μια απο τα ίδια ακριβώς! και ειναι ενας απο τους λόγους που όποτε κατεβαίνω (χριστουγεννα, πασχα, λιγο το καλοκαίρι), τρώω κατι στραβές και στεναχωριέμαι. Και το θέμα ειναι οτι αυτο που περιγράφει ο mikeg το βλέπουν μόνο οσοι ζήσουν για λίγο καιρό έξω απο το νησί και μετα επιστρέψουν. Όπως ο mikeg, όπως και εγώ....Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Έλειπα από το νησί 7 χρόνια. Πρόσφατα γύρισα με τη προοπτική να μείνω μόνιμα..Ήδη έχω αρχίσει και αμφιβάλλω αν θα τη παλέψω και άλλο εδώ πέρα, κυρίως με τέτοιες καταστάσεις αλλά και με τη συμπεριφορά όλων αυτών στο δρόμο. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω βριστεί. Παιδιά οι άνθρωποι στη Κρήτη πλέον δεν έχουν καμιά σχέση με όλα αυτά που οι ίδιοι ίσως θέλουμε να πρεσβέυουμε. Και αυτό δε το λέω μόνο για τους βοσκούς. Το λέω για τη πλειοψηφία των κατοίκων του νησιού. Όλα είναι ψευτο... ψευτόμαγκες, ψευτογκόμενες, ψευτονεόπλουτοι.... Πολλές φορές έχω κάτσει να συζητήσω με αρκετούς οι οποίοι βασικά δεν έχουν ζήσει αλλού πέρα από το νησί. Είναι απλά ανεγκέφαλοι. Δε βλέπουν μπροστά τους..Νομίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να παρκάρει το αγροτικό πάνω στη πλατεία Ελευθερίας. Τέλος πάντων δε γράφω άλλα...
Απλά πολλές φορές ντρέπομαι που είμαι και εγώ της ίδιας ράτσας και άλλες πάλι νευριάζω άπειρα με όλα αυτά τα ζώα..