υπαρχει το www.al-khalili-keybordum.com αλλα ειναι Αραβικό και το κλαβιε ειναι αναποδαΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
κανενα site να μαθω keyboards ξερετε?
![]()
![]()
υπαρχει το www.al-khalili-keybordum.com αλλα ειναι Αραβικό και το κλαβιε ειναι αναποδαΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
υπαρχει το www.al-khalili-keybordum.com αλλα ειναι Αραβικό και το κλαβιε ειναι αναποδα![]()
Δεν ανοιγει το site!
![]()
ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΟ ΜΟΥ!!!![]()
Μηπως ειναι: www.al-khalili-keybordum.turk?
![]()
τι να τα κάνεις ρε φίλε...; Άσε είναι δύσκολα πράγματα αυτά...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Μεγειές ρε GeorgeFZR για το όργανο!!![]()
![]()
Μόλις προχθές παρέλαβα μια Fender μαύρη σαν την δικιά σου από ebay και χαίρομαι σαν εσένα. Καλή τιμούλα και όσο πρέπει μεταχειρισμένη (και ο Clapton την blakie την είχε φτιάξει από αρκετά μεταχείρω κομμάτια).
Το λοιπόν όταν σαν εσένα περίπου στην εφηβεία ξεκίναγα να ασχολούμαι με την μουσική
προσπαθούσαμε να παίξουμε το I wanna be your dog με μία χορδή και κάπου στο ενδιάμεσο
μάθαμε και τις 5ες και ανακαλύψαμε τον ήχο των περισσοτέρων τραγουδιών. Αυτό που με
βοήθησε τότε ήταν η πολύ ελεύθερη ώρα και το κασσετοφωνάκι με τα τραγουδάκια που
προσπαθούσα να παίξω ενώ τα ακούγα.
Αν αποφασίσεις να μάθεις μόνος σου σίγουρα θα σου πάρει περισσότερο καιρό και ενέργεια. Τα
ωδεία στο εξωτερικό (Αγγλία μένεις είπαμεπιστεύω θα κάνουν καλύτερη δουλειά από τα εδώ
ωδεία που σου δίνουν μια κλίμακα να περνάς τις ώρες σου. Προσπάθησε να φτιάξεις και ένα
γκρουπάκι αργότερα γιατί εκεί είναι όλη η φαση!
Καλές συγχωρδίες!!
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"
Απο μια μικρη ερευνα που εκανα, ωδειο οπως το ξερουμε στην Ελλαδα δεν καταφερα να βρω
Βρηκα κατι καθηγητες για πριβε μαθηματα ο οποιοι ζητανε 20 με 30 λιρες για 1 ωρα μαθημα + 4 με 7 λιρες για μεταφορικα εξοδα :rotflmao: :rotflmao: (Ειναι τρελοι αυτοι οι Σαξωνες)
Στην Ελλαδα ρε παιδες ποσο παει το μαλλι? Πριβε και Ωδεια ποσο ζητανε?
Δηλαδη αν παρω δασκαλο πες το λιγοτερο να κανεις 5 ωρες την εβδομαδα,ο λογαριασμος παει 400 λιρες το μηνα![]()
Να το κανω και σε δραχμουλες? 250 χιλιαδουλες παλιες καλες δραχμουλες....
Βασικος μισ8ος στας Αγγλιας ειναι 5,60 λιρες την Ωρα![]()
![]()
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
Εγώ ξεκινώ αύριο με 40 euro 2ωρο x4 φορές το μήνα. Δεν είναι φτηνός αλλά έχω ακούσει και
κάτι άλλα εξωφρενικά. Αν δω ότι δεν την παλεύω με την τιμή έχω ακούσει έναν με 25.
![]()
FAMOUS LAST WORDS:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
Απο μια μικρη ερευνα που εκανα, ωδειο οπως το ξερουμε στην Ελλαδα δεν καταφερα να βρω
Βρηκα κατι καθηγητες για πριβε μαθηματα ο οποιοι ζητανε 20 με 30 λιρες για 1 ωρα μαθημα + 4 με 7 λιρες για μεταφορικα εξοδα :rotflmao: :rotflmao: (Ειναι τρελοι αυτοι οι Σαξωνες)
Δηλαδη αν παρω δασκαλο πες το λιγοτερο να κανεις 5 ωρες την εβδομαδα,ο λογαριασμος παει 400 λιρες το μηνα![]()
![]()
Λοιπον, σοβαρα τωρα!
ΜΑΘΗΜΑ, 1-2 ωρες τη βδομαδα ειναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΕΣ!!!
Αμα κανεις 5 ωρες την εκατσες απο ολες τις αποψεις! Δε θα προλαβαινει το μυαλο σου να αφομοιωνει τιποτα!
1-2 ωρες μαθημα και οσο αντεχεις μελετη οσα εχεις κανει στο μαθημα!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
Εγώ ξεκινώ αύριο με 40 euro 2ωρο x4 φορές το μήνα. Δεν είναι φτηνός αλλά έχω ακούσει και
κάτι άλλα εξωφρενικά. Αν δω ότι δεν την παλεύω με την τιμή έχω ακούσει έναν με 25.
![]()
Οι τιμες παιζουν εκει!
25-30 την ωρα ο μεσος ορος!
Σε πιο εξειδικευμενα παμε στα 30-40!
Υπαρχουν και με 100 την ωρα αλλα εκει μιλαμε για άλλα επίπεδα!
![]()
Ψιτ φιλαράκος, σε 5' κοίτα τα pm σου εσύ..Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Οι τιμες παιζουν εκει!
25-30 την ωρα ο μεσος ορος!
Σε πιο εξειδικευμενα παμε στα 30-40!
Υπαρχουν και με 100 την ωρα αλλα εκει μιλαμε για άλλα επίπεδα!
![]()
![]()
FAMOUS LAST WORDS:
phgene se kana studio kai apejw 8a breis para polles aggelies gia daskalous ki8aras. Epishs sta news agent's apejw sto tzami exoun aradiasmenes ekatontades aggelies... se poia polh phges?Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
![]()
Geneteira Ozzy Birmingham![]()
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
ΑνθρωπΑ στην αρχη δεν χρειαζεται ο δασκαλος να εχει περγαμηνες και βιογραφικο αντιστοιχα του Stevie Ray Vaughan για να σε μαθει.
Βρες ενα παλικαρι που παιζει καποιο καιρο και πες του να σου δειξει...αν ειναι αψηλος, ομορφος και λυγεροκορμος ακομα καλυτερα
δεν υπαρχει συνταγη ουτε standarts στην μαθησιακη διαδικασια και ειδικα στα μουσικα οργανα!
1 ωρα μαθημα την εβδομαδα ειναι υπεραρκετη, το ποσο και με ποση ορεξη θα μελετας στην συνεχεια ειναι το καθοριστικο.
Ξερω οτι σου φαινονται Κινεζικα ολα τωρα...δυστυχως μεθοδος για να τα μαθεις ολα σε ενα-δυο μηνες δεν υπαρχει, μετα απο λιγο καιρο ομως ολα οσα τωρα σου φαινονται ασχετα και δυσνοητα θα αρχισουν να καλανε μεταξυ τους και να βγζουν νοημα....για αυτο και χρειαζεται θεωρια της μουσικης , κατι που μπορεις να μαθεις και μονος σου με βιβλια.
απο εδω και περα καθε απαντηση θα χρεωνεται με 1,15€....τζαμπατζη!!![]()
![]()
![]()
![]()
Glyko agori xrewneis pio polla kai apo Pakistaniki Roz grammi:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ΑνθρωπΑ στην αρχη δεν χρειαζεται ο δασκαλος να εχει περγαμηνες και βιογραφικο αντιστοιχα του Stevie Ray Vaughan για να σε μαθει.
Βρες ενα παλικαρι που παιζει καποιο καιρο και πες του να σου δειξει...αν ειναι αψηλος, ομορφος και λυγεροκορμος ακομα καλυτερα
δεν υπαρχει συνταγη ουτε standarts στην μαθησιακη διαδικασια και ειδικα στα μουσικα οργανα!
1 ωρα μαθημα την εβδομαδα ειναι υπεραρκετη, το ποσο και με ποση ορεξη θα μελετας στην συνεχεια ειναι το καθοριστικο.
Ξερω οτι σου φαινονται Κινεζικα ολα τωρα...δυστυχως μεθοδος για να τα μαθεις ολα σε ενα-δυο μηνες δεν υπαρχει, μετα απο λιγο καιρο ομως ολα οσα τωρα σου φαινονται ασχετα και δυσνοητα θα αρχισουν να καλανε μεταξυ τους και να βγζουν νοημα....για αυτο και χρειαζεται θεωρια της μουσικης , κατι που μπορεις να μαθεις και μονος σου με βιβλια.
απο εδω και περα καθε απαντηση θα χρεωνεται με 1,15€....τζαμπατζη!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
Glyko agori xrewneis pio polla kai apo Pakistaniki Roz grammi:rotflmao: :rotflmao:
![]()
ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΣΟΥ;
ΘΕΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΑ;
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΤΩΡΑ! ΣΤΟ 090 11 25 48 78 973 ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟΚΑΥΤΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ1
Ελα ρε φτηνοι ειναι, αν σκεφτεις τα 200 (λιρες αγγλιας) που ζηταει ο M. Schenker!!!!! Kαι επι τη ευκαιρια ας βαλω και εγω μια αγγελια. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΛΗΚΤΡΑΣ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ , περισσοτερα στοιχεια στην υπογραφη μου. Οποιος εχει τα προσοντα (και ενδιαφερεται) ας στειλει ενα πμ!