤΡΟΠΗ
    από NickolasV στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2009, 09:32
  2. ΑΤΤΙΚΑ Enduro Cup 2007, 3os ΑΓΩΝΑΣ
    από Julius στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 120
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2007, 15:05
  3. Enduro Δράμας 2007