εμεις μαλλον θα παμε ανεξαρτητος καιρου....
οσοι θελετε να παραμεινουμε πειτε το , γαι να μην γινει κανα μπερδεμα.![]()
εμεις μαλλον θα παμε ανεξαρτητος καιρου....
οσοι θελετε να παραμεινουμε πειτε το , γαι να μην γινει κανα μπερδεμα.![]()
Λοιπον παιδακια ωρα και σημειο συναντησης θα ποσταρω αυριο....
Αναφορικα με τις συμμετοχες....προς το παρων εχουμε....
1) kalgeorge (διαμονη)
2) z_armagedon (διαμονη)
3) sporakias (διαμονη)
4) trooper ???
5) angel-m (διαμονη)
6) npat
7) tpap kai filos
8) mourgakos ?
9) Markos V ??
10) ADAM ( θα μας συναντησει εκει ) ??
Ξανα λεω , οσοι θελουν να μεινουν να το πουνε για να μην εχουμε εκει θεματα του τυπου....ωχ δεν το ηξερα, βαριεμαι να γυρναω, εγω δεν θελω να κατσω, που να ψαχνουμε τωρα για να μεινουμε και τετοια....
μεχρι τωρα εχω σημειωσει διπλα απο το nick τους για διαμονη..![]()
Γενικώς θα ήθελα να γυρίσω αυθημερόν.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
Ξανα λεω , οσοι θελουν να μεινουν να το πουνε για να μην εχουμε εκει θεματα του τυπου....ωχ δεν το ηξερα, βαριεμαι να γυρναω, εγω δεν θελω να κατσω, που να ψαχνουμε τωρα για να μεινουμε και τετοια....
Θα προτιμούσα βέβαια να αποφασίσω εκεί, βλέποντας τον καιρό, την κούραση, την φάση, και την ώρα. Δεν νομίζω πάντως ότι θα υπάρχει πρόβλημα να βρω / βρούμε ένα ξενοδοχείο στο βόλο για μια διανυκτέρευση, όπως και να 'χει.
δεν υπαρχει προβλημα φιλε μου , πιστεψε με
υπαρχουν παρα πολλα και πανω στην παραλια, μεσα στο κεντρο δηλαδη, αν ξερεις απο Βολο..
αν και θα παμε γαι καφε, φαγακι, θα δουμε μπαλα-μπασκετ,,, ε δεν νομιζω να σου κανει ορεξη να φυγεις μετα![]()
Ναι μωρέ το κανονίζουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
δεν υπαρχει προβλημα φιλε μου , πιστεψε με
υπαρχουν παρα πολλα και πανω στην παραλια, μεσα στο κεντρο δηλαδη, αν ξερεις απο Βολο..
αν και θα παμε γαι καφε, φαγακι, θα δουμε μπαλα-μπασκετ,,, ε δεν νομιζω να σου κανει ορεξη να φυγεις μετα![]()
giati re man? exeis pali kanonisei 4:30 wra sto bournazi kai den prolavaineis?Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ακυρος εγω George!
![]()
![]()
οχι ρε ειναι τα κυκλωματα που μ'εφαγανΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
giati re man? exeis pali kanonisei 4:30 wra sto bournazi kai den prolavaineis?![]()
:hypnotize
![]()
![]()
![]()
Λοιπον παιδες.... ωρα συναντησης 10:00 !!!!!!
Τοπος....στα πρωτα διοδια
Ελατε στην ωρα σας για να συννενοηθουμε διαφορα και να μην ερθει καποιος καθυστερημενος και δεν βρει κανεναν.
Μεχρι τωρα....
1) kalgeorge (διαμονη)
2) z_armagedon (διαμονη)
3) angel-m (διαμονη)
6) npat (διαμονη;; )
7) tpap
8) filos tpap
9) mourgakos ??
10) sogokou ??
Δεν το κάνουμε καλύτερα στα ΜcDonnalds μετά τα διόδια, για να μην περιμένουμε στη μέση του δρόμου, και αν θέλει κάποιος να πάει νωρίτερα να μπορεί να πιει ένα καφεδάκι ??Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
Λοιπον παιδες.... ωρα συναντησης 10:00 !!!!!!
Τοπος....στα πρωτα διοδια
Ελατε στην ωρα σας για να συννενοηθουμε διαφορα και να μην ερθει καποιος καθυστερημενος και δεν βρει κανεναν.
καλυτερα οχι γιατι καποιος μπορει να μπερδευτει και αν χασει την εξοδο....αντε να τον βρεις μετα...Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Δεν το κάνουμε καλύτερα στα ΜcDonnalds μετά τα διόδια, για να μην περιμένουμε στη μέση του δρόμου, και αν θέλει κάποιος να πάει νωρίτερα να μπορεί να πιει ένα καφεδάκι ??
αν εσυ θελεις, μπορουμε να σε βρουμε λιγο πιο μετα
εξαλλου μετα τα διοδια κανεις δεξια και περιμενεις...το πιο ευκολο![]()
τι λεει ο καιρος???
αν θα ριχνει θα πραγματοποιηθει, το ταξιδακι?
να γνωστοποιησω οτι αν κανει κακοκαιρια δεν θα ελθουμε.
Ο φιλος στρωνει το 1200 και εγω ειμαι ηδη κρυωμενος...
δυδκολο το βλεπω να σασ ακολουθησω.
ετυχαν διαφορα.αν τα καταφερω θα ειμαι εκει αν οχι ..καλα να περασετε παιδεσ![]()
egw kai kana duo akoma tha pame opws kai na exei.
ektos kai an rixnei toso nero pia pou na min vlepoume brosta mas![]()