δεύτερη φορά σήμερα..
Ένα στενό παρακάτω από την προηγούμενη. Γυναίκα (πάλι) θέλει να βγει από το στενό δεξιά μου και να στρίψει αριστερά. Κοιτάει μόνο δεξιά της και δεν με βλέπει (έρχομαι από αριστερά)..
Ξεκινάει.. Κορνάρω συνεχώς, σταματάει και εγώ σταματάω λιγότερο από μισό μέτρο από την πόρτα της..
Και τις δύο φορές ακριβώς το ίδιο σκηνικό. Σήμερα ευτυχώς την είχα δει και την ψιλιάστηκα, την πρώτη φορά μου ήρθε ξαφνικό και σταμάτησα κάποια εκατοστά από το αυτοκίνητο..΄
Ούτε έβρισα, ούτε φώναξα. Μόνο που λαχάνιασα για λίγη ώραΚαι τις δύο φορές μου ζήτησαν συγγνώμη αλλά το βλέμμα τους ήταν τόσο τρομαγμένο όταν συνειδητοποίησαν τι έκαναν που ελπίζω πως δεν θα το ξανακάνουν..
Το βάζω εδώ για να είστε πολύ προσεχτικοί όταν βλέπετε τη μούρη αυτοκινήτου να ξεπροβάλλει. Ακόμη και αν σταματήσει για να κοιτάξει, μην είστε σίγουροι πως θα σας δει...
Ως νέος οδηγός και με μικρή μηχανή, δεν τρέχω σχεδόν ποτέ μέσα στην πόλη και αυτό μάλλον με γλίτωσε από τα χειρότερα και τις δύο φορές που έχω κινδυνέψει ως τώρα.
Πρόβλημα (θέλω συμβουλές): Όποτε χρειάστηκε να φρενάρω ξαφνικά, χρηιμοποίησα σχεδόν αποκλειστικά το πίσω φρένο και πολύ αργότερα το μπροστινό. Ίσως είναι φυσιολογικό μετά από δεκαπέντε χρόνια οδήγησης σε αυτοκίνητο. Ξέρετε κανένα τρόπο να διορθωθεί;