ΟΧΙ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
φανταζεσε?
![]()
Πάντως καλά κρατεί (ευτυχώς) ο χαιρετισμός μηχανών!!!
Είναι το πιο όμορφο συναίσθημα! Και δεν το βλεπω σαν χαιρετισμό αλλά και σαν ευχή για καλό δρόμο!!!
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
αν ειμαι πανω σε στροφη συνηθιζω να παιζω τα φωτα,φοβουμενος μην χασω το τραβηγμα-σπρωξιμο του κλιπ-ον (ακα γυροσκοπικο)...
στις ευθειες ...εννοειται με το χερι!
![]()
Απ' τη στιγμή που έχεις στρίψει, μπορείς να χαιρετήσεις με το αριστερό χέρι, δε σου χρειάζεταιΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αν ειμαι πανω σε στροφη συνηθιζω να παιζω τα φωτα,φοβουμενος μην χασω το τραβηγμα-σπρωξιμο του κλιπ-ον (ακα γυροσκοπικο)...
![]()
...
+100000000000000000000000Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Να χαιρετάτε με το χέρι, όχι με τα φώτα
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Πηγαινονταs με πανω απο 150 χλμ. ,δοκιμασατε να βγαλετε χερι εξω απο το φαιρινγκ,για χαιρετουρα ?
Και καλα,πεs οτι ο αεραs δεν σε πειραζει.Ο απεναντι με ποσα πηγαινει ? Θα προλαβει να το δει το χερι σου η" θα λεει μετα --Ειδα 10 μηχανεs και μονο 2 με χαιρετισαν ?
Ενω με τα φωτα εισαι σιγουροs (και μην περιμενουμε απο τον αλλο να χαιρετησει πρωτοs ).
Αρχικά δημιουργήθηκε από CBFMAN 600
Πηγαινονταs με πανω απο 150 χλμ. ,δοκιμασατε να βγαλετε χερι εξω απο το φαιρινγκ,για χαιρετουρα ?
Και καλα,πεs οτι ο αεραs δεν σε πειραζει.Ο απεναντι με ποσα πηγαινει ? Θα προλαβει να το δει το χερι σου η" θα λεει μετα --Ειδα 10 μηχανεs και μονο 2 με χαιρετισαν ?
Ενω με τα φωτα εισαι σιγουροs (και μην περιμενουμε απο τον αλλο να χαιρετησει πρωτοs ).
+100
petixame ena palikari, plagiasmeno pano sti deksia strofi gia afton, kai me aristero xeri xeretise kanonika.. etsi, afta einai
entaksi den eixe 150 pou leei to paidi apo pano, alla mia 80-90 prepei na ta xe se ekeino to simeio
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Και όμως την Κυριακή πηγαίνοντας Μέγαρα με χαιρέτησε με το χέρι ένα παλικάρι με ένα μαύρο Hayabusa (μάλλον) δεν πρόλαβα να το δω καλά πρέπει να είχε πάνω από 200 και μου έμεινε το πώς τα κατάφερε και σήκωσε το χέρι του με τα όσα πήγαινε.Αρχικά δημιουργήθηκε από CBFMAN 600
Ducatisti υπάρχουν πολλοί
Ducatistiani ένας!!
το γυροσκοπικό γίνεται και με το ένα χέρι, είτε εσωτερικό είτε εξωτερικό, ... κουλάντζαΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
![]()
![]()
![]()
![]()
+599Αρχικά δημιουργήθηκε από Capt. Haddock
Να χαιρετάτε με το χέρι, όχι με τα φώτα
και δεν ειναι ανάγκη να αφήσουμε το χέρι απο το τιμόνι/κλιπον, ένα σήκωμα του δείκτη και μέσου, σε σχήμα V, την κάνει τη δουλειά, και προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
+955Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
+599
και δεν ειναι ανάγκη να αφήσουμε το χέρι απο το τιμόνι/κλιπον, ένα σήκωμα του δείκτη και μέσου, σε σχήμα V, την κάνει τη δουλειά, και προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ
(= 1554)
Δεν είπε κανείς να σηκώνουμε το χέρι τέρμα... Άλλωστε αν πας με 150+ είσαι (συνήθως) σε ΕΟ με νησίδα, οπότε δε σε βλέπει ο άλλος
Επίσης εγώ την ημέρα έχω μόνιμα τη μεγάλη σκάλα όταν ταξιδεύω, οπότε φωτα δε γινεται να παίξω
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δεν ειπα οτι ειναι τρελλο προβλημα,να σηκωσειs το χερι οταν πηγαινειs με αρκετα χιλιομετρα.
Απλα δεν καλοφαινεται (γιατι ειναι στιγμιαιο) .Δεν μπορουμε να κοιταμε συνεχωs τον αλλο συνταξιδιωτη.
Οσο για τα μονιμα αναμμενα φωτα,θα αναφερω οτι και η δικη μου μηχανη εχει συνεχωs αναμμενα φωτα,αλλα οταν κανω σινιαλο η διαφορα ειναι αισθητη.
Οσο για τισ στροφεs,προχθεs που πηγαμε Επιδαυρο,μπορω να πω οτι και πλαγιασμενοs (σιγα ρε Ροσσι)χαιρετησα ολουs τουσ απεναντι (και δεν περιμενα ,να χαιρετησουν πρωτοι).Και η πλειοψηφεια ανταπεδωσε.
Στο χωριο μου λενε ''οποιοs βαριετε να ζυμωσει,δεκα μερεs κοσκινιζει ''.
Χαιρετα τε ρε σειs ,δεν κοστιζει τιποτα
και ο απεναντι αν θελει αs ανταποκριθει.
Εσυ το χρεοs σου παντωs,θα το εχειs κανει.
![]()
![]()
![]()
Εγώ πάντως πολύ σπάνια χαιρετώ με τα φώτα. Συνήθως με το χέρι χωρίς να υπάρχει πρόβλημα.
Δεν υπαρχει ''τραβαω'' , στο μηχανακι ΜΟΝΟ ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ το τιμονι η τα κλιπον!!!!! Αν ξερεις πως, το χερι σηκωνεται, τα φωτα ομως ειναι πολυ πιο ορατα και ευκολα. Μην εχετε αγχος ομως, μολις βαλουν διαζωμα παντου, δεν θα ξαναδουμε φωτα απο αλλον αναβατη!!!!! Παλιες, καλες μερες, ΤΕΛΟΣ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
![]()
Στους επαρχιακούς δρόμους δεν προκειται να μπει διάζωμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
Μην εχετε αγχος ομως, μολις βαλουν διαζωμα παντου, δεν θα ξαναδουμε φωτα απο αλλον αναβατη!!!!! Παλιες, καλες μερες, ΤΕΛΟΣ!!!!
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais