Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 52

Θέμα: προς admins-mods

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
    Αν ειχα σχεση τοτε μαλλον φυλακη θα ημουν.
    Ασπρα πουμα φοραω.Τωρα τι,εχασες το στοιχημα?
    Χαιρομαι που διαφωνεις μονο για τα παπουτσια
    Ανοιξε κανα βιβλιο τωρα και δες ποσο κοσμο εφαγε η 17Ν εκτος απο τους πρωτευοντες στοχους της..ποιον φυλακα τραπεζας εφαγε , ποιο παιδι πεθανε απο πυροδοτηση εκρηκτικου μηχανισμου της εξω απο πολιτικο γραφειο κλπ.
    Παραπλευρες απωλειες ενος τεραστιας σημασιας αγωνα?Και ο Hitler το ιδιο ειπε για τους Εβραιους..
    Δε μπορει να διαφημιζεις τετοια ατομα...
    - Omnia mea mecum porto -

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
    Χαιρομαι που διαφωνεις μονο για τα παπουτσια
    Ανοιξε κανα βιβλιο τωρα και δες ποσο κοσμο εφαγε η 17Ν εκτος απο τους πρωτευοντες στοχους της..ποιον φυλακα τραπεζας εφαγε , ποιο παιδι πεθανε απο πυροδοτηση εκρηκτικου μηχανισμου της εξω απο πολιτικο γραφειο κλπ.
    Παραπλευρες απωλειες ενος τεραστιας σημασιας αγωνα?Και ο Hitler το ιδιο ειπε για τους Εβραιους..
    Δε μπορει να διαφημιζεις τετοια ατομα...
    1)Που ξερεις εσυ για την 17Ν αφου και εσυ το 84 δεν εισαι?
    2)που ξερεις αν και ποσο την υποστηριζω.
    3)Το θεμα προς μοντ και αντμιν ειναι να αλλαξει το αβαταρ μου,ετσι?
    4)Δεν με απασχολει να ξερεις ποιες οι αποψεις μου για το θεμα.
    5)Δεν εχω πραξει κατι που να απαγορευεται στο φορουμ στην τελικη.Αβαταρ ειναι.Εικονα.Θα μπορουσε να ειναι οτιδηποτε.
    Και στο κατω κατω δεν προσβαλει και κανεναν.
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Εντάξει ρε παιδιά,δηλαδή αν έβαζε τα βυζιά καμμίας γκόμενας στο avatar θα σας πείραζε το ίδιο;Από την στιγμή που με την συμπεριφορά του δεν προκαλεί και δεν δημιουργεί πρόβλημα δεν μας απασχολούν τα πιστεύω του και οι πεποιθήσεις του,Δημοκρατία έχουμε ο καθένας πιστεύει σε ό,τι θέλει και η γνώμη μου είναι πως μέχρι σήμερα δεν μου έχει δώσει την εντύπωση ανθρώπου που θα στήριζε μια τρομοκρατική οργάνωση,έτσι τουλάχιστον έχω καταλάβει...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
    1)Που ξερεις εσυ για την 17Ν αφου και εσυ το 84 δεν εισαι?
    2)που ξερεις αν και ποσο την υποστηριζω.
    3)Το θεμα προς μοντ και αντμιν ειναι να αλλαξει το αβαταρ μου,ετσι?
    4)Δεν με απασχολει να ξερεις ποιες οι αποψεις μου για το θεμα.
    5)Δεν εχω πραξει κατι που να απαγορευεται στο φορουμ στην τελικη.Αβαταρ ειναι.Εικονα.Θα μπορουσε να ειναι οτιδηποτε.
    Και στο κατω κατω δεν προσβαλει και κανεναν.

1)Ζηλευεις?
    2)Το αβαταρ ειναι συνηθως κατι που σε εκφραζει
    3)Ναι
    4)Δεν εχεις αποψη επι του θεματος..αγνοια εχεις..
    5)Δεν ειναι οτιδηποτε..εισαι στον κοσμο σου..

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Εντάξει ρε παιδιά,δηλαδή αν έβαζε τα βυζιά καμμίας γκόμενας στο avatar θα σας πείραζε το ίδιο;Από την στιγμή που με την συμπεριφορά του δεν προκαλεί και δεν δημιουργεί πρόβλημα δεν μας απασχολούν τα πιστεύω του και οι πεποιθήσεις του,Δημοκρατία έχουμε ο καθένας πιστεύει σε ό,τι θέλει και η γνώμη μου είναι πως μέχρι σήμερα δεν μου έχει δώσει την εντύπωση ανθρώπου που θα στήριζε μια τρομοκρατική οργάνωση,έτσι τουλάχιστον έχω καταλάβει...
    Η Δημοκρατια δεν σημαινει το να προσβαλεις τους υπολοιπους, εχεις σκεφτει οτι καποιοι απο εδω μεσα εχουν χασει ανθρωπους απο αυτη την οργανωση, οτι αλλοι κυνδηνεψαν? Αν δεν το υποστιριζει τοτε γιατι να το προβαλει?
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Συγκρινεις νομιζω πεπονια με πατατες...τα βυζια οποιασδηποτε γκομενας δεν εχουν ιστορικο περιεχομενο ουτε προσβαλλουν συνειδησεις..(αν και πολλοι θα τα υπερασπιζοταν μεχρι θανατου).
    Το φορουμ ειναι μερος οπου γινεται ανταλλαγη αποψεων , συνεπως και πεποιθησεων..
    Τελος παντων μοδα ειναι θα περασει...
    Οντας γεννηθεις το 84 εχω πολλους και προσωπικους λογους να απεχθανομαι αυτη και καθε μορφης τρομοκρατικη οργανωση...εξ ' ου και το οτι το αβαταρ σου οντως προσβαλλει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Η Δημοκρατια δεν σημαινει το να προσβαλεις τους υπολοιπους, εχεις σκεφτει οτι καποιοι απο εδω μεσα εχουν χασει ανθρωπους απο αυτη την οργανωση, οτι αλλοι κυνδηνεψαν? Αν δεν το υποστιριζει τοτε γιατι να το προβαλει?

Υπάρχουν ακόμα περισσότεροι που έχουνε χάσει δικούς τους ανθρώπους (μεταξύ αυτών κι εγώ) σε δυστυχήματα με μοτοσυκλέτες,με αυτή την λογική δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν το forum.Η Δημοκρατία επιτρέπει σε όλους να εκφράζουν τις θέσεις τους όσο ακραίες και αν είναι αρκεί να μην έχουνε σκοπό να προσηλυτίσουν.Το γεγονός ότι έχει ένα avatar με το σήμα μίας τρομοκρατικής οργάνωσης που είναι πλέον ιστορία δεν μου φαίνεται και τόσο σοβαρό γεγονός.Άλλωστε μην ξεχνάς πως η επόμενη γενιά παιδιών θα διδάσκεται στο σχολείο στο μάθημα της νεώτερης ελληνικής ιστορίας τα πάντα για την 17Ν,με το να αναγκάσουμε κάποιον να αλλάξει το avatar του δεν θα πετύχουμε τίποτα
    Fortis Fortuna Adiuvat

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Συγκρινεις νομιζω πεπονια με πατατες...τ.
    +1000
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Εδώ ρε παιδιά βάλαμε την ακροδεξία στην βουλή,το avatar μας πειράζει;Τέλος πάντων,αυτή είναι άλλη κουβέντα...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Υπάρχουν ακόμα περισσότεροι που έχουνε χάσει δικούς τους ανθρώπους (μεταξύ αυτών κι εγώ) σε δυστυχήματα με μοτοσυκλέτες,με αυτή την λογική δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν το forum.Η Δημοκρατία επιτρέπει σε όλους να εκφράζουν τις θέσεις τους όσο ακραίες και αν είναι αρκεί να μην έχουνε σκοπό να προσηλυτίσουν.Το γεγονός ότι έχει ένα avatar με το σήμα μίας τρομοκρατικής οργάνωσης που είναι πλέον ιστορία δεν μου φαίνεται και τόσο σοβαρό γεγονός.Άλλωστε μην ξεχνάς πως η επόμενη γενιά παιδιών θα διδάσκεται στο σχολείο στο μάθημα της νεώτερης ελληνικής ιστορίας τα πάντα για την 17Ν,με το να αναγκάσουμε κάποιον να αλλάξει το avatar του δεν θα πετύχουμε τίποτα
    Δεδομενου οτι πολλοι εχουν χασει δικους τους και για τον περιορισμο τετοιων τραγωδιων υπαρχουν τα 1000αδες ποστ εδω μεσα που μιλανε για οδικη ασφαλεια...ισα ισα ενισχυει την αναγκη υπαρξης του φορουμ..
    Ειδες τις αποψεις για τις κοντρες στην Κηφισιας και λοιπες αηδιες φανταζομαι..
    Ιστορια μπορει να ειναι για σενα...οταν ομως μεταφορικα ή κυριολεκτικα χανεις καποιον δικο σου..δε θες να βλεπεις το κωλοσημα τους ρε φιλε..απλα δε θες..

Δεδομενου οτι πολλοι εχουν χασει δικους τους και για τον περιορισμο τετοιων τραγωδιων υπαρχουν τα 1000αδες ποστ εδω μεσα που μιλανε για οδικη ασφαλεια...ισα ισα ενισχυει την αναγκη υπαρξης του φορουμ..
    Ειδες τις αποψεις για τις κοντρες στην Κηφισιας και λοιπες αηδιες φανταζομαι..
    Ιστορια μπορει να ειναι για σενα...οταν ομως μεταφορικα ή κυριολεκτικα χανεις καποιον δικο σου..δε θες να βλεπεις το κωλοσημα τους ρε φιλε..απλα δε θες..

Έχεις χάσει κάποιον δικό σου φίλε μου;Αν έχεις χάσει πάω πάσο...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Έχεις χάσει κάποιον δικό σου φίλε μου;Αν έχεις χάσει πάω πάσο...
    Ναι..και με τον χειροτερο τροπο..
    Τεσπα τελος εδω απο μενα..ας βαλει και τον κοκο αμα θελει...

Δεν πίστευα πως θα υπήρχε κάποιο άτομο εδώ μέσα που έχει χάσει προσφιλές του πρόσωπο από αυτή την τρομοκρατική οργάνωση.Από την στιγμή που υπάρχει και από σεβασμό στον άνθρωπο που χάθηκε αλλά και σε σένα πιστεύω πως πρέπει να αλλαχτεί το avatar.Τέλος και από μένα
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    εχεις σκεφτει οτι καποιοι απο εδω μεσα εχουν χασει ανθρωπους απο αυτη την οργανωση, οτι αλλοι κυνδηνεψαν?
    kati allo eixa grapsei prin, alla ekana lathos mperdepsa kapoia onomata, anyway, i kentriki idea einai i idia,

nomizo ipervaleis, o kathenas mporei na xei to ideologiko ipovathro pou pistevei.den eimaste sto amerika

oso gia to quote, gia pes mas posoi apo do mesa exoun xasei anthropous apo afti tin organosi?
    milas les kai i 17N ekane genoktonia, i ekapse tin misi peloponisi kai mazi 70+ anthropous an thimamai kala.

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Σοβαρα?
    Οταν εσεις προβαλετε ως ηρωα και λεβεντη ανθρωπους σαν τον παπαδοπουλο εχετε σκεφτει ποσες οικογενειες εχει ξεκληρησει?
    Εχετε σκεφτει ποσους ανθρωπους εχει σακατεψει στο ξυλο?
    Εχετε σκεφτει ποσοι εμειναν σακατηδες απο τους μπατσους της εποχης γιατι δεν υπεγραφαν?
    Η καταδικη του μηπως ηταν ισα και ομοια με της 17ν?
    οι παραπλευρες απωλειες μηπως ηταν εκατονταδες?
    ΕΓΩ δεν προσβαλομαι λοιπον οταν σας βλεπω να αναφωνειτε:α ρε παπαδοπουλε,που εισε ρε παπαδοπουλε,εναν παπαδοπουλο χρειαζομαστε.να φτιαξει την χωρα......κτλ.
    Το δεχομαι ομως οπως και οτιδηποτε αλλο μιας και ειναι η γνωμη του καθενος.
    Και παλι ξαναλεω,αφου τοσο θιγει καποιους,γιατι δεν εστειλε ενα μυνημα να το πει?
    Γιατι δεν εστειλε ενα μυνημα σε εναν μοντ?Αλλα εγω ειμαι κομπλεξικος ειπαμε.
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παρακληση προς το Mod,Admin team του Moto.gr
    από X_NR750 στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2007, 10:39
  2. Προς ADMINS!
    από petridist στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2004, 20:55
  3. προς admin sos
    από wolfman13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2004, 15:36
  4. Κρισιμη ερώτηση προς ADMINS-MODERS
    από petridist στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2003, 17:28
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF