Σελίδα 191 από 195 ΠρώτοΠρώτο ... 91141181186187188189190191192193194195 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.851 έως 2.865 από 2924

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ενώ αυτά που λες εσύ έχουν σημαίνουσα βαρύτητα..... :a31:
    Φυσικά. Και είναι και πέραν κάθε αμφιβολίας και κριτικής. Μη δώσουμε και λάθος μηνύματα στον κόσμο ......

Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    αλλά μην προσπαθείτε να περάσετε λάθος μηνύματα στο κόσμο επειδή διαβάσατε η ακούσατε κάτι για να το παίξετε παντογνώστες
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker

Tώρα σε ποιά κατηγορία ανήκει ο JIMK7?... Θέλω να πιστεύω όχι στην τελευταία.

Και κακώς το πιστεύεις
    :a57:
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Παλαιό μέλος
    Φιλε dukaII ο Σακης οντως δεν γνωριζει παρα πολλα απο μηχανες (το εχει δηλωσει) γιατι ειναι μηχανικος αυτοκινητων και απ οτι μου εχει πει εχουν δει πολλα τα ματια του απο ευρωπαικα αυτοκινητα.

Αν οντως δεν εχει δει ευρωπαικη μηχανη ουτε σε φωτογραφια μπορει να ειναι απο επιλογη του:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Καλό θα ήταν να μιλάς πιο ευγενικά και με επιχειρήματα σε κάποιον που ΞΕΡΕΙ πολύ καλά τι λέει.

Το ότι εσύ πήγες 800 χλμ με τον άσσο, είτε σημαίνει πως δεν ξέρεις τι σημαίνουν τα νούμερα, είτε γράφεις στα @@ σου τις οδηγίες του κατασκευαστή.
    Κι επειδή τα ποστ σου τα διαβάζουν και άπειροι που νομίζουν πως ο λόγος σου ως αγωνιζόμενου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, καλό θα είναι να προσέχεις πολύ τι ονομάζεις παπαριές και τι όχι.

Αααααα, και επειδή ο ίδιος δεν το έχει αναφέρει, ο dimdoc είναι αγωνιζόμενος εδώ και κάποια χρονάκια

Να σε σίγουρος ότι ξέρω αρκετούς αγωνιζομένους που δεν ξέρουν να βγάλουν τα μάτια τους εδώ και αρκετά χρόνια όσο για το παλικάρι δεν ξέρω και ούτε με απασχολεί α και κάτι άλλο μιας και το παίζεις ο δικηγόρος του διαβόλου για πες πώς στα SBK ΣΤΑ σούπερ στοκ πάνε πάνω από 300 και δεν σκάνε τα λάστιχα για πε για πε
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Ενώ αυτά που λες εσύ έχουν σημαίνουσα βαρύτητα..... :a31:
    Ότι πεις μεγάλε

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Να σε σίγουρος ότι ξέρω αρκετούς αγωνιζομένους που δεν ξέρουν να βγάλουν τα μάτια τους εδώ και αρκετά χρόνια όσο για το παλικάρι δεν ξέρω και ούτε με απασχολεί α και κάτι άλλο μιας και το παίζεις ο δικηγόρος του διαβόλου για πες πώς στα SBK ΣΤΑ σούπερ στοκ πάνε πάνω από 300 και δεν σκάνε τα λάστιχα για πε για πε
    Δλδ το μηχανάκι σου είναι WSBK series (με τα ίδια λάστιχα έτσι; )....

Αντε ρε φιλαράκο βάλτο σε κανένα γκαράζ, μην σκορπίσει στο δρόμο που θες και 300αρες με τον ματρακά σου....

300+ πραγματικά.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ότι πεις μεγάλε
    Μεγάλος, μικρός δεν ξέρω, αλλά τουλάχιστον όταν λέω κάτι, προσπαθώ να είμαι κοντά στην πραγματικότητα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μεγάλος, μικρός δεν ξέρω, αλλά τουλάχιστον όταν λέω κάτι, προσπαθώ να είμαι κοντά στην πραγματικότητα.
    Είσαι όμως ?

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Να σε σίγουρος ότι ξέρω αρκετούς αγωνιζομένους που δεν ξέρουν να βγάλουν τα μάτια τους
    Καταπληκτικό επιχείρημα. Και επειδή ρε JIMK7 οι αγωνιζόμενοι δεν ξέρουν να βγάλουν τα μάτια τους, πρέπει να βγάλουν τα μάτια κάποιου άλλου;

SBK ΣΤΑ σούπερ στοκ πάνε πάνω από 300 και δεν σκάνε τα λάστιχα για πε για πε
    Στα WSBK η pirelli δίνει 2άρια και 3άρια για τον αγώνα. Στα 40 λεπτά που κρατάει ο αγώνας οι άσσοι δεν τον βγάζουν. Ασσους βάζουν στα δοκιμαστικά και μπορούν φυσικά να πάνε στιγμιαία πάνω απ΄το όριο που δίνει.

