Σελίδα 177 από 195 ΠρώτοΠρώτο ... 77127167172173174175176177178179180181182187 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.641 έως 2.655 από 2924

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    Εγω παντως θα επαιρνα τζαπαν Ι4 μονο μτχ 3-4 ετων για track bike, μονο κ μονο επειδη τα δινουν (-ετε) τζαμπα αφου εχουν ηδη βγει καμια 20αρια νεες εκδοσεις... (αληθεια ρ1 του 2003 ποσο το βρισκει κανεις?)

Καλημέρα!

Θα το έπαιρνες το Ι4 μεταχειρισμένο επειδή πουλιέται φθηνά ή επειδή θα σου κάνει όλα τα γούστα?

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Προσωπικά θαυμάζω της KTM! Έχει βγάλει απίστευτα μηχανάκια. Τώρα απο θέμα αξιοπιστίας ακούγονται διάφορα...δεν έχω προσωπική πείρα για να σου πώ! Επίσης πιστεύω ότι οι τιμές τους τσιμπάνε λίγο σε σχέση με τον Ιαπωνικό ανταγωνισμό και δεν μπορώ να σου πώ με σιγουριά αν αξίζουν τα λεφτά τους, επειδή ποτέ δεν είχα. Πάντως είναι όντως άξια θαυμασμού!

superduke:
    Power: 118.00 HP (86.1 kW)) @ 9000 RPM
    Torque: 100.00 Nm (10.2 kgf-m or 73.8 ft.lbs) @ 7000 RPM
    Compression: 11.5:1
    Fuel system: Carburettor. Mikuni BST 40
    Dry weight: 186.0 kg (410.1 pounds)
    Front suspension: WP USD, 1.89 in.
    Rear suspension: WP monoshock

Ας εκφέρουν γνώμη όσοι το έχουν οδηγήσει!

του 2007 εχει καρμπιρατερ , ξερει κανεις αν θα βγει 2008 μοντελο με ψεκασμο

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    Εγω παντως θα επαιρνα τζαπαν Ι4 μονο μτχ 3-4 ετων για track bike, μονο κ μονο επειδη τα δινουν (-ετε) τζαμπα αφου εχουν ηδη βγει καμια 20αρια νεες εκδοσεις... (αληθεια ρ1 του 2003 ποσο το βρισκει κανεις?)

:a19: που το παραδέχθηκες επιτέλους! Μα είναι δυνατόν να μην γουστάρεις 150 άλογα τροχό κάτω από τα σκέλια σου με 8000-9000Ε (κάπου τόσο δεν θα έχει ένα Ρ1 2003?). Και είναι και πανέμορφο το Ρ1. Φίλε στράτα, εγώ σου λέω άμα το πάρεις, θα πουλήσες τελικά το μούλτι...απλά δεν θα έχει λόγο ύπαρξης στο γκαράζ σου!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20508_0_1_2_yzf-r1_image credits - the respective copyright holder or manufacturer.jpg 
Προβολές:	92 
Μέγεθος:	28,6 KB 
ID:	110266
    Chris

Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
    του 2007 εχει καρμπιρατερ , ξερει κανεις αν θα βγει 2008 μοντελο με ψεκασμο
    Βασικά γι`αυτό δεν είμαι σίγουρος. Στο bikez λέει αυτά που παράθεσα πρίν αλλά εδώ λέει keihin indirect intake port injenction. Μάλλον π@π@ριές λέει το bikez! Και εδώ μιλά για injection. Άρα το κάνω edit...
    Chris

Βασικά γι`αυτό δεν είμαι σίγουρος. Στο bikez λέει αυτά που παράθεσα πρίν αλλά εδώ λέει keihin indirect intake port injenction. Μάλλον π@π@ριές λέει το bikez! Και εδώ μιλά για injection. Άρα το κάνω edit...
    ξελαφρωσα, δεν θελω αλλο καρμπιρατερ μπουχτησα

παντως σε κληστο στροφιλικη πρεπει να τα παει πολυ καλα απεναντι σε γιαπωνεζικα χιλιαρια

(στις διαμαχες δεν ειμαστε )

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Γιατί xampe...σκέφτεσαι να το πάρεις?
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

Παλαιό μέλος

:a19: που το παραδέχθηκες επιτέλους! Μα είναι δυνατόν να μην γουστάρεις 150 άλογα τροχό κάτω από τα σκέλια σου με 8000-9000Ε (κάπου τόσο δεν θα έχει ένα Ρ1 2003?). Και είναι και πανέμορφο το Ρ1. Φίλε στράτα, εγώ σου λέω άμα το πάρεις, θα πουλήσες τελικά το μούλτι...απλά δεν θα έχει λόγο ύπαρξης στο γκαράζ σου!

Aπο ιδιωτη βρισκεις και με 6 εως 7.000 του 2003:smilea:

για δες...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amazona

Αρχικά δημιουργήθηκε από amazona
    Amazona προτιμάς σούσι ή σουβλάκι????

(Japan VS Europe)

Chris

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Γιατί xampe...σκέφτεσαι να το πάρεις?
    ναι !!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
    ξελαφρωσα, δεν θελω αλλο καρμπιρατερ μπουχτησα

παντως σε κληστο στροφιλικη πρεπει να τα παει πολυ καλα απεναντι σε γιαπωνεζικα χιλιαρια

(στις διαμαχες δεν ειμαστε )
    Μάλον θα είναι αρκετά καλό σε στροφιλίκια, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερο από ss, είτε είναι Ιαπωνέζικα είτε Ευρωπαϊκά! Έτσι κι αλλιώς το super duke δεν είναι ss αλλά street, οπότε μην το συγκρίνεις με τα ss αλλά τα γυμνά street του ανταγωνισμού!

[edit] Τώρα είδα ότι λές γιαπωνεζικα χιλιαρια και όχι ss όπως αρχικά νόμισα
    Απέναντι στα γυμνά χιλιάρια ναι στέκεται επάξια σε στροφιλίκια, δεν ξέρω όμως σε δύναμη!
    Chris

Μάλον θα είναι αρκετά καλό σε στροφιλίκια, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερο από ss, είτε είναι Ιαπωνέζικα είτε Ευρωπαϊκά! Έτσι κι αλλιώς το super duke δεν είναι ss αλλά street, οπότε μην το συγκρίνεις με τα ss αλλά τα γυμνά street του ανταγωνισμού!

[edit] Τώρα είδα ότι λές γιαπωνεζικα χιλιαρια και όχι ss όπως αρχικά νόμισα
    Απέναντι στα γυμνά χιλιάρια ναι στέκεται επάξια σε στροφιλίκια, δεν ξέρω όμως σε δύναμη!
    φιλε ημουνα μια κυριακη αιγινιο ( ητανε και ο Γρηγορης μαζι μου, να πει κι αυτος ) και σκασανε μυτη κατι τιπαδες γυρω στα 40 ο ενας με super duke kai o allos hupermotard , δε λεω τα παλικαρια ητανε πιλοτοι

αλλα να βλεπεις να περνανε για πλακα 1000 αρια ςς και 600 αρια στις στροφες και μονον στην ευθεια να τους περνανε , ουσιαστικα παιζανε σε διπλο ταμπλο οι δυο τους χωρις κανενας να μπορει να σταθει κοντα τους

και την στιγμη που νομιζαμε οτι το ρεκορ το ειχε ενα ρ1 στην πιστα με χρονο 1.42 χρονομετρησα σε ενα καλο γυρω το δουκα και εκοψε κι ολας λογω ενος αυτοκινητου και εκανε 1.41 , μολκις του το πα μου ειπε οτι δεν ειναι καλος χρονος :hypnotize :hypnotize και οτι συνηθως γυρναει στο 1.38 :hypnotize

να σημειωσω οτι το αιγινιο ειναι πιστα με κλειστες στροφες και τον ευνοουσε λογω τις ροπης που εχουν απο πολυ χαμηλα αυτα ( ξεκολουσε για πλακα στην εξοδο τις στροφης )

βεβαια δεν ξερω τι κανουνε σε μια ανοιχτη πιστα οπου σιγουρα χανουν λιγο (πχ σερρες )

ενα μεγαλο ειδικα στον τυπο με το δουκα

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Φίλε Τπαπ, απ`ότι λές εδώ ουσιαστικά συμφωνείς ότι υπάρχει θέμα με τη αξιοπιστία των Ευρωπαϊκών! Έτσι είναι?

(Σόρυ που κάνω αναφορά σε ποστ σου απο άλλο θρέντ αλλά το θεωρώ πολύ σχετικό με την αξιοπιστία των Ευρωπαϊκών που συζητάμε σε αυτό το θρέντ! Ελπίζω να μην σε πειράζει!)

Δεν με πειραζει και καλα εκανες και το ανεφερες.

ΔΕΝ υπαρχει ακομη μηχανημα (παντος ειδους) στην αγορα που να ΜΗΝ χαλαει.
    Αν δεχθουμε το παραπανω αξιωμα ειναι υπο ερωτηση η αξιοπιστια οποιασδηποτε κατασκευης.
    Ορθον μεχρι εδω??
    Τωρα εν προκειμενω, το ερωτημα σου κατευθυνει την απαντηση μου προς δικη σου (αλλα και λοιπων) ευχαριστηση, και αυτο διοτι πραγματικα ΥΠΑΡΧΕΙ θεμα αξιοπιστιας σε αρκετες ευρωπαικες κατασκευες..
    Ειναι βεβαια αδικο να βαζουμε σε ενα καζανι ΟΛΟΥΣ τους ευρωπαιους κατ/στες καθως υπαρχουν μαρκες που αποδεικνυουν το αντιθετο.
    Ωστοσο το παραπανω δειχνει (αν)αξιοπιστια μοντελων που ειναι σε παραγωγη καποια ετη..(ειδαλως πως θα μιλουσαμε για αξιοπιστια χωρις μοναδα χρονου?)
    Πιστευω ομως οτι στα τελευταια μοντελα οσον αφορα στην αξιοπιστια τους η ψαλιδα εχει αρχισει να κλεινει συγκριτικα με τα εξ ανατολης...
    Ο χρονος θα δειξει..

Παλαιό μέλος
    Έτσι κι αλλιώς το super duke δεν είναι ss αλλά street

Ουτε street δεν ειναι μαλλον μεγαλο motard θα το ελεγα εγω γιατι ειναι αρκετα ψηλο...

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE
    από super_toto στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3051
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 11:44
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε