μέσα στο σκατόΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μέσα?![]()
![]()
άσε που τώρα μου είπανε ότι στις 8:00 είναι το μνημόσυνο του παππού μου![]()
μέσα στο σκατόΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μέσα?![]()
![]()
άσε που τώρα μου είπανε ότι στις 8:00 είναι το μνημόσυνο του παππού μου![]()
ONLY THE GOOD DIE YOUNG
τελικα ποιοοσ θα παει ρε παιδεσ;ποσοι;
Εγώ απέχω πανηγυρικά. Ο τίγρης είναι εκτός μάχης.
όποιοι πάτε καλά να περάσετε.![]()
Τελικά, αφού όλοι κοτέψατε![]()
πήγα μόνος μου.
Διαδρομή:
Αθήνα, Λαμία, Καρπενήσι,
Προυσό, Θέρμο, Ναύπακτος
Ιτέα, Γαλαξίδι, Δελφοί
Αράχωβα, Λιβαδειά,
Θήβα, Αθήνα
Συνολικά χιλιόμετρα: 730 περίπου.
Καιρός γενικά καλός με εξαίρεση το κομμάτι Λαμία-Καρπενήσι όπου ψιλόβρεχε. Στο κομμάτι Αγ. Γεώργιος-Τυμφρηστός-Καρπενήσι είχε ένα εκνευριστικό ψιλόβροχο που έκανε τη ζελατίνα μουνί σε χρόνο μηδέν. Σαν να μην έφτανε αυτό είχε και τρελή ομίχλη, οπότε η ορατότητα ήταν στην καλύτερη περίπτωση 10-20 μέτρα. Μόλις πέρασα τη σήραγγα του Τυμφρηστού... άλλος Θεός: Λιακάδα και δρόμος στεγνός. Το συναίσθημα---την μια στιγμή να είσαι μέσα στην ομίχλη και στο δρολάπι και να γαμωσταυρίζεις γιατί δεν βλέπεις μπροστά σου και την άλλη να μπαίνεις σε ένα τούνελ και να βγαίνεις ενάμιση χιλιόμετρο μετά σε ένα σχεδόν ειδυλλιακό, ηλιόλουστο τοπίο---απλά ανεκτίμητο.
Η διαδρομή Καρπενήσι-Προυσό-Θέρμο αλλά και μετά μέχρι την Ναύπακτο απλά υπέροχη. Ο δρόμος από την άλλη... "ασφαλτοστρωμένος κατσικόδρομος": στενός και κακοτράχαλος. Στεγνός στο μεγαλύτερο μέρος του, με πολλά όμως βρεγμένα μέρη στα ανήλιαγα και πάρα πολλές πέτρες και χώματα στο---ο Θεός να το κάνει--- "οδόστρωμα".
Από την Ναύπακτο και μετά, τα γνωστά...
Στάσεις "αναψυχής" έκανα στο Καρπενήσι, στο Θέρμο, και στην Αράχωβα, συν τους ανεφοδιασμούς που έγιναν καβάλα---τρία ντεπόζιτα ακριβώς---και κανα-δυο στάσεις στην άκρη του δρόμου για τσιγάρο και χάζεμα. Έφυγα από Παγκράτι στις οκτώμιση περίπου το πρωί και ήμουν πίσω κατά τις επτά το βράδυ.
Γενικά καραγούσταρα.
Φωτογραφίες... μία μόνο! [[ Αν θέλατε περισσότερες να ερχόσασταν μαζί... :a29: :a29: ]]
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
πήγα μόνος μου.
Διαδρομή:
Αθήνα, Λαμία, Καρπενήσι,
Προυσό, Θέρμο, Ναύπακτος
Ιτέα, Γαλαξίδι, Δελφοί
Αράχωβα, Λιβαδειά,
Θήβα, Αθήνα
Καιρός γενικά καλός με εξαίρεση το κομμάτι Λαμία-Καρπενήσι όπου ψιλόβρεχε. Στο κομμάτι Αγ. Γεώργιος-Τυμφρηστός-Καρπενήσι είχε ένα εκνευριστικό ψιλόβροχο που έκανε τη ζελατίνα μουνί σε χρόνο μηδέν. Σαν να μην έφτανε αυτό είχε και τρελή ομίχλη, οπότε η ορατότητα ήταν στην καλύτερη περίπτωση 10-20 μέτρα. Μόλις πέρασα τη σήραγγα του Τυμφρηστού... άλλος Θεός: Λιακάδα και δρόμος στεγνός. Το συναίσθημα---την μια στιγμή να είσαι μέσα στην ομίχλη και στο δρολάπι και να γαμωσταυρίζεις γιατί δεν βλέπεις μπροστά σου και την άλλη να μπαίνεις σε ένα τούνελ και να βγαίνεις ενάμιση χιλιόμετρο μετά σε ένα σχεδόν ειδυλλιακό, ηλιόλουστο τοπίο---απλά ανεκτίμητο.
Η διαδρομή Καρπενήσι-Προυσό-Θέρμο αλλά και μετά μέχρι την Ναύπακτο απλά υπέροχη. Ο δρόμος από την άλλη... "ασφαλτοστρωμένος κατσικόδρομος": στενός και κακοτράχαλος. Στεγνός στο μεγαλύτερο μέρος του, με πολλά όμως βρεγμένα μέρη στα ανήλιαγα και πάρα πολλές πέτρες και χώματα στο---ο Θεός να το κάνει--- "οδόστρωμα".
Στάσεις "αναψυχής" έκανα στο Καρπενήσι, στο Θέρμο, και στην Αράχωβα, συν τους ανεφοδιασμούς που έγιναν καβάλα---τρία ντεπόζιτα ακριβώς---και κανα-δυο στάσεις στην άκρη του δρόμου για τσιγάρο και χάζεμα. Έφυγα από Παγκράτι στις οκτώμιση περίπου το πρωί και ήμουν πίσω κατά τις επτά το βράδυ.
Γενικά καραγούσταρα.
Φωτογραφίες... μία μόνο! [[ Αν θέλατε περισσότερες να ερχόσασταν μαζί... :a29: :a29: ]]
![]()
μπραβο ρε συ ΝΙκο!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ΝΙΚΟΛΑ..........
RESPECT
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
......![]()
ας μην ειχα το σχολειο και σου λεγα εγω....![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Προς αποφυγή πάσας πιθανότητας παρεξήγησης: Προφανώς και κάνω πλάκα, έτσι.Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
...
[[ Αν θέλατε περισσότερες να ερχόσασταν μαζί... :a29: :a29: ]]
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χρήστο (tai) που πρότεινε την διαδρομή και με "έβαλε στην πρίζα", άσχετα αν τελικά δεν έκατσε να την κάνουμε μαζί. Αν δεν πετούσε την ιδέα πιθανότατα θα την έβγαζα στην Αθήνα ή στα περίχωρα και θα χαράμιζα (λέμε τώρα) άλλο ένα Σάββατο.
πήγα μόνος μου.
Διαδρομή:
Αθήνα, Λαμία, Καρπενήσι,
Προυσό, Θέρμο, Ναύπακτος
Ιτέα, Γαλαξίδι, Δελφοί
Αράχωβα, Λιβαδειά,
Θήβα, Αθήνα
Γενικά καραγούσταρα.
![]()
Ομορφε κραταω το ποστ σου γιατι αυριο θα βγουν πολυ ωραια συμπερασματα απο αυτο. (σοβαρα μιλαω δεν το λεω ειρωνικα! )
Εγω προσωπικα δεν ειχα δει οτι ψιλοακυρωθηκε (η μαλλον δεν καταλαβα) και ημουν εκει στις 8.
Εσκασε μυτη ο Ανταμ που δεν ειχε καταλαβει τι ειχε παιξει ηταν εκει και ο ματσαμιτσου και τελικα λιγο πριν φυγουμε εσκασε μυτη και ο δημιουργος του θρεντ ο οποιος τελικα βρηκε ακρη στο προβλημα του και δεν ειδοποιησε γιατι ηλπιζε οτι ολο και καποιος θα ηταν εκει,και γιατι δεν υπηρχε μαλλον νοημα να ποσταρει κατι στις 7 το πρωι.
Μαλακια που τελικα πηγες μονος σου ρε Νικο...![]()
![]()
Οσο για αυτο που εγραψα στην αρχη του ποστ μου θα το κουβεντιασουμε γιατι τελικα αυτο που εσενα στην βιδωσε (η απιστευτη ομιχλη απο Αι Γιωργη μεχρι Τυμφρηστο) εμας μας ξετρελλανε!!!
Οχι δεν ειμαστε μαζοχες...
Απλα τελικα η παρεα στις βολτες ειναι μεγαλη ιστορια.
..
Τωρα πραγματικα στενοχωρηθηκα που δεν ησουν εσυ ειδικα στην βολτα...![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ωραια ραντεβου κλεινετε εσεις οι ασφαλτινοι!
Πατε ολοι μαζι κι ο καθενας μονος του?![]()
![]()
![]()
![]()
Αφηνω τον Παντατετοια να επιληφθει των συχαρικιων![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Ναι ρε ενω εσεις δεν ειστε σκορποχωρι ναουμ:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Ωραια ραντεβου κλεινετε εσεις οι ασφαλτινοι!
Πατε ολοι μαζι κι ο καθενας μονος του?![]()
![]()
![]()
![]()
Αφηνω τον Παντατετοια να επιληφθει των συχαρικιων![]()
Ειμαστε πολλοι αλλα ειμαστε σκορπιοι ενα πραγμα.![]()
-..Not Yet!
γμτ δεν τα είπαμε
πήγα στους αρραβώνες του άλλου Σωτήρη ....
που αν είναι δυνατό αρραβωνιάστηκε ΓΥΝΑΙΚΑ
τι να πω χάθηκαν τόσοι άντρες ... ντροπή
τέσπα να είναι καλά έστω και με το ελάττωμα τους και εμείς θα τα πούμε με την επόμενη
Χρήστο όποτε θέλεις για τα κρασί που είπαμε και χωρίς γυναίκες αν είναι![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Ε αυτό είναι από τα άγραφα!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ομορφε κραταω το ποστ σου γιατι αυριο θα βγουν πολυ ωραια συμπερασματα απο αυτο. (σοβαρα μιλαω δεν το λεω ειρωνικα! )
Εγω προσωπικα δεν ειχα δει οτι ψιλοακυρωθηκε (η μαλλον δεν καταλαβα) και ημουν εκει στις 8.
Εσκασε μυτη ο Ανταμ που δεν ειχε καταλαβει τι ειχε παιξει ηταν εκει και ο ματσαμιτσου και τελικα λιγο πριν φυγουμε εσκασε μυτη και ο δημιουργος του θρεντ ο οποιος τελικα βρηκε ακρη στο προβλημα του και δεν ειδοποιησε γιατι ηλπιζε οτι ολο και καποιος θα ηταν εκει,και γιατι δεν υπηρχε μαλλον νοημα να ποσταρει κατι στις 7 το πρωι.
Μαλακια που τελικα πηγες μονος σου ρε Νικο...![]()
![]()
Οσο για αυτο που εγραψα στην αρχη του ποστ μου θα το κουβεντιασουμε γιατι τελικα αυτο που εσενα στην βιδωσε (η απιστευτη ομιχλη απο Αι Γιωργη μεχρι Τυμφρηστο) εμας μας ξετρελλανε!!!
Οχι δεν ειμαστε μαζοχες...
Απλα τελικα η παρεα στις βολτες ειναι μεγαλη ιστορια.
..
![]()
Σχετικά με την ομίχλη: Το "σπαστικό" της υπόθεσης ήταν ότι δεν είχα αντιθαμπωτική στο κράνος. Με το ψιλό που έριχνε, οποιαδήποτε προσπάθεια να κρατήσεις τη ζελατίνα κλειστή ήταν μάταια. Θάμπωνε ακαριαία, ακόμη και μισάνοιχτη: Οπότε αναγκαστικά ανοιχτή---πράγμα που μετά από λίγο οδηγεί σε ένα αντίστοιχο πρόβλημα με τα γυαλιά που φοράω (πιτσιλισμένα και θαμπωμένα, επειδή βράχηκαν).
Αν εξαιρέσεις αυτά τα πρακτικά προβλήματα---που με ανάγκαζαν σε κάποια σημεία να πάω με 20-30---αισθητικά και ψυχολογικά η πορεία μέσα στην ομίχλη ήταν πράγματι... "εξω-κοσμική". Συνεπικουρούντως και του ότι δεν είχε καθόλου κίνηση (άντε να είδα ένα ή δύο αμάξια για αρκετά χιλιόμετρα) ήταν κάτι σαν μια πορεία μέσα στο απόλυτο τίποτα: Σαν να επιπλέεις μέσα σε ένα γκρίζο πάνω, γκρίζο μπροστά, γκρίζο ολόγυρα, ισορροπώντας πάνω σε μια αμφιλεγόμενη μαύρη λωρίδα. Ζόρικο συναίσθημα. Αυτό που με αποτελείωσε ήταν η απότομη αλλαγή βγαίνοντας από την σήραγγα.
Αλήθεια εσείς τι διαδρομή ακολουθήσατε? Και τι ώρα ήσασταν σε διάφορα σημεία, αν θυμάσαι? (π.χ. τι ώρα φτάσατε στο Καρπενήσι)?
Τις λεπτομερειες μαζι με περιγραφες και φωτο λεω να τις αφησουμε για αυριο να ανοιξει και θρεντ ενα γλυκο αγορι....Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Ε αυτό είναι από τα άγραφα!![]()
Σχετικά με την ομίχλη: Το "σπαστικό" της υπόθεσης ήταν ότι δεν είχα αντιθαμπωτική στο κράνος. Με το ψιλό που έριχνε, οποιαδήποτε προσπάθεια να κρατήσεις τη ζελατίνα κλειστή ήταν μάταια. Θάμπωνε ακαριαία, ακόμη και μισάνοιχτη: Οπότε αναγκαστικά ανοιχτή---πράγμα που μετά από λίγο οδηγεί σε ένα αντίστοιχο πρόβλημα με τα γυαλιά που φοράω (πιτσιλισμένα και θαμπωμένα, επειδή βράχηκαν).
Αν εξαιρέσεις αυτά τα πρακτικά προβλήματα---που με ανάγκαζαν σε κάποια σημεία να πάω με 20-30---αισθητικά και ψυχολογικά η πορεία μέσα στην ομίχλη ήταν πράγματι... "εξω-κοσμική". Συνεπικουρούντως και του ότι δεν είχε καθόλου κίνηση (άντε να είδα ένα ή δύο αμάξια για αρκετά χιλιόμετρα) ήταν κάτι σαν μια πορεία μέσα στο απόλυτο τίποτα: Σαν να επιπλέεις μέσα σε ένα γκρίζο πάνω, γκρίζο μπροστά, γκρίζο ολόγυρα, ισορροπώντας πάνω σε μια αμφιλεγόμενη μαύρη λωρίδα. Ζόρικο συναίσθημα. Αυτό που με αποτελείωσε ήταν η απότομη αλλαγή βγαίνοντας από την σήραγγα.
Αλήθεια εσείς τι διαδρομή ακολουθήσατε? Και τι ώρα ήσασταν σε διάφορα σημεία, αν θυμάσαι? (π.χ. τι ώρα φτάσατε στο Καρπενήσι)?
Επιγραμματικα θα σου πω οτι με 20-30 πηγαιναμε και μεις στο συγκεκριμενο σημειο, και ενδεχεται να ειχε περισσοτερη ομιχλη (ζελατινες ανοιχτες ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) .
Δεν πηγαμε Ναυπακτο,γυρισαμε απο Ριο-Αντιρριο καρφι γιατι καφεδες μασες και λοιπες στασεις για φωτο,μαζι με καποιοα χαμενη παρακαμψη μας πηγαν λιγο πισω στο προγραμμα.
Γυρω στα 600κατι χιλιομετρα ζορικα θα ελεγα.
Χαρα στο κουραγιο σου!
Καλα αντε να βαλω μια φωτο ισως..
Αντε 2.
![]()
-..Not Yet!