Για πε εσύ τι λάστιχα φοράνε στα super stock wsbk;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Δλδ το μηχανάκι σου είναι WSBK series (με τα ίδια λάστιχα έτσι; )....

Αντε ρε φιλαράκο βάλτο σε κανένα γκαράζ, μην σκορπίσει στο δρόμο που θες και 300αρες με τον ματρακά σου....

300+ πραγματικά.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!! Έγιναν τα Κ7 και ματρακας τώρα εεεεεεε!

Εσύ τώρα τι πιστεύεις δηλαδή ότι αυτοί που τρέχουν στο εξωτερικό έχουν λάστιχα από το διάστημα εεεεεεε
    :a31:

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Εσύ τώρα τι πιστεύεις δηλαδή ότι αυτοί που τρέχουν στο εξωτερικό έχουν λάστιχα από το διάστημα εεεεεεε
    :a31:
    Οχι δεν έχουν λάστιχα απ΄το διάστημα. Pirelli φοράνε.
    Περιμένω να μου πεις τι λάστιχα φοράνε στα Wsbk και κυρίως ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΑΝΕ 300άρες.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Καταπληκτικό επιχείρημα. Και επειδή ρε JIMK7 οι αγωνιζόμενοι δεν ξέρουν να βγάλουν τα μάτια τους, πρέπει να βγάλουν τα μάτια κάποιου άλλου;

Στα WSBK η pirelli δίνει 2άρια και 3άρια για τον αγώνα. Στα 40 λεπτά που κρατάει ο αγώνας οι άσσοι δεν τον βγάζουν. Ασσους βάζουν στα δοκιμαστικά και μπορούν φυσικά να πάνε στιγμιαία πάνω απ΄το όριο που δίνει.

Για πε εσύ τι λάστιχα φοράνε στα super stock wsbk;
    Πρώτον δεν είπα ότι όλοι οι αγωνιζόμενοι δεν ξέρουν είπα για μερικους τώρα αυτό που λες εσύ τώρα που κολλάει δεν κατάλαβα

Μα αυτό ακριβός λέω και εγώ και στο κάτω κάτω κανείς δεν πάει για αρκετή ώρα πάνω από 300 αλλά όμως πας

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Ξεφύγαμε...λίγο απο το θέμα...

Να επιστρέψουμε?

Πολύ απάτη τα γιατονπουτσονέζικα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
    Αν οντως δεν εχει δει ευρωπαικη μηχανη ουτε σε φωτογραφια μπορει να ειναι απο επιλογη του:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    "Επιλογή" του το λες εσύ αυτό?

Εγώ το λέω "Κακό του κεφαλιού" του.

Κρίμα ρε γαμώτο...χαραμίζεται ο Σάκης. Δεν έχει την παραμικρή ιδέα πόσο μα πόσο πιο ευτυχισμένος θα ήτανε με ένα european...
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

Πρώτον δεν είπα ότι όλοι οι αγωνιζόμενοι δεν ξέρουν είπα για μερικους τώρα αυτό που λες εσύ τώρα που κολλάει δεν κατάλαβα

Μα αυτό ακριβώς λέω και εγώ και στο κάτω κάτω κανείς δεν πάει για αρκετή ώρα πάνω από 300 αλλά όμως πας
    Κολλάει σε αυτό που απάντησες. Ότι κάποιοι αγωνιζόμενοι δεν ξέρουν που πάν τα 4, κάνουν ότι να ΄ναι και παρόλα αυτά είναι ζωντανοί. Μπράβο τους, αλλά το θέμα (που ξεφυγε) δεν είναι να παίζουν με πιθανότητες. Δεν νομίζεις;

Εκτός από 1 πίστα στην Γερμανία αν θυμάμαι καλά, οι τηλεμετρίες δεν δίνουν πάνω από 280-285 (στα super stock). Ταχύτητα που δεν είναι μακριά απ΄το όριο του κατασκευαστή (και μάλιστα στιγμιαία) και σίγουρα καταπονεί το λάστιχο πολύ λιγότερο απ΄τα 300-310 κλπ
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Καλά...αφήστε τα....ξέρω κάτι αγωνιζόμενους που τους λες για countersteering και σε κοιτάζουνε σαν μαϊμούδες.
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE
    από super_toto στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3051
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 11:44
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε