Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: Μικρο προβληματακι!!

Θαυμαστε το.... Το avatar του/της edmarios

Μικρο προβληματακι!!

Θελω να σας πω αυτο που παθαινω και να μου πειτε τις γνωμες σας...

Εχω το Κ7 το 1000 και εχω ενα μικρο προβλημα το οποιο δεν ξερω που οφειλεται...

Την ωρα που σηκωνω σουζα με καποια χιλιομετρα (με 2α..) η μηχανη γερνει προς τα δεξια μολις σηκωνεται.. χωρις λογο! Το σωμα μου ειναι στην μεση τα λαστιχα σε καλη πιεση και γενικοτερα ειναι ολα φυσιολογικα!!! Επισης να προσθεσω οτι δεν ειναι χτυπημενη ουτε τρακαρισμενη οποτε δεν τιθεται θεμα στραβου πλαισιου κτλ... και τα λαστιχα μου ειναι σε καλη κατασταση εχουν 5500 χλμ και ειναι τα μαμα!! Το ιδιο πραγμα το δοκιμασα και με 1η και σηκωθηκε ευθεια... Και εκει ειναι που κολαω και προβληματιζομαι...!!!! Τωρα δεν ξερω αν παιζει ρολο ενα burn out που ειχα κανει σε ενα γαμο ενος φιλου μηχανοβιου... Αλλα γιατι με 1η σηκωνεται ευθεια και με 2α σηκωνεται στραβα??? Μηπως ξερει κανεις που μπορει να οφειλεται αυτο?? Μηπως το εχει παθει κανεις??
    Ο δρομος ειναι σε πολυ καλη κατασταση και στον ιδιο δρομο δεν μου ειχε ξανα κανει κατι τετοιο... γιατι εχω ξανα κανει σουζα εκει περα και οχι μονο μια φορα και ηταν ολα μια χαρα..!!

Ευχαριστω προκαταβολικος!!!

Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.

Fortis Fortuna Adiuvat

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Μηπως ξεχνας καποιο φλας αναμενο και παιρνει η μπαντα ????

Με 3η τι κανει ????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E

Re: Μικρο προβληματακι!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
    Θελω να σας πω αυτο που παθαινω και να μου πειτε τις γνωμες σας...

Εχω το Κ7 το 1000 και εχω ενα μικρο προβλημα το οποιο δεν ξερω που οφειλεται...

Την ωρα που σηκωνω σουζα με καποια χιλιομετρα (με 2α..) η μηχανη γερνει προς τα δεξια μολις σηκωνεται.. χωρις λογο! Το σωμα μου ειναι στην μεση τα λαστιχα σε καλη πιεση και γενικοτερα ειναι ολα φυσιολογικα!!! Επισης να προσθεσω οτι δεν ειναι χτυπημενη ουτε τρακαρισμενη οποτε δεν τιθεται θεμα στραβου πλαισιου κτλ... και τα λαστιχα μου ειναι σε καλη κατασταση εχουν 5500 χλμ και ειναι τα μαμα!! Το ιδιο πραγμα το δοκιμασα και με 1η και σηκωθηκε ευθεια... Και εκει ειναι που κολαω και προβληματιζομαι...!!!! Τωρα δεν ξερω αν παιζει ρολο ενα burn out που ειχα κανει σε ενα γαμο ενος φιλου μηχανοβιου... Αλλα γιατι με 1η σηκωνεται ευθεια και με 2α σηκωνεται στραβα??? Μηπως ξερει κανεις που μπορει να οφειλεται αυτο?? Μηπως το εχει παθει κανεις??
    Ο δρομος ειναι σε πολυ καλη κατασταση και στον ιδιο δρομο δεν μου ειχε ξανα κανει κατι τετοιο... γιατι εχω ξανα κανει σουζα εκει περα και οχι μονο μια φορα και ηταν ολα μια χαρα..!!

Ευχαριστω προκαταβολικος!!!

Κατ'αρχην για να μην ανησυχεις το κανουν και αλλα 1000αρια αυτο... Δοκιμασε να πατας περισσοτερο πανω στα μαρσπιε και να μην "καθεσαι" στην σελα...

Α,use at your own risk...:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akis_1

Re: Re: Μικρο προβληματακι!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Κατ'αρχην για να μην ανησυχεις το κανουν και αλλα 1000αρια αυτο... Δοκιμασε να πατας περισσοτερο πανω στα μαρσπιε και να μην "καθεσαι" στην σελα...

Η να μην το σηκονει με 2α:smilea:

Φιλικα παντα.
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Μηπως ξεχνας καποιο φλας αναμενο και παιρνει η μπαντα ????

Με 3η τι κανει ????

Αυτο ηταν εξυπνο??

Πολυ γελασα...!!! Παω να αλλαξω γιατι κατουρηθηκα απο τα γελια!

Re: Re: Μικρο προβληματακι!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E

Ευχαριστω ΤΡΕ εισαι ο μονος που απαντησε σοβαρα...!!

Και παλι ευχαριστω!

μήπως ασυναίσθητα κοιτάζεις από τη δεξιά πλευρά όταν είσαι στη σούζα και γέρνει το σώμα σου με συνέπεια να γέρνει και το μηχανάκι???

τώρα μη ρωτάς για την ταχύτητα μπορεί απλά να τυχαίνει...... μπορεί με πρώτη να είσαι πιο σφυγμένος πάνω στη μοτό και να είναι ευθεία το σώμα σου....

πιθανολογό πως οφείλεται στη στάση του σώματός σου και το που κοιτάς....για σκέψου το όταν κάνεις σούζα και δες αν γίνεται τίποτα......

Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
    μήπως ασυναίσθητα κοιτάζεις από τη δεξιά πλευρά όταν είσαι στη σούζα και γέρνει το σώμα σου με συνέπεια να γέρνει και το μηχανάκι???

τώρα μη ρωτάς για την ταχύτητα μπορεί απλά να τυχαίνει...... μπορεί με πρώτη να είσαι πιο σφυγμένος πάνω στη μοτό και να είναι ευθεία το σώμα σου....

πιθανολογό πως οφείλεται στη στάση του σώματός σου και το που κοιτάς....για σκέψου το όταν κάνεις σούζα και δες αν γίνεται τίποτα......

Φιλε μου το σωμα μου ειναι στην ιδια θεση που ηταν παντα! στο κεντρο καθομαι παντα!!

Το ενδεχομενο απο το burn out να εχει φαγωθει λιγο μεν αλλα περισσοτερο κατα λιγες μοιρες απο τα δεξια το αποκλειουμε??? ερωτηση κανω!!! Φιλικα παντα!!!

Φιλε μου το σωμα μου ειναι στην ιδια θεση που ηταν παντα! στο κεντρο καθομαι παντα!!
    καλά αυτό μην το λες με σιγουριά....

βασικά όταν κάνεις σούζα βλέπεις μπροστά ή σου κρύβει τη θέα η μάσκα??

γιατί εγώ που είμαι ολίγον τι κοντός, όταν κάνω σούζα πρέπει να κοιτάω από δεξιά ή αριστερά ως συνέπεια να πρέπει να ρυθμήζω την κατανομή του βάρους του σώματός μου πάνω στη μοτό..
    όταν μάθαινα σούζα πήγαινε και εμένα δεξιά ή αριστερά το μηχανάκι γιατί κοιτούσα από την εκάστοτε πλευρά...

Το ενδεχομενο απο το burn out να εχει φαγωθει λιγο μεν αλλα περισσοτερο κατα λιγες μοιρες απο τα δεξια το αποκλειουμε???[/B]

το αποκλείουμε γιατί το λάστιχο είναι (όπως και η ονομασία του λέει) ΕΛΑΣΤΙΚΟ...

μην το σκέφτεσαι σαν μία άκαμπτη μάζα που περιστρέφεται...

αλλάζει συνεχώς σχήμα κατά την οδήγηση...
    χρησιμοποιείται και ως έμεσως τρόπος ανάρτησης...

οπότε δε νομίζω να είναι αυτό...

γιατί εγώ που είμαι ολίγον τι κοντός, όταν κάνω σούζα πρέπει να κοιτάω από δεξιά ή αριστερά ως συνέπεια να πρέπει να ρυθμήζω την κατανομή του βάρους του σώματός μου πάνω στη μοτό..
    όταν μάθαινα σούζα πήγαινε και εμένα δεξιά ή αριστερά το μηχανάκι γιατί κοιτούσα από την εκάστοτε πλευρά...

το αποκλείουμε γιατί το λάστιχο είναι (όπως και η ονομασία του λέει) ΕΛΑΣΤΙΚΟ...

Oχι πανω απο την μασκα κοιταω δεν εχω προβλημα υψους!!! Δεν ξερω τι να πω τοσο καιρο δεν μου το εκανε... Ουτε οταν μαθαινα σουζα... γιατι μου το κανει τωρα??
    Και ο μηχανικος μου που ρωτησα μου ειπε αυτο για το λαστιχο!!!

Oχι πανω απο την μασκα κοιταω δεν εχω προβλημα υψους!!! Δεν ξερω τι να πω τοσο καιρο δεν μου το εκανε... Ουτε οταν μαθαινα σουζα... γιατι μου το κανει τωρα??
    Και ο μηχανικος μου που ρωτησα μου ειπε αυτο για το λαστιχο!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αν δεν στο εκανε απ'την αρχη λοιπον,ξεκινα απ'τα πιο απλα...

Μηπως εχεις ρυθμισμενους ανισα τους ρεγουλατορους? Κοιταξε αυτο πριν ψαξεις για οτιδηποτε αλλο...

Α,επισης μπορει να φταιει η κλιση του δρομου (ακραιο) που ειναι προς τα εξω...Ακραιο ξαναλεω...

Δοκιμασε να κανεις σουζα στο αντιθετο....:rotflmao: :rotflmao: (ΕΕΕΕΕΕ,πλακα κανω,μην το κανεις αυτο με τιποτα,πες οτι δεν το διαβασες)...

Μπορεις να δοκιμασεις σε καποιο αλλο δρομο ή/και να ξεφουσκωσεις το πισω λαστιχο κατα 10-12 psi,κατι σαν πιεση πιστας ας πουμε και λιγο χαμηλοτερα ακομα...

Ενα ενα πραγμα καθε φορα...

Κοιταξε το ρεγουλατορο πρωτα!!!!!!!!

απολυτα φισιολογικο ειναι απο τον αερα ειναι συνηθως..

και αλλος λογος επειδη το τιμονι δε μπορεις να το κρατας σταθερο.. για αυτο πας δεξια αριστερα...

ισσοροπια χρειαζεται να μαθεις .. να περνεις και στροφες με σουζα μετα

σωστός και ο τ.ρ.ε. ..........

δες αν το κάνει όταν αλλάξεις λάστιχο.....(άν και δεν το πιστεύω...μαλλον θα συνεχίσει να το κάνει)

επίσης όπως λέει και ο γρηγόρης βασικός παράγωντας είναι ο αέρας....

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2016, 20:06
  2. Μικρό πρόβλημα! με varadero 2003
    από agriniopk στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2015, 13:50
  3. Το μικρό γατάκι
    από sotpag στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2005, 17:29