600 4IL σε παταω για πλακα και την εχω και μικρη???περιεργα κριτηρια εχεις...!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Χαιρεσαι ρε Ζωρζ που την εχεις μικρη;![]()
....αλλο παλι και τουτο....![]()
![]()
![]()
![]()
600 4IL σε παταω για πλακα και την εχω και μικρη???περιεργα κριτηρια εχεις...!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Χαιρεσαι ρε Ζωρζ που την εχεις μικρη;![]()
....αλλο παλι και τουτο....![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
εδω ειναι που τσακωνοντε τα sv με τα fazer? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
νομιζω οτι τα cbf/bandit ειναι καλες αγορες κ τα δυο.
Μετα απο αυτο, το θεμα γινεται καθαρα υποκειμενικο..οπως κατσεις καλλιτερα λοιπον.
Ωστοσο ηθελα να κανω την εξης ερωτηση στους φιλους crook/400, μιας που υπεραμυνονται με τοσο σθενος την ''μοναδικοτητα'' των περιστατικων.
--Κατα βαση συμφωνω με οσα εχουν ειπωθει σε σχετικοτερες ενοτητες, αλλα την ψυχολογια του οδηγου μιας τετοιας μοτο φορτωμενης/δικαβαλο/ταξιδι/πανω απο 140 σε εθνικη, την εχει σκεφτει κανεις σας?
Και καλα να εμαθες για τα περι αστοχιων εφ οσον αγορασες, πριν αγορασεις ομως??
Θα παρακαλουσα να μην εμπλακουν σε τεχνικα οσοι απαντησουν, εχουν εξαντληθει αλλου.
Την εχουμε σκεφτει και ακριβως γι'αυτο δεν προτεινουμε τα μηχανακια μας για τετοιου ειδους χρηση.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Ωστοσο ηθελα να κανω την εξης ερωτηση στους φιλους crook/400, μιας που υπεραμυνονται με τοσο σθενος την ''μοναδικοτητα'' των περιστατικων.
--Κατα βαση συμφωνω με οσα εχουν ειπωθει σε σχετικοτερες ενοτητες, αλλα την ψυχολογια του οδηγου μιας τετοιας μοτο φορτωμενης/δικαβαλο/ταξιδι/πανω απο 140 σε εθνικη, την εχει σκεφτει κανεις σας?
Αν διαβαζες τα λινκς που ειχα παραθεσει πιο πριν θα εβλεπες οτι ποτε για all around χρηση δεν υποστηριξα οτι το SV ειναι καλυτερο απο ενα οποιoδηποτε Fazer,bandit,CBF....
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
με αυτο απαντησες με σαφηνεια στην ερωτηση μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Την εχουμε σκεφτει και ακριβως γι'αυτο δεν προτεινουμε τα μηχανακια μας για τετοιου ειδους χρηση.
το υπολοιπο ειναι μαλλον ασχετο, μιας και διαβασα ολα τα λινκς που παρεθεσες (και αλλα) και διαπιστωνεται ευκολα.