Βασικά εγώ πιστεύω πως τα TDM τα έχουνε περιορίσει στα 245 γιατί αλλιώς θα δημιουργούσανε εσωτερικό ανταγωνισμό με το R1
Βασικά εγώ πιστεύω πως τα TDM τα έχουνε περιορίσει στα 245 γιατί αλλιώς θα δημιουργούσανε εσωτερικό ανταγωνισμό με το R1
Fortis Fortuna Adiuvat
ρε συ Στεφανάκ'...μπα και με δουλεύεις ρε?Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
![]()
![]()
![]()
Στην Αττικη οδο ειμανε, πηγαινα με 230 και με παιζει τα φωτα καποιος πισω μ΄
ηθελε να με βαρεσει κοντρα...![]()
![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
εγω λεω πριν το πας αττικη οδο, να εχεις φαει και ενα καζανι φασολαδα....
...ξερεις για περισσοτερη ωση...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
και...για πε ρε Στεφανάκ'...
![]()
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
Χμμμμ....γρανάζωμα....???Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
245 ολα μαμά !!!
και με αποδείξεις......
Το γεγονός εγινε στη ευθεία της Θήβας.
http://www.youtube.com/watch?v=NeqNpsH32FQ
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Μου αρέσει που κατά βάση θεωρείς τους BMWδάκηδες ανεξάντλητους..!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ανηφόρα, ισιάδι ή κατηφόρα ??
Σχετική υγρασία ??
Βαρομετρική πίεση ??
Καλιμπραρισμένο κοντέρ ??
Βάρος επιβατών ??
Μετωπική επιφάνεια ??![]()
ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ!Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
245 ολα μαμά !!!
και με αποδείξεις......
Το γεγονός εγινε στη ευθεία της Θήβας.
http://www.youtube.com/watch?v=NeqNpsH32FQ
και ασε μερικους εδω να ψαχνονται! μαγκες τι εγινε δε το πιστευουμε!![]()
![]()
![]()
![]()
αμ ελα που ειναι ετσι!
www.fazerclub.gr
τα γραναχωματα ειναι για τους αργους και απογητευμενους οχι για εμας!Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
Χμμμμ....γρανάζωμα....???![]()
![]()
ΟΥΤΕ ΓΡΑΝΑΖΩΜΑ!
www.fazerclub.gr
nai,Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Ναι αλλά η θέση της μηχανής πάνω στην γη έχει σχέση και με έναν άλλον παράγοντα που δεν τον σκέφτηκες εκτός από το g.Έχει σχέση με την έλξη που ασκεί η σελήνη στην γη και στα αντικείμενα που κινούνται πάνω σε αυτήν.Άλλωστε είναι γνωστό το φαινόμενο της αύξησης της τελικής τις ώρες τις παλίρροιας![]()
:rotflmao: :rotflmao:
ama kaneis tin metrisi nixta me panselino, exeis sfaksei kokkora, to xeis vrasei me aima apo parthena (gria)xelona() 2 lagopodara, kai nixia apo nixterida, exeis fonaksei kai to xaro na katsei dikavalo me drepani na therizei pezous tha piaseis 266
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Να σου πω, επειδή τώρα είναι οι κατάλληλες συνθήκες να αρχίσω να γκαζώνω για να δείξω ότι κάτι TDM τα έχω για πλάκα! άμα είναι πόδια από κουνέλι, πιάνει?Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
nai,
ama kaneis tin metrisi nixta me panselino, exeis sfaksei kokkora, to xeis vrasei me aima apo parthena (gria)xelona() 2 lagopodara, kai nixia apo nixterida, exeis fonaksei kai to xaro na katsei dikavalo me drepani na therizei pezous tha piaseis 266
![]()
![]()
koitakse, oi metriseis exoun deiksei oti kerdizeis se taxitita, alla xaneis se tixi..Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Να σου πω, επειδή τώρα είναι οι κατάλληλες συνθήκες να αρχίσω να γκαζώνω για να δείξω ότι κάτι TDM τα έχω για πλάκα! άμα είναι πόδια από κουνέλι, πιάνει?
![]()
opote mi riskareis gia 15 km/h.den aksizei opos exei idi ipothei
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
μπραβο μπραβο! αλλα εισαι off topic φιλε μου! αν ηθελα ποιο γρηγορο μηχανακι θα επαιρνα να εισαι σιγουρος , οπως και να εισαι σιγουρος οταν εγω παω γυρναω και ξαναπαω οι αλλοι ψαχνουν βενζινη!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Να σου πω, επειδή τώρα είναι οι κατάλληλες συνθήκες να αρχίσω να γκαζώνω για να δείξω ότι κάτι TDM τα έχω για πλάκα! άμα είναι πόδια από κουνέλι, πιάνει?
![]()
ΤΕΛΟΣ! απαντατε εντος θεματος!
www.fazerclub.gr
Αρχικά δημιουργήθηκε από jskf16
μπραβο μπραβο! αλλα εισαι off topic φιλε μου! αν ηθελα ποιο γρηγορο μηχανακι θα επαιρνα να εισαι σιγουρος , οπως και να εισαι σιγουρος οταν εγω παω γυρναω και ξαναπω οι αλλοι ψαχνουν βενζινη!
ΤΕΛΟΣ! απαντατε εντος θεματος!
Cool...![]()
ετσι ετσι σε θελω συγκρατημενο!![]()
![]()
![]()
![]()
www.fazerclub.gr
Καλό θα ήταν να είσαι και εσύ..με τη μπετονιέρα που καβαλάς..Αρχικά δημιουργήθηκε από jskf16
ετσι ετσι σε θελω συγκρατημενο!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()