οχι..Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Ναι ρε τι εγινε η γρια μας αφησε χρονους??![]()
Την εδωσες ?![]()
θα κανω μια τελευταια προσπαθεια αναταξης!![]()
οχι..Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Ναι ρε τι εγινε η γρια μας αφησε χρονους??![]()
Την εδωσες ?![]()
θα κανω μια τελευταια προσπαθεια αναταξης!![]()
EMENA KATI MOY ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΥΔΡΑΤΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΝΟ!!!!!![]()
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Κατά 99,99999% είναι υδρατμοί όπως είπε και ο STOYBI.Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
EMENA KATI MOY ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΥΔΡΑΤΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΝΟ!!!!!![]()
![]()
Προφανώς μιλάς για τον "καπνό" που εξαφανίζεται 10-20 εκατ. μόλις βγεί απ΄την εξάτμιση.
Αν ήταν τσιμουχάκια βαλβίδων, όπως είπε ο Tai ο άσπρος καπνός (του καμένου λαδιού) θα απλωνόταν (μαζί με την βρώμα του) στην ατμόσφαιρα![]()
![]()
Nαι υδρατμοι ειναι τελικά γιατι μετά απο 5 λέπτα φεύγει
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΔΡΑΤΜΟΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΜΗΧΑΝΗ. ΚΑΙ ΤΟ HORNET 600 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ 900 ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
5 λεπτά μου φαίνονται πολλά για να καπνίζει, μάλλον ελατηρια λαδιου....
Καλησπερα,
Παρε ενα χαρτομαντηλακι και βαλτο στην εξατμιση με το που το ξεκινησεις, απο οτι καταλαβαινω δεν ειχες παρατηρησει οτι χειμωνα τα μηχανακια βγαζουν υδρατμους, με το που ξεκινησει τραβας και μερικες γκαζιες και εξεταζεις το χαρτομαντηλο, ειναι πιο ευκολο απο το να προσπαθησεις πρωτη φορα να καταλαβεις τι βγαζει απο πισω το μοτορι απο περιγραφες αλλων........
Αμα απο πισω βγαζει γαλαζιο/γκρι καπνο ειναι λαδια, μπορει να τεινει προς το ασπρο αλλα γενικα το καταλαβαινεις απο το αρωμα
Αν ειναι μαυρο ειναι μειγματα
Αν ειναι ασπρο που σταματαει μπορει να ειναι υδρατμοι η λαδακι απο τα τσιμουχακια
Αν ειναι ασπρο και παραμενει μπορει να ειναι ψυκτικο που καιγεται (και αυτο εχει χαρακτηριστικη μυρωδια)
Απο οτι θυμαμαι απο την σχολη η καυση παραγει νερο, τον χειμωνα οι υδρατμοι φευγουν ολη την ωρα απο πισω, δεν ειναι σημαδι οτι εκαψε φλατζα το μηχανακι αν εχει λιγους υδρατμους που εξαφανιζονται με την μια................
Αν ειναι πορτοκαλι τοτε εγραψα βλακειες, εαν υπαρχει καποιος να με διορθωσει ας το κανει μιας και δεν επιθυμω την παραπληροφορηση αλλα θελω να ξερω και τι μου γινεται.....
![]()
Πουλαω μπροστινο φουλ (τιμονοπλακες (ανω/κατω) καλαμια κλιπον κτλ) απο gsxr1000k6 με ελαχιστα χλμ (συμπεριλαμβανομενου μαυρου φτερου) καθως και τρομπα ακτινικη απο το ιδιο μηχανακι, κοιταξτε στις αγγελιες για παραπανω και στειλτε μου πμ αν θελετε πληροφοριες![]()
Πάρε δίχρονο για να μην αναρωτιέσαι τι είναι![]()
:rotflmao: :rotflmao:
μετα απο ενα χρονο μαλλον θα το εχει φτιαξει το παλικαρι!
Dorsoduro 750 & Norton 16H
χμμμ εντάξει νιώθω χαζός..![]()
![]()