Κολλήματα;...
Θες να ακούσεις κολήματα;....
Και δεν μιλάω για μαλακίες όπως είναι στην τελική το ποδόσφαιρο... Μιλάω για απλή φιλοξενία ...
Που μόνο απο κάτι γερόντια έχω προσωπικά απολαύσει και απο ελάχιστες εξαιρέσεις ατόμων που συνάντησα κυρίως βόρεια και λιγότερο σε Θεσσαλονίκη... εκεί το απόλυτο χάος , όπως είπα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
Και δεν χρειάζεται να ζήσεις για να καταλάβεις οτι κάποιοι αφορίζουν τα πάντα που ανακαλούν το όνομα Αθήνα επειδή δεν μπορούν να κρύψουν ή να διορθώσουν οι ίδιοι το πρόβλημα που μπορεί να έχουν...
Έχω βιώσει καταστάσεις που απλά σταματήσαμε για φαγητό , αφού μας πήγαν δύο παληκάρια στην Θεσσαλονίκη , (μακάρι όλοι να ήταν σαν και αυτά τα παιδιά , νότια -βόρια και κέντρο) και εκεί η εξυπηρέτηση ήταν απαράδεκτη τουλάχιστον , μιας και δεν μιλάγαμε με "λα" ...και συνέχεια να ακούμε οτι "εμείς εδώ πάνω το κάνουμε έτσι" ... και διάφορες τέτοιες αηδίες λες και είναι σε καμιά άλλη χώρα.... ΕΛΕΟΣ... μιλάτε και για κολήματα....
Μην με κάνετε να αρχίσω γιατί λόγω δουλειάς , έχω γυρίσει σχεδόν όλη την Ελλάδα πλέον και τέτοια κολήματα , μόνο στην Θεσσαλονίκη έχω δεί και κυρίως απο άτομα της δικιάς μου γενιάς 30αρηδες που νομίζουν οτι η δική τους ζωή εξαρτάται απο το πως θα κλάσει ο αντίστοιχος Αθηναίος...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
εγω ΔΕΝ ειμαι "πρωτευουσσιάνος"
τετοιοι ειναι οι "απατεωνιοι"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειμαι ΠοΝτιος!!!![]()
A!!!!!!!!! ΩΣΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΝΤΙΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΟ ΠΟΝΤΙΟ ΠΙΛΑΤΟ ΤΗΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΑΔΕΡΦΟ;;;;;;;;;;;;;ΠΟΝΤΙΕ!!!!!!!!!!!!
Κ.Α.Ρ.Ε.Λ.Η.Σ.:rotflmao: :rotflmao:
lefkadaaaara gia panta reeee
ARXISES TIS PIPES?![]()
![]()
![]()
![]()
NAI RE EIMAI PONTIOS SE XALAEI? KAI LIGA ME TOYS PONTIOYS GIATI EINAI THRISKIA ALLOI TO PROSKINANE:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
G.I.O.R.G.A.K.I.S.![]()
![]()
![]()
![]()
ΛΙΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ
απο την ζηλια εχουν βγαλει τα ανεκδοτα, οι ΠΟΝΤΙΟΙ ηταν απο
τους πιο εξυπνους ανθρωπους ,επιχειρηματιες ,εμποροι...
με ρωμη (δες τους χορους) τωρα βεβαια την σημερον εποχη
υπαρχουν και εξαιρεσεις
idi την καλημερα μου![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ARXISES TIS PIPES?![]()
![]()
![]()
![]()
NAI RE EIMAI PONTIOS SE XALAEI? KAI LIGA ME TOYS PONTIOYS GIATI EINAI THRISKIA ALLOI TO PROSKINANE:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
G.I.O.R.G.A.K.I.S.
ΦΙΛΕ ΠΟΝΤΙΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΕΙΣΚΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κ.Α.Ρ.Ε.Λ.Η.Σ.<<ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΠΤΟΧΕΥΣΑΜΕΝ>> ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ
Κ.Α.Ρ.Ε.Λ.Η.Σ.:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από karelis
Κ.Α.Ρ.Ε.Λ.Η.Σ.<<ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΠΤΟΧΕΥΣΑΜΕΝ>> ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
ΛΙΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ
απο την ζηλια εχουν βγαλει τα ανεκδοτα, οι ΠΟΝΤΙΟΙ ηταν απο
τους πιο εξυπνους ανθρωπους ,επιχειρηματιες ,εμποροι...
με ρωμη (δες τους χορους) τωρα βεβαια την σημερον εποχη
υπαρχουν και εξαιρεσεις
idi την καλημερα μου![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΤΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΠΟΝΙΑ ΕΞΕΡΕΙΤΕ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ IDI ΣΗΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ 10 ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΠΕΤΙΝΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΦΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ
Κ.Α.Ρ.Ε.Λ.Η.Σ.![]()
![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
[B]:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
ΤΙ ΓΕΛΑΣ ΡΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ!!!!
Κ.Α΄.ΤΡ.Ε.Λ.Η.Σ.![]()
![]()
![]()
Εχετε μεγαλο αεροπλανο ???Αρχικά δημιουργήθηκε από karelis
ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΤΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΠΟΝΙΑ ΕΞΕΡΕΙΤΕ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ IDI ΣΗΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ 10 ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΠΕΤΙΝΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΦΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ
Μπορει και να γυρισετε με πολλα "μπαλακια" ...
:rotflmao:
![]()
ΤΙ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΥΛΑΠΙΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εχετε μεγαλο αεροπλανο ???
Μπορει και να γυρισετε με πολλα "μπαλακια" ...
:rotflmao:
![]()
ΚΑΡΕΛΗΣ:rotflmao: :rotflmao:
έτσι ετσι πές του τα του παλιο crs...Αρχικά δημιουργήθηκε από karelis
ΤΙ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΥΛΑΠΙ
ΚΑΡΕΛΗΣ:rotflmao: :rotflmao:
ειναι πολύ μεγάλη μούρη...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και η ζωή συνεχίζεται...
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
έτσι ετσι πές του τα του παλιο crs...
ειναι πολύ μεγάλη μούρη...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΡΑΚΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κ.Α.Ρ.Ε.Λ.Η.Σ.![]()
![]()
![]()
![]()
Γ@μώτη μου, 10 λεπτά έλειψα και ξεκινήσατε !!!
Ακούς ΕΣΕΙ !!!! (Ζουλάπι ?!?!)
:rotflmao: :rotflmao:
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...