Θα "κρυωνε" αμα σε περιμεναμε, κι ετσι σου κρεμασαμε το κουταλι ...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Γ@μώτη μου, 10 λεπτά έλειψα και ξεκινήσατε !!!
Ακούς ΕΣΕΙ !!!! (Ζουλάπι ?!?!)
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:
![]()
και ξέρεις και το άλλο καρελάκο...Αρχικά δημιουργήθηκε από karelis
ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΡΑΚΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κ.Α.Ρ.Ε.Λ.Η.Σ.![]()
θα γινω και μαρτυριάρης...
ΣΥΝΩΜΟΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟΝ OLD MAN ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΟ...
![]()
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
και ξέρεις και το άλλο καρελάκο...
θα γινω και μαρτυριάρης...
ΣΥΝΩΜΟΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟΝ OLD MAN ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΟ...
![]()
![]()
![]()
Α!!!!!!!!!!!!!! ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΑ ΓΑΜΙΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ ΧΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
Κ.Α.Ρ.Ε..ΛΗ.Σ.![]()
lefkadaaaara gia panta reeee
Αρχικά δημιουργήθηκε από karelis
Α!!!!!!!!!!!!!! ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΑ ΓΑΜΙΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ ΧΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
Κ.Α.Ρ.Ε..ΛΗ.Σ.![]()
δεν ξέρω..............
εγω πάντως μια φορα το καλό το έκανα...
και η ζωή συνεχίζεται...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΡΦΩΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ...........!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από karelis
...ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ ΧΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ...![]()
![]()
![]()
Με το τηλέφωνο, συμφωνώ !!!
Γιατί αν κάνεις "ΚΡΑΤΗΣΕΙ" γραπτώς, μάλλον εσένα θα πάρει ...
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από marilaki
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΡΦΩΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.![]()
![]()
![]()
Μην δίνεις σημασία κοπέλα μου....
Είναι γνωστός ΠΑΛΙΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ !!!
(Αφού ακόμη συναλλάσεται με αργύρια).....
Ρώτα και τον Τανάση (Dirtymoto) σε τι τον πληρώνει ???
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
βρε marilaki...Αρχικά δημιουργήθηκε από marilaki
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΡΦΩΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ...........!!!!!!!!!!!!!!!!!
που πάς και μπλέκεις καλή μου...
δεν ξέρεις με τι καταχθόνια ατομα πας και μπλέκεις ...
η μαμά σου θα το έχει κρίμα...
...
εντάξει κι εγώ τι έκαμα ...???
ενα ψιλοκαρφί που μπορεί να θεωρηθεί και σαν κοινωνικός σχολιασμός ανάμεσα σε μεγαλύτερο πρός μικρότερο...
επιπρόσθετα πρέπει εμείς οι γεροντότεροι να συμβουλεύουμε, να νουθετούμε εσάς τους νεότερους σαν το καλόπαιδο τον κασαρέλι...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και η ζωή συνεχίζεται...
δωστε και μια σακουλα στον ανατολακι![]()
τελικα τι με 9 τι με 11 παιχτες ..το αποτελεσμα το ιδιο...![]()
αντε καλη χωνεψη![]()
![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
βρε marilaki...
που πάς και μπλέκεις καλή μου...
δεν ξέρεις με τι καταχθόνια ατομα πας και μπλέκεις ...
η μαμά σου θα το έχει κρίμα...
...
εντάξει κι εγώ τι έκαμα ...???
ενα ψιλοκαρφί που μπορεί να θεωρηθεί και σαν κοινωνικός σχολιασμός ανάμεσα σε μεγαλύτερο πρός μικρότερο...
επιπρόσθετα πρέπει εμείς οι γεροντότεροι να συμβουλεύουμε, να νουθετούμε εσάς τους νεότερους σαν το καλόπαιδο τον κασαρέλι...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!<< ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΡΙΧΤΩ ΣΤΟ ΓΥΑΛΟ>>!!!!
.Κ.ΑΡ.Ε..ΛΗ.Σ.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Τι σου λεγα Καρελακο ???![]()
4 τα μπαλακια !!! :rotflmao:
7 - 1 !!! Συνολικα!:rotflmao:
![]()
Ρε τι μου θυμιζει τωρα αυτο ???
![]()
ενταξει ρε φιλε μου μην κανεις ετσι δεν πεξεμε φαγαμε πουτσο τιποτα αλλο αντε αμεσως να αρχισεις!!!!!!!!!!!!μην αρχισεις!!!!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
δωστε και μια σακουλα στον ανατολακι![]()
τελικα τι με 9 τι με 11 παιχτες ..το αποτελεσμα το ιδιο...![]()
αντε καλη χωνεψη![]()
![]()
θα χωνεψουμε μωρη πονηρη αλεπου αμεσως μην χασεις να πεις την πιπα σου!!!!!!!!!!
κ.α.ρ.ε.λ.ης![]()
![]()
Τι πας τώρα να μου βγάλεις όλη την Ελλάδα άγια και την Θεσσαλονίκη κομπλεξικιά;Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Κολλήματα;...
Θες να ακούσεις κολήματα;....
Και δεν μιλάω για μαλακίες όπως είναι στην τελική το ποδόσφαιρο... Μιλάω για απλή φιλοξενία ...
Που μόνο απο κάτι γερόντια έχω προσωπικά απολαύσει και απο ελάχιστες εξαιρέσεις ατόμων που συνάντησα κυρίως βόρεια και λιγότερο σε Θεσσαλονίκη... εκεί το απόλυτο χάος , όπως είπα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
Και δεν χρειάζεται να ζήσεις για να καταλάβεις οτι κάποιοι αφορίζουν τα πάντα που ανακαλούν το όνομα Αθήνα επειδή δεν μπορούν να κρύψουν ή να διορθώσουν οι ίδιοι το πρόβλημα που μπορεί να έχουν...
Έχω βιώσει καταστάσεις που απλά σταματήσαμε για φαγητό , αφού μας πήγαν δύο παληκάρια στην Θεσσαλονίκη , (μακάρι όλοι να ήταν σαν και αυτά τα παιδιά , νότια -βόρια και κέντρο) και εκεί η εξυπηρέτηση ήταν απαράδεκτη τουλάχιστον , μιας και δεν μιλάγαμε με "λα" ...και συνέχεια να ακούμε οτι "εμείς εδώ πάνω το κάνουμε έτσι" ... και διάφορες τέτοιες αηδίες λες και είναι σε καμιά άλλη χώρα.... ΕΛΕΟΣ... μιλάτε και για κολήματα....
Μην με κάνετε να αρχίσω γιατί λόγω δουλειάς , έχω γυρίσει σχεδόν όλη την Ελλάδα πλέον και τέτοια κολήματα , μόνο στην Θεσσαλονίκη έχω δεί και κυρίως απο άτομα της δικιάς μου γενιάς 30αρηδες που νομίζουν οτι η δική τους ζωή εξαρτάται απο το πως θα κλάσει ο αντίστοιχος Αθηναίος...
Που μένεις είπαμε;
![]()
![]()
![]()
![]()
κατσε ρε φιλε gandalf και αυτο που αναφερες για την σαλονικα δεν εχεις δικιο....και γω 30 ειμαι αλλα δεν κολλαω ετσι οπως το εννοεις,πρεπει να σου πω οτι τα βιωσα
και εγω στην αθηνα πριν λιγο καιρο που κατεβηκα να δω κατι φιλους αυτο δεν σημαινει οτι ολοι ειναι ιδιοι γιανα μην σου πω και το αλλο που ρωτησα καποιον τι ωρα ειναι και μου απαντησε<<γιατι μαζι το αγορασαμε?>>τι του λες τωρα του ντενεκε?
Αυτα ομως δεν εχουν καμια σχεση με το οτι η πλαστιγκα γερνει προς μερικες ομαδες.....
......(να σου θυμισω διμοσιευματα εφημεριδων την επομενη τον εκλογων που ελεγαν οτι τωρα που αλλαξε κυβερνηση την εβαψε ο ολυμπιακος και οτι πηγε οκοκαλης και ειπε στους παιχτες <<μην τα ακουτε αυτα εγω εδω ειμαι και δεν θα αφησω να σας σας πειραξει κανεις.....????)....
ισως καποια πραγματα δεν τα βλεπετε γιατι απλα τα συνιθησατε?δεν ξερω....
ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΒΕΙ ΒΟΡΡΙΑ ΚΕΡΝΑΩ ΜΠΥΡΑ -ΚΑΦΕ -ΠΟΤΟ
![]()
![]()
![]()