Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 78

Θέμα: Anti-bike petrol stations

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από toulis
    Και ποιος σου είπε ότι το κράνος δεν μπορεί να σε προστατεύσει σε περίπτωση φωτιάς στο βενζινάδικο

simfono apolita, mporei na pesei pano sou kanas methismenos, mporeis na peseis pano stin antlia kai 1002 alla, ti leme tora
    diladi sto venzinadiko den simvainei tipota, apokso einai kaka..
    episis mporei na eisai lousmenos kai na krioseis

εν κατακλειδι, sas fenete fisiologiko na bgazeis to kranos giati tin simeron imera ginonte tosa polla,
    alla afou simvainei gia afton ton logo pavei na einai fisiologiko.
    gnomi mou..

Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Σταδιακό κάψιμο των αποθεμάτων και αυτό ήταν όλο. Έκρηξη θα γίνει όταν τελειώσουν τα καύσιμα αλλά ήδη έχει έρθει η Πυροσβεστική να πλημμυρήσει τον χώρο με αφρό για να μην υπάρξει έκρηξη.
    e ama einai na to skame to tsigariliki se kathe venzinadiko pou pame.
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αθόρυβο μέλος Το avatar του/της ledz
    Ειναι μια χωρα (Κολομβια μου φαινεται) οπου υπαρχει νομος που σε υποχρεωνει να βγαζεις το κρανος οταν εισαι μεσα σε ασανσερ, λογω βιασμων που εχουν συμβει με το κρανος ως μασκα.

Γνωριζοντας το παραπανω ετυχε μια μερα να εχω βαλει το κρανος απο μεσα στο ασανσερ (λιγο πριν βγω στη μηχανη) και μπηκε μια κοπελα σε ενδιαμεσο οροφο. Το εβγαλα και αμεσως ειδα μια ανακουφιση στο βλεμμα της.

Αλλα σε ΑΤΜ και βενζιναδικα

Μεσα στις τραπεζες ξεκιναω να το βγαλω μπαινοντας (οσο πιο αργα μπορω) :wacko:

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    e ama einai na to skame to tsigariliki se kathe venzinadiko pou pame.

Απλά να συμπληρώσω ότι σε κάθε επιχείρηση υπάρχουν κανόνες/οδηγίες προς το κοινό για την δική του ασφάλεια και εξυπηρέτηση, οι οποίοι τηρούνται από όλους. Οπότε, δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν θα καπνίσει/τηλέφωνήσει/κλπ, γιατί πολύ απλά δεν το επιτρέπει ο κανονισμός.

nai re si, alla na mou tous poune tous kanones kapote na tous kseroume..

na mas ta mathainoun sto sxoleio
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Βρετανία, τα βενζινάδικα δεν έχουν υπάλληλο για να σου βάλει βενζίνη. Γεμίζεις και μπαίνεις στο κατάστημα για να πληρώσεις.
    Mετά από κάποια ώρα (9-10 μμ) δεν μπαίνεις ούτε στο κατάστημα (συνήθως όλα έχουν mini market) αλλά πληρώνεις τον υπάλληλο από γκισέ ασφαλείας.

You BETA believe...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Mετά από κάποια ώρα (9-10 μμ) δεν μπαίνεις ούτε στο κατάστημα (συνήθως όλα έχουν mini market) αλλά πληρώνεις τον υπάλληλο από γκισέ ασφαλείας.
    Γλασκώβη, η πόλη με την μεγαλύτερη εγκληματικότητα παγκοσμίως.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    πάντως τώρα που το σκέφτομαι
    είναι οξύμωρο αυτό με την αγγλία

δεν μπορεί να κάνεις απλά πράγματα για λόγους health and safety όπως πχ να δανειστείς μια σκάλα σε ένα πανεπιστήμιο αν προηγουμένος δεν έχεις περάσει ladder training και μπορείς ή για την ακρίβεια αναγκάζεσαι να βάλεις μόνος σου βενζίνη, να χειριστείς δηλαδή ένα εξαιρετικά εύλεκτο καύσιμο

παλαβά πράγματα

Γλασκώβη, η πόλη με την μεγαλύτερη εγκληματικότητα παγκοσμίως.
    Όντως.

Αν και εγώ είχα κατά νου την Β. Αγγλία όχι τη Σκωτία.

You BETA believe...

http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
    http://www.break.com/index/little-gi...otorcycle.html
    ta lega ego
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
    http://www.break.com/index/little-gi...otorcycle.html

ωρε παντιλίκι η μικρή
    ξυστά πέρασε απο την άλλη
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Νεκρο Μελος Το avatar του/της monarxis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    ...... Βάλε αν μπορείς όλο το άρθρο του MCN.

Ολο το αρθρο εδω
    "If you paid me a million dollars I couldn't have gone any faster" - Colin Edwards....

Αρχικά δημιουργήθηκε από toulis
    Και ποιος σου είπε ότι το κράνος δεν μπορεί να σε προστατεύσει σε περίπτωση φωτιάς στο βενζινάδικο

Μπορεί να σου φαίνεται ακραίο αλλά αφού ο καθένας βάζει βενζίνη μόνος του χωρίς κάποιων υπεύθυνο να ελέγχει

Ποίος μου λέει εμένα ότι στην διπλανή αντλία δεν βάζει βενζίνη ο μπάρμπα κάτι η η κυρά κάπως και αποφασίσει να ανάψει ένα τσιγαράκι η οτιδήποτε άλλο επικίνδυνο αφού δεν έχει καμία ενημέρωση για της προφυλάξεις που πρέπει να παίρνει

Υποθέσεις λέμε τώρα αλλά το κάθε επάγγελμα έχει της εύθηνες του και ο κάθε επαγγελματίας της αναλαμβάνει.

Το να τροφοδοτείς με καύσιμα μια δεξαμενή νομίζω ότι είναι επάγγελμα και απαιτεί εξειδίκευση και γνώση των κινδύνων.

Αν κάποιοι της αποποιούνται με σύμφωνη γνώμη των αρχών δεν νομίζω ότι έχουν το δικαίωμα να μου αποκλείσουν ένα μέτρο ασφάλειας που στο κάτω κάτω εκείνη τη στιγμή το διαθέτω

τσεπα τα λεμε αυριο
    γραφει πουθενα το κρανος οτι εχει προστασια αντιπυρικη? λιγο υπερβολικο σε βρισκω φιλε μου με αυτη τη λογικη μπορει να πεσεις και οπως περπατας στο δρομο αρα χρειαζεται να το φορας και εκει. μην γινομαστε υπερβολικοι, εξαλου αν παρει οπως λες φωτια το βενζιναδικο θα γινει μια ανατιναξη τεραστια και οχι το κρανος δε σε σωζει αλλα τιποτα.

Παλαιό μέλος
    Συγνώμη αν παρανόησα τα γραφομενα

Αλλά νομίζω ότι διάβασα ότι δεν σε αφήνουν να βάλεις βενζίνη αν δεν βγάλεις το κράνος

Δεν διάβασα ότι δεν σε αφήνουν να πληρώσεις στο ταμείο αν δεν βγάλεις το κράνος

Το ένα με το άλλο έχουν τεράστια διαφορά τι από τα δυο ισχύει τελικά

Τώρα για το αν σε προστατεύει το κράνος από φωτιά έκρηξη η αντικείμενα που μπορεί να εκσφενδονιστούν από αυτή με στόχο το κεφάλι σου δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το αναλύσω.

Βέβαια όπως είπε και κάποιος παραπάνω αστειευόμενος περί φρέσκο λουσμένου κεφαλιού

Σου έχει τύχη ποτέ να βγάλεις το κράνος το χειμώνα με περίπου 10 βαθμούς και ελαφρύ αεράκι μετά από πολύωρη χρίση του

Εμένα μου έχει τύχη και το συναίσθημα ήταν υπέροχο όπως και η επίπτωση που είχε αυτή η ενέργεια στην υγεία μου

Έπαθα μια ψύξη που ήταν όλη δική μου

Όσο για τους καλούς πρατηριούχους που έχουν προσλάβει χαμάληδες όπως είπε κάποιος
    Δεν νομίζω ότι ο εργοδότης δεν έχει καμία ευθύνη για τον τρόπο που λειτουργεί το προσωπικό του

Και σε περίπτωση ατυχήματος έχω την εντύπωση ότι θα είναι υπόλογος ο εργοδότης και ο εργαζόμενος

Παλαιό μέλος
    Ξέχασα να συμπληρώσω την εξής απορία

Στο self service βενζινάδικο ποίος θα είναι υπόλογος σε περίπτωση ατυχήματος

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. naked bike??? no thanks...
    από idi στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2004, 07:47
  2. Bike boys... μπλιαχχχ
    από idi στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 87
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 16:14
  3. Πηρα καινουριο bike
    από Julius στο forum Off topic