Σελίδα 183 από 195 ΠρώτοΠρώτο ... 83133173178179180181182183184185186187188193 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.731 έως 2.745 από 2924

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Ρε φίλε Σάκη...όλο μ@#$ λες και χαίρομαι πολύ είσαι γιάπωνας και δεν είσαι Ευρωπαίος γιατί δεν θα ήθελα να σε έχω στο πλευρό μου.

Αφού Harley δεν έχεις δει μπροστά σου...γιατί μιλάς για το τι κατανάλωση έχει?
    Έχεις και αυτό το βλακώδες γνωμικό στην υπογραφή σου...αλήθεια? Απο που εμπνεύστηκες?

Γρηγόρη στην προκειμένη περίπτωση όμως μιλάμε για 600άρι street.

αλλά κατά τα άλλα,σε πληροφορώ πως λίγο πολύ ότι κυκλοφορεί το έχω οδηγήσει.

Τα άλογα μου στις στροφές μου δεν τα βγάζεις με την καμμία.
    Είχα ανεβάσει μία φωτογραφία απο δυναμομέτρηση την οποία δυστυχώς έχασα γιατί τα έπαιξε ο σκληρός μου δίσκος.
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Ρε φίλε Σάκη...όλο μ@#$ λες και χαίρομαι πολύ είσαι γιάπωνας και δεν είσαι Ευρωπαίος γιατί δεν θα ήθελα να σε έχω στο πλευρό μου.

Αφού Harley δεν έχεις δει μπροστά σου...γιατί μιλάς για το τι κατανάλωση έχει?
    Έχεις και αυτό το βλακώδες γνωμικό στην υπογραφή σου...αλήθεια? Απο που εμπνεύστηκες?

Γρηγόρη στην προκειμένη περίπτωση όμως μιλάμε για 600άρι street.

Είχα ανεβάσει μία φωτογραφία απο δυναμομέτρηση την οποία δυστυχώς έχασα γιατί τα έπαιξε ο σκληρός μου δίσκος.

νικκερ ελα να τα δοκιμασουμε.. μαλλον με μενα δυσκολα ειμαστε μακρια με καποιον αλλον με 1000σσ

σταματημενα με το χαρλευ σου μεχρι να κοφτιασει το χαρλευ νομιζεις οτι θα εισαι μπροστα? ουτε στα 50μ δε θα εισαι μπροστα... εδω το 1098 χανει που εχει και ποση ροπη αλογα και ελαφρυ!!! οχι 300 κιλα οπως το δικο σου...

@ενταξει τα μικρα 600αρια οντως το παραδεχομαι στα χαμηλα ειναι πολυ αδυναμα.. αλλα γινονται βελτιωσεις τωρα... ειδικα το cbr 600 07 που οδηγησα αρπαζει απο πολυ χαμηλα

Παλαιό μέλος

Οπα σιγα θα πατησεις την πο@τσα σου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και να τα εχεις οδηγησει θα ειναι μεχρι τις 5.000σαλ που εχεις συνηθησει να φτανει maximum η μαουνα σου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    αλλα φυσικα και τα μπρεμπο δρόμου και αλλα οι πατατες που φορανε ολα τα γιαπωνεζικα..
    Πατάτα είναι τα Nissin ρε φίλε? Ε γιατί τα φοράει η Triumph?
    Chris

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    ρε νικκερ εμεις αρνιομαστε?? ισα ισα λεμε οτι μερικα ευρωπαικα μας αρεσουν και θα τα αγοραζαμε αν ειχαμε λεφτα..

Εσυ εχεις πει τπτ καλο για κανενα γιαπωνεζικο η ολα μαπα τα θεωρεις
    Ακριβώς ούτε ένα μα ΟΥΤΕ ένα...λένε: "κάποτε πήγαν να βγάλουν κάτι αλλά τελικά απέτυχαν και σε αυτό..."

Chris

Παλαιό μέλος
    νικκερ ελα να τα δοκιμασουμε.. μαλλον με μενα δυσκολα ειμαστε μακρια με καποιον αλλον με 1000σσ
    Μπα δεν θα τον αφηνει ο μπαμπας του να βαζει κοντρες με την μηχανη του:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Δεύτερη φορά το βάζω !!!!!!!!!!!!!
    Θα καταδεχτείς να ΔΩΣΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ;;;;;;;

Έτσι για να έχουμε μια βάση συνεννόησης δηλαδή ................
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τα ευρωπαϊκά τα ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ από πολλές πλευρές και γι 'αυτό δεν τα θέλω πιά ..........
    ΒΑΡΕΘΗΚΑ να ξεκινάω μια εκδρομή μέχρι Πήλιο και να κουβαλώ μαζί μου ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΚΑΛΩΔΙΑ, ΛΑΜΠΕΣ και ΠΥΚΝΩΤΕΣ, ΚΑΙ, ΚΑΙ, ΚΑΙ, .......................... ΚΑΙ παρόλα αυτά να μην ξέρω αν θα γυρίσω καβάλα ή φορτωμένος σε κάποια καρότσα ...........

Α ! Και ΚΑΘΕ πρωί να πρέπει να τάξω σε 40 Αγίους για να πάρει μπροστά ..............
    Βασικά φίλε αρχαίε εσύ έπαθες αυτά που λέγαμε με τον Σάκη για πλάκα εδώ μέσα...πλάκα πλάκα και όμως συμβαίνουν! Μάλλον εμείς ανήκουμε σε άλλη πάστα μοτοσυκλετιστών που θέλουν την μηχανή, εκτός από τον φίλο που σου δίνει συγκινήσεις, να είναι και σκυλί, πιστός υπηρέτης και να μήν ζητά πολλά πολλά! Δεν κρίνω φυσικά τους υπόλοιπους που την έχουν την μηχανή σαν γκόμενα στα όπα όπα και με το μαλακό και σιγά σιγά , αλλά περιμένω και αυτοί να με καταλάβουν!
    Chris

Σε γειτονικό Forum Fazerάς διαμαρτύρεται ότι πηγαίνει με 150km/h, με 6η ταχύτητα και το στροφόμετρο στις 8000 στροφές.

Ορίστε τι σου είναι ο γιαπωνέζικος κινητήρας.

Μα αφού η μηχανή βγάζει 100 άλογα στις 12000 στροφές? Τι περίμενε?

Για να δεις τα 100 άλογα πρέπει να το λειτουργείς εκεί ψηλά δηλαδή...αυτό που λέω...να ζουλήξεις την ενέργεια έξω απο τον κινητήρα...
    Κάτσε ρε Νικερ μαν ένα λεπτό! Εμένα το FZ6 στις 8000 γουργουρίζει ρε. Στις 6000 στροφές είναι σαν να είναι σβηστό! Μιλώ σοβαρά και αν έχεις αντίθετη άποψη, πήγαινε πάρε μια βόλτα κάνα fazer να το δείς και μόνος σου! Οι 8000 για τον τετρακύλινδρο με κόφτες στις 14000 δεν είναι τπτ ρε! Είναι λίγο πιο πάνω από τις μισές στροφές! Το ότι αντέχουν τόσο οι κινητήρες οφείλονται σε μεγάλο ποσοστό και στα νέα πιο ανθεκτικά υλικά τα οποία χρησιμοποιούνται! Με λίγα λόγια αν μια μονστερ έχει κόφτες στις 9000 (δεν ξέρω εικασία κάνω), τότε αν πηγαίνει στις 5000 στροφές ο κινητήρας δουλεύει στο 60% της ικανότητας του. Το ίδιο πράμα με το fazer και τις 8000 στροφές. Άκουσε με οδήγησε κάποιο I4 Japan και θα δείς ότι στις 8000 στροφές θα σου δώσει την αίσθηση ότι μπορείς να πηγαίνεις για πάντα και να μην πάθει τπτ!

Chris

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Ακριβώς ούτε ένα μα ΟΥΤΕ ένα...λένε: "κάποτε πήγαν να βγάλουν κάτι αλλά τελικά απέτυχαν και σε αυτό..."

απ οτι καταλαβα ο νικκερ δε γουσταρει τα ι4.

οκ κ μενα μ αρεσει πιο πολυ ο ηχος του ν2 (ειδικα αν συνοδευεται κ απο κανα ξηρο συμπλεκτη..)

αρα αναγκαστικα σ οποιον αρεσει ο ν2 θα πρεπει να κοιταξει ευρωπη μερια κ το αντιθετο για οποιον θελει ι4! αρα δν ειναι τοσο θεμα χωρων οσο θεμα κινητηρων!

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker

σταματημενα με το χαρλευ σου μεχρι να κοφτιασει το χαρλευ νομιζεις οτι θα εισαι μπροστα? ουτε στα 50μ δε θα εισαι μπροστα... εδω το 1098 χανει που εχει και ποση ροπη αλογα και ελαφρυ!!! οχι 300 κιλα οπως το δικο σου...

@ενταξει τα μικρα 600αρια οντως το παραδεχομαι στα χαμηλα ειναι πολυ αδυναμα.. αλλα γινονται βελτιωσεις τωρα... ειδικα το cbr 600 07 που οδηγησα αρπαζει απο πολυ χαμηλα
    Μιλάω απο άποψη απόδοσης κινητήρα και όχι επιδόσεων.
    Κινητήρες που δεν έχουνε τον σεβασμό σας.
    Ποτέ δεν έφερα αντίριση περί επιδόσεων και Japan SS.

Ένα χιλιάρι SS, το παίζω μέχρι τα 160.
    Και με το 240 λάστιχο, το μακρύ μεταξόνιο δεν είναι και καθόλου δύσκολο.
    Απλά τερματίζω το γκάζι και κάνω τις αλλαγές χαλαρά και γρήγορα, χωρίς να καρφώνω τις ταχύτητες και βλέπω τον διπλανό να παλεύει να μην φάει καπάκι.
    Μέχρι περίπου τα 150 που η μηχανή του συνεχίζει να δίνει και φεύγει μπροστά και λέει "χα...γάμησα...και εξαφανείζεται σουζάτος"

Έτσι και αλλιώς με τόσο αέρα που τρώω στην μάπα στα 200km/h πραγματικά υποφέρω και δεν γίνεται να τερματήσω το γκάζι.

Έλα όποτε θέλεις και θα δεις. Θα ανοίγεις την μηχανή σου και θα με βλέπεις δίπλα σου να γράφω με το 240 το οποιό έχει φάει τα ψωμιά του για τα καλά. Για εκπαιδευτικούς λόγους πάντα έτσι? Είπαμε οι κόντρες δεν είναι του χαρακτήρα μου.
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Βασικά φίλε αρχαίε εσύ έπαθες αυτά που λέγαμε με τον Σάκη για πλάκα εδώ μέσα...πλάκα πλάκα και όμως συμβαίνουν! Μάλλον εμείς ανήκουμε σε άλλη πάστα μοτοσυκλετιστών που θέλουν την μηχανή, εκτός από τον φίλο που σου δίνει συγκινήσεις, να είναι και σκυλί, πιστός υπηρέτης και να μήν ζητά πολλά πολλά! Δεν κρίνω φυσικά τους υπόλοιπους που την έχουν την μηχανή σαν γκόμενα στα όπα όπα και με το μαλακό και σιγά σιγά , αλλά περιμένω και αυτοί να με καταλάβουν!
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ............. ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΩΠΑ - ΩΠΑ ΤΙΣ ΕΙΧΑ !!!!!!!!!!

Και κάτι άλλο όταν είχα το Ducati SS 900 και την έτρωγα ΣΥΝΕΧΩΣ από τα BOL D' OR, μουρμούραγα ΚΑΙ ΕΓΩ "Ναι, αλλά αν πάμε σε στροφιλίκι στο Διόνυσο 3 στροφές θα σας ρίξω" και πήγαμε και ΤΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ η καλή μου να απορρυθμιστούν τα καρμπυρατέρια της και να μην πηγαίνει, ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΜΜΙΑ και να την κλάσει το αριστερό MARZOCCHI το κόκκινο το ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ................:hypnotize :hypnotize
    Τι να πω μετά ;;;;;;;;

Και αν θέλετε να σας γράψω και για τα άλλα !!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ............. ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΩΠΑ - ΩΠΑ ΤΙΣ ΕΙΧΑ !!!!!!!!!!

Και κάτι άλλο όταν είχα το Ducati SS 900 και την έτρωγα ΣΥΝΕΧΩΣ από τα BOL D' OR, μουρμούραγα ΚΑΙ ΕΓΩ "Ναι, αλλά αν πάμε σε στροφιλίκι στο Διόνυσο 3 στροφές θα σας ρίξω" και πήγαμε και ΤΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ η καλή μου να απορρυθμιστούν τα καρμπυρατέρια της και να μην πηγαίνει, ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΜΜΙΑ και να την κλάσει το αριστερό MARZOCCHI το κόκκινο το ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ................:hypnotize :hypnotize
    Τι να πω μετά ;;;;;;;;

Και αν θέλετε να σας γράψω και για τα άλλα !!!!!!!!
    :hypnotize

Είναι όντως ιδιόρυθμες οι Ιταλίδες! Ας απαντήσουν όμως οι Ducatisti που αφήνουν να περνά προς τα έξω ότι οι Ιταλίδες είναι το ίδιο αξιόπιστες με τους Ιάπωνες!

Chris

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    :hypnotize

Είναι όντως ιδιόρυθμες οι Ιταλίδες! Ας απαντήσουν όμως οι Ducatisti που αφήνουν να περνά προς τα έξω ότι οι Ιταλίδες είναι το ίδιο αξιόπιστες με τους Ιάπωνες!

Οι σημερινές είναι σίγουρα πιό αξιόπιστες από παλιά ΑΛΛΑ και πάλι ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ δεν δουλεύουν σωστά ..........
    Και ΟΤΙ και να λένε την αξιοπιστία των Ιαπωνικών ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΤΑΝΟΥΝ !!!!!!!!!

the problematix Το avatar του/της JIMK7

Ένα χιλιάρι SS, το παίζω μέχρι τα 160.

Έλα όποτε θέλεις και θα δεις. Θα ανοίγεις την μηχανή σου και θα με βλέπεις δίπλα σου να γράφω με το 240
    :rotflmao: :rotflmao: :a029:
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster
    Δεν μπορω γιατι πρεπει να απολογείται ο καθένας για το μοτο του
    Ναι ρε φίλε τοσα λ7 είχα , αφτο γούσταρα , αυτό πήρα

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE
    από super_toto στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3051
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 11:44
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43