Γιατί ρε συ cartman γιατί ρε γαμώτο βρίζεις το σουζουκάκι ρε!Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Τί παρών ρε? Βγάζει και η Ducati bandit? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι σου έκανε?![]()
![]()
Γιατί ρε συ cartman γιατί ρε γαμώτο βρίζεις το σουζουκάκι ρε!Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Τί παρών ρε? Βγάζει και η Ducati bandit? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι σου έκανε?![]()
![]()
Ή και αυτό Α-Α-Μ= Άγκυρα- Άκινητοποίησης- Μοτοσυκλέτας!Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να εφεύρουμε νέα λέξη! Brembo = ΑΑΜ (Άμεσοι Ανικητοποιητές Μοτοσυκλέτας)
![]()
![]()
![]()
Κατοχυρώθηκε λοιπόν ? Α Α Μ ? μόνο για ducati ε? όλα κι' όλα!
![]()
![]()
Ας δεχτώ εγώ οτι μπήκα στο bikez για να διαλέξω μηχανάκι ρε nikker ! Εντάξει ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Γιατί αυτοί περιμένουνε να μπούνε στο www.bikez.com για να αποφασίσουνε τι μηχανή θα πάρουνε.(Το πιο αξιόπιστο site του πλανήτη).
Εσύ ρε nikker το V-Rod Screaming Chicken πού μπήκες και το είδες ρε γμτ?
ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ SITE ΤΗΣ ZIMBABWE ? ? ?![]()
Εσυ τι φρένα έχεις ρε DUKASII ??Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
αλλα φυσικα και τα μπρεμπο δρόμου και αλλα οι πατατες που φορανε ολα τα γιαπωνεζικα..![]()
Είχες ποτές σου γιαπωνέζικο? Ποιό?
Καλησπέρα!![]()
πολυ το κουραζετε ρε παιδια
οι ιαπωνες εχουν τα μοτερ
αλλα οι ευρωπαιοι καλυτερα περιφερειακα
δν ειναι ετσι δλδ?
ps. οτι λεω, δν ειναι απο προσωπικη εμπειρια. απλα να μαθαινουμε κ τπτ. γιατι ειναι τοσες σελιδες αυτο μαζι με το προηγουμενο, κ οι περισσοτερες χωρις ουσια.
κατα τ αλλα
πιστευω
οτι ολοι μας
αν μας ελεγαν παρε βολτα καποιο ιαπωνικο ss η το 1098
το 1098 θα παιρναμε![]()
κανω λαθος?
ps2. dessert ενα πμ που σου χα στειλει με κατι φωτος του 1098 το θυμασαι? ελπιζω να τις εσωσες να μου τις ξαναστειλεις γιατι δν υπαρχουν πια!![]()
Εχουνε καλυτερα περιφεριακα.. οχι οτι τα japan ss δεν εχουνε απλα.. για τον δρομο δε χρειαζεται ohlins και βρεμβοΑρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
πολυ το κουραζετε ρε παιδια
δν ειναι ετσι δλδ?
ps. οτι λεω, δν ειναι απο προσωπικη εμπειρια. απλα να μαθαινουμε κ τπτ. γιατι ειναι τοσες σελιδες αυτο μαζι με το προηγουμενο, κ οι περισσοτερες χωρις ουσια.
κατα τ αλλα
πιστευω
οτι ολοι μας
αν μας ελεγαν παρε βολτα καποιο ιαπωνικο ss η το 1098
το 1098 θα παιρναμε![]()
κανω λαθος?
ps2. dessert ενα πμ που σου χα στειλει με κατι φωτος του 1098 το θυμασαι? ελπιζω να τις εσωσες να μου τις ξαναστειλεις γιατι δν υπαρχουν πια!![]()
αλλα ο γιαπωνεζος σου δινει γαματο μοτερ με πολυ δυναμη τα περιφεριακα αλλαζουν ευκολα... αλλα μοτερ μπορεις να αλλαξεις ? μπα....
Με λιγα λογια... ενταξει το 1098 εχει καλυτερες αναρτησεις φρενα... τα οποιοα μονο στι πιστα θα σου χρειαστουν και παλι αν ξες να τα αξιοποιης... ελα που ομως δεν ειμαστε ολοι μας μπουστας...![]()
+100Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Εχουνε καλυτερα περιφεριακα.. οχι οτι τα japan ss δεν εχουνε απλα.. για τον δρομο δε χρειαζεται ohlins και βρεμβο
αλλα ο γιαπωνεζος σου δινει γαματο μοτερ με πολυ δυναμη τα περιφεριακα αλλαζουν ευκολα... αλλα μοτερ μπορεις να αλλαξεις ? μπα....
Με λιγα λογια... ενταξει το 1098 εχει καλυτερες αναρτησεις φρενα... τα οποιοα μονο στι πιστα θα σου χρειαστουν και παλι αν ξες να τα αξιοποιης... ελα που ομως δεν ειμαστε ολοι μας μπουστας...![]()
Δεν λέω...τα γιαπωνέζικα SS πάνε σφαίρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
Αλλά για μένα δεν είναι σπουδαίο ένας κινητήρας να βγάζει πολλά άλογα ψηλά. Άμα είχαμε πίστα της προκοπής στην Ελλάδα, τότε ίσως.
Μία GSXR πρόκειται περί μίας GSR χωρίς κόφτες. Οπότε όχι και γαμηστεροί οι γιαπωνέζικοι κινητήρες...όχι έτσι απλά...
Γαμηστεροί γιαπωνέζικοι κινητήρες είναι ο Busa και η ZZR14.
Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!
δε βγαινει ακρη με σενα νικκερ εισαι παραξενος οπως και το μηχανακι σου![]()
Σε γειτονικό Forum Fazerάς διαμαρτύρεται ότι πηγαίνει με 150km/h, με 6η ταχύτητα και το στροφόμετρο στις 8000 στροφές.
Ορίστε τι σου είναι ο γιαπωνέζικος κινητήρας.
Μα αφού η μηχανή βγάζει 100 άλογα στις 12000 στροφές? Τι περίμενε?
Για να δεις τα 100 άλογα πρέπει να το λειτουργείς εκεί ψηλά δηλαδή...αυτό που λέω...να ζουλήξεις την ενέργεια έξω απο τον κινητήρα.
Βλέπεις κόσμο να περηφανεύεται...η πρώτη μου αγγίζει 130km/h...ε βέβαια...αφού έχεις τους κόφτες στις 16000 στροφές?
Και όταν λειτουργείς τον κουνηστήρα σου στις 12000 στροφές, τα πάντα περί χαμηλής κατανάλωσης, αξιοπιστίας και υγείας κινητήρα πάνε στον κάδο αποριμάτων.
Ουσιαστικά κάθε πιστόνι βαράει 6.000 φορές το λεπτό μέσα στον κινητήρα.
Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!
Εμενα το r1 μου παντως εχει την διπλη δυναμη απ την μαουνα σου κι στις 4 και στις 8.000
(με 2α και 4.000 σουζαρει μονο με γκαζι...ειναι κοντη η 2α γι αυτο μονο 190χλμ βγαζει
)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Σε γειτονικό Forum Fazerάς διαμαρτύρεται ότι πηγαίνει με 150km/h, με 6η ταχύτητα και το στροφόμετρο στις 8000 στροφές.
Ορίστε τι σου είναι ο γιαπωνέζικος κινητήρας.
Μα αφού η μηχανή βγάζει 100 άλογα στις 12000 στροφές? Τι περίμενε?
Για να δεις τα 100 άλογα πρέπει να το λειτουργείς εκεί ψηλά δηλαδή...αυτό που λέω...να ζουλήξεις την ενέργεια έξω απο τον κινητήρα.
Βλέπεις κόσμο να περηφανεύεται...η πρώτη μου αγγίζει 130km/h...ε βέβαια...αφού έχεις τους κόφτες στις 16000 στροφές?
Και όταν λειτουργείς τον κουνηστήρα σου στις 12000 στροφές, τα πάντα περί χαμηλής κατανάλωσης, αξιοπιστίας και υγείας κινητήρα πάνε στον κάδο αποριμάτων.
Ουσιαστικά κάθε πιστόνι βαράει 6.000 φορές το λεπτό μέσα στον κινητήρα.
Egines kai mixanologos tora re nikker?
Eleos diladi eleos!
''''τα πάντα περί χαμηλής κατανάλωσης, αξιοπιστίας και υγείας κινητήρα πάνε στον κάδο αποριμάτων.'''''
Mipos anaferese sta harley? Afta poy katapinoun san dalikes?
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Εμενα το r1 μου παντως εχει την διπλη δυναμη απ την μαουνα σου κι στις 4 και στις 8.000
(με 2α και 4.000 σουζαρει μονο με γκαζι...ειναι κοντη η 2α γι αυτο μονο 190χλμ βγαζει
)
E afou den einai harhaley ti na sou po ?
Peta to ki' esy![]()
ρε νικκερ εχεις οδηγησει κανα 1000 ΣΣ ποτε?
οταν οδηγησεις τοτε πες μας οτι δε σου αρεσε ι ροπη του στα χαμηλα και οτι το μηχανακι εχει δυναμη μονο στις 3423423423423423 σαλ οπως λες και εσυ
Δεύτερη φορά το βάζω !!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Προσωπικά είχα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ευρωπαϊκά (7 χωρίς τα Fantic, malagutti κ.α.) παρά γιαπωνέζικα (5 μαζί με αυτό που έχω τώρα) !!!!!!!!!
Εσύ Nikker ;;;;;;; Πόσα γιαπωνέζικα είχες και τα κατακρίνεις ;;;;;;
Ακόμα αν θυμάσαι έχω πει πολλές φορές ότι δεν φταίνε τα μηχανάκια ΑΛΛΑ η ΚΑΚΙΣΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ και η ΚΑΚΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΙΜΩΝ !!!!!!
Όσο για τα Brembo ΣΙΓΟΥΡΑ είναι καλά αλλά όχι αυτά που φοράνε τα χαμηλού κόστους μηχανάκια όπως το monster .......... Υπάρχουν φτηνές και υπάρχουν και ακριβές σειρές Brembo !!!
Από μια φτηνή Brembo προτιμώ μια ακριβή Nissin ........... (στα ίδια λεφτά)
![]()
![]()
Θα καταδεχτείς να ΔΩΣΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ;;;;;;;
![]()
![]()
![]()
Έτσι για να έχουμε μια βάση συνεννόησης δηλαδή ................
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τα ευρωπαϊκά τα ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ από πολλές πλευρές και γι 'αυτό δεν τα θέλω πιά ..........
ΒΑΡΕΘΗΚΑ να ξεκινάω μια εκδρομή μέχρι Πήλιο και να κουβαλώ μαζί μου ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΚΑΛΩΔΙΑ, ΛΑΜΠΕΣ και ΠΥΚΝΩΤΕΣ, ΚΑΙ, ΚΑΙ, ΚΑΙ, .......................... ΚΑΙ παρόλα αυτά να μην ξέρω αν θα γυρίσω καβάλα ή φορτωμένος σε κάποια καρότσα ...........
![]()
![]()
![]()
Α ! Και ΚΑΘΕ πρωί να πρέπει να τάξω σε 40 Αγίους για να πάρει μπροστά ..............