Ωπα...τι βλεπω εδω...
ο παπ εχει το υφος..''ναι ε??τι λες βρε παιδι μου....και το ανταλλασεις ε???Για κατσε γιατι το σκεφτομαι τωρα...δεν ειναι κακη ιδεα...''
![]()
![]()
![]()
![]()
Παιδακια απο οτι βλεπω μια χαρα περασατε παλι...![]()
c u next week!!
![]()
Ωπα...τι βλεπω εδω...
ο παπ εχει το υφος..''ναι ε??τι λες βρε παιδι μου....και το ανταλλασεις ε???Για κατσε γιατι το σκεφτομαι τωρα...δεν ειναι κακη ιδεα...''
![]()
![]()
![]()
![]()
Παιδακια απο οτι βλεπω μια χαρα περασατε παλι...![]()
c u next week!!
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
πωπωπω μια κλικαααααααααααααα??????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ. ο βλακας ως γνωστον η θα τρωει η θα κανει μαλακιες.....![]()
![]()
Δε μπορω να κοιμηθω...μα ειναι πραματα αυτα????
- Omnia mea mecum porto -
Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
Μέτρα άλογα...![]()
ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα
Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ!
ΔΕ ΡΩΤΑΓΕΣ?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
with photos from valencia.....Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
c u next week!!
![]()
![]()
![]()
Παίδες...
Πότε θα ξαναπάτε Δελεαρ?
Χτες το σκυλομετάνοιωσα που δεν ηρθα γιατι εχασα την ευκαιρία
να δω άτομα με τα οποία συνομιλώ....![]()
Δευτέρες ειναι η μάζωξη...Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Παίδες...
Πότε θα ξαναπάτε Δελεαρ?
Χτες το σκυλομετάνοιωσα που δεν ηρθα γιατι εχασα την ευκαιρία
να δω άτομα με τα οποία συνομιλώ....![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ελπίζω την επόμενη Δευτέρα να μαζευτείτε..
Να σας φέρω να δείτε και το 2κυκλό μου....![]()
Αν θέλετε φυσικά να το δείτε.....![]()
Μπορεί να έχετε πυραυλάκια... αλλά μπορεί να θέλετε και πάλι να το δείτε....![]()
Γιαυτό...δείτε το...![]()
Σας παρακαλώ....![]()
Σας ικετεύω να το δ ε ι τ ε .....![]()
(μόλις απολαύσατε ένα παραλήρημά μου....)![]()
Εγώ πάντως όσο υπάρχουν σκυλιά και όσο έχω αυτό το "προνόμιο" στην ταχύτητα διαφυγής, δεν ξαναέρχομαι! :o
Έχθες τα συμπαθέστατα κοπρόσκυλα που συχνάζουν στο μαγαζί θεώρησαν σωστό να παίξουν με τον κουτσό...
Dimchios και Orizonta ευχαριστώ για τη βοήθεια σας![]()
Κοπρόσκυλα, μόλις γίνω καλά θα σας ανταμείψω για τη συμπεριφορά σας με ένα rolling endo πάνω στα μούτρα σας :a29:
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Εγώ πάντως όσο υπάρχουν σκυλιά και όσο έχω αυτό το "προνόμιο" στην ταχύτητα διαφυγής, δεν ξαναέρχομαι! :o
Έχθες τα συμπαθέστατα κοπρόσκυλα που συχνάζουν στο μαγαζί θεώρησαν σωστό να παίξουν με τον κουτσό...
Κοπρόσκυλα, μόλις γίνω καλά θα σας ανταμείψω για τη συμπεριφορά σας με ένα rolling endo πάνω στα μούτρα σας :a29:
Που να δεις μετα που εφευγα εγω!
Είχα δεν ειχα βενζινη για 500 μέτρα και με το που ξεκιναω λέω του Παπ, βγαλε με ρε παραεξω γιατι θα μεινω ενω θα με κυνηγαει το κοπρόσκυλο και θα εχουμε ιστοριες!
Ε, μετα που ανεβηκα στη μοτο μου λεει: ρε, αν μεινεις πάρε τηλ να σου φερουμε βενζινη!
Οκ, λεω εγω....
και γυρναει στους αλλους....
μαγκες κλειστε ολοι τα κινητα σας!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Βασικά ήθελαν να σε πε'ισουν να μέινεις κι άλλο!!!!![]()
Χωρίς πλάκα αν πιάσεις φιλίες με κανα δυο δεν σε πειράζουν ούτε τα υπόλοιπα!!!!Όσοι έχουν χαϊδέψει μερικά μετά δεν έχουν τρεχάματα!!!![]()
Thanks που μείνατε εσείς οι λίγοι και σας πρόλαβα!!!!!![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Βασικά ήθελαν να σε πε'ισουν να μέινεις κι άλλο!!!!
Χωρίς πλάκα αν πιάσεις φιλίες με κανα δυο δεν σε πειράζουν ούτε τα υπόλοιπα!!!!Όσοι έχουν χαϊδέψει μερικά μετά δεν έχουν τρεχάματα!!!
Thanks που μείνατε εσείς οι λίγοι και σας πρόλαβα!!!!!
και ποιος σου ειπε οτι κατσαμε για σενα????![]()
επειδη ο καποιος ειχε κανει προθερμανση την προηγουμενη μερα,αυτο περιμεναμε ολοι....![]()
![]()
![]()
πλακα κανω εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E, είπα κατα τη 1 και κάτι να φύγω... αλλά αρχίζω να πιστεύω οτι εσύ τα είχες βάλει να κρατάνε τον κόσμο μέσα για να βρείς παρέα όταν θα ερχόσουν :oΑρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Βασικά ήθελαν να σε πε'ισουν να μέινεις κι άλλο!!!!![]()
Δεν ξέρω ποιά είναι αυτά που πρέπει να προσελκύσω... τα δύο πρώτα θέλησα να τα χαϊδέψω αλλά δεν έδειχναν να συμφωνούν έτσι την έκανα για πίσω σιγά-σιγά (γιατί, μπορουσα να πάω γρήγορα;Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Χωρίς πλάκα αν πιάσεις φιλίες με κανα δυο δεν σε πειράζουν ούτε τα υπόλοιπα!!!!Όσοι έχουν χαϊδέψει μερικά μετά δεν έχουν τρεχάματα!!!![]()
) και να ακολουθήσω τον άλλο δρόμο. Όμως τα συμπαθή αυτά τετράποδα
αποφάσισαν να με αιφνιδιάσουν πηδώντας πάνω από ένα παρτέρι και μετά πρός τα πάνω μου! Σκέφτομαι τελικά μήπως ήθελαν να αποδείξουν οτι μπορούν να φτάσουν στο ύψος μου, μήπως ήθελαν να παίξουν, μήπως ήθελαν να με τρομάξουν ή να μου ορμήσουν;
Όπως και να έχει χέστηκ@ πάνω μου!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...