Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ρε άει κι εσυ...
Κοίτα να βάψεις ΜΕ τα έπιπλα μέσα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν έχεις μάθει ακόμα να μην του δίνεις σημασία??
άσε που μάλλον θα γλιτώσω το βάψιμο και αυτό το σ/κ![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ρε άει κι εσυ...
Κοίτα να βάψεις ΜΕ τα έπιπλα μέσα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν έχεις μάθει ακόμα να μην του δίνεις σημασία??
άσε που μάλλον θα γλιτώσω το βάψιμο και αυτό το σ/κ![]()
Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από tzesika123
eyxaristo haddok ekei grafoyn osoi exoyn vfr e? telika kalos eisai esy eisai stin fotografia?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πσσσσσσσσσσσσσ αυτό θα πει εξυπηρέτηση και ταχύτητα...Πρέπει να βελτιωθώ!![]()
οπου και να το γραψεις τις ιδιες απαντησεις θα παρειςΑρχικά δημιουργήθηκε από tzesika123
prepei na grapso minima mesa ekei sta vfr gia na moy poyn gia tin mixani?edo den ginetai? giati psiloxanomai![]()
οι ιδιοι γραφουν και δω και κει![]()
wasting space via Architecture
re paidia na to paro telika einai kali mixani?einai poly bari gia kopela? ti na prosekso boithiste ligo
καλο θα ηταν να γραψεις εκει ...Αρχικά δημιουργήθηκε από tzesika123
prepei na grapso minima mesa ekei sta vfr gia na moy poyn gia tin mixani?edo den ginetai? giati psiloxanomai
μη βιαζεσαι χαλαρα θα το συνηθισεις..![]()
![]()
κανε μου μια χαρη πρωτα γιατι τωρα ηρθα στο θεμα για ποια μηχανη μιλαμε?Αρχικά δημιουργήθηκε από tzesika123
re paidia na to paro telika einai kali mixani?einai poly bari gia kopela? ti na prosekso boithiste ligo
Πες μας βρε παιδάκι μου και έσυ "χαρακτηριστικά" του σώματος σου για να σου πούμε αν είναι πολύ βαρία ή πολύ ελαφριά...![]()
ακομα καλυτερα ποσταρισε μια φωτο ολοσωμη με μπικινιΑρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
Πες μας βρε παιδάκι μου και έσυ "χαρακτηριστικά" του σώματος σου για να σου πούμε αν είναι πολύ βαρία ή πολύ ελαφριά...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
wasting space via Architecture
Ρε Λιάκο...Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
μη βιαζεσαι χαλαρα θα το συνηθισεις..![]()
![]()
Ξέρεις να μιλάς στις γυναίκες πάντως...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
ποια μηχανη λεει ρε παιδες?![]()
Καλως την
Βρες κανενα μεταχειρησμενο και κανε τεστ drive .Γενικα ειναι ταξιδιαρα μηχανη,Πολυ καλη και αξιοπιστη, καπως βαρεια. Το αν σου κανει ειναι καπως υποκειμενικο.Για την πόλη σιγουρα υπαρχουν πιο βολικα μηχανακια.Κι αυτα δεν ειναι ss.
Καποιος σου ειπε για cbr600f .Καλη συμβουλη
Κοιτα και το νεο hornet600 .Καλη περιπτωση
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
to xei o atimos o Liakos...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: to xei!to xei!!
αμαν εκει που παω να το κανω το βημα ερχεσαι και με ρουφιανευεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε Λιάκο...
Ξέρεις να μιλάς στις γυναίκες πάντως...![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: