Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: ΚΛΟΠΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Αν όλο το δίκτυο είναι σοβαρό, θα αποζημειωθείς διότι πρέπει.

Αν είναι φενάκη......πιστεύω έχασες τα χρήματά σου.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Kριμα ρε πουστ...ευχωμαι να βρειs το δικιο σου να παρειs τα λεφτα σου η την παραγγελεια
    ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΖΙ ΤΕΡΜΑ ΠΙΣΩ

Παλαιό μέλος
    Ρεε;

Γιατί ανακατεύεσαι εσύ με την μεταφορική? Παράγγειλες κάτι από ένα μαγαζί, είναι δική τους δουλειά και δική τους ευθύνη το να φτάσει σε εσένα το προϊόν.

Ας το στείλουν με περιστέρι, με το Pony Exprress ή με ότι καταλαβαίνουν. Εγώ θα μιλούσα με το μαγαζί και μόνο και θα τους έλεγα ότι αυτό που πλήρωσα δεν έφτασε ποτέ σε μένα, με ότι αυτό συνεπάγεται...ψάξτε βρείτε το ή τα λεφτά μου πίσω...

Παλαιό μέλος
    έτσι είπα στην motocard να βγάλει άκρη με την UPS.. τώρα θα δούμε τι θα γίνει. Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα αλλά ποτέ δεν ξέρεις. ανακατεύτηκα επειδή καθυστέρησε η παραγγελία και έτσι πήρα τηλ την ups να δω που βρίσκεται το πακετο μου

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Ti παιζει αν εχει σταλει σαν gift?

Αποζημιωνεται?

Ρε,ακομα απο τα χτεσινα ξυδια εισαι?
    Η Motocard ειναι Ισπανια,και δεν χρειαζεται να στειλει σαν gift για να γλυτωσει τα τελωνεια!

Εχοντας περασει καποιο διαστημα απο Courier,ξερω οτι τα motocard τα στελνει με UPS.Οποτε εαν εκλαπησαν θα αποζημιωθει το παιδι 100%,γκαραντι
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Αρχικά δημιουργήθηκε από nocarder
    Εγώ θα μιλούσα με το μαγαζί και μόνο και θα τους έλεγα ότι αυτό που πλήρωσα δεν έφτασε ποτέ σε μένα, με ότι αυτό συνεπάγεται...ψάξτε βρείτε το ή τα λεφτά μου πίσω...
    Σε περιπτωση απωλειας επικοινωνει η μεταφορικη με τον αποστολεα,κανουν τα σχετικα χαρτια και αποζημιωνεται ο πελατης απο το ασφαλιστικο της εταιριας ταχυμεταφορων
    ΠΡΟΣΟΧΗ:Πρεπει τα αντικειμενα που εκλαπησαν να μην ειναι απο αυτα που -τυπικα,μιας και στην πραξη ολες μπορει να μεταφερουν!-οπως πιστωτικες καρτες,κοσμηματα κλπ.Τα ειδη απο Motocard ειναι προφανως εξοπλισμος και εχουν υποχρεωση αποζημιωσης(εφόσον το παραδεχτηκαν,η UPS στην συγκεκριμενη περιπτωση)
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Αν όλο το δίκτυο είναι σοβαρό, θα αποζημειωθείς διότι πρέπει.

Αν είναι φενάκη......πιστεύω έχασες τα χρήματά σου.
    Πολλοι γνωστοι μου ψωνιζουν απο Motocard(κι εγω εχω παρει απο εκει) και προκειται για αξιοπιστη εταιρια.Μην προτρεχουμε

κριμα
    www.mybike.gr forum , Husaberggggggggggg!!!

Παλαιό μέλος
    πριν λίγο μου τηλεφώνησε η raquel απο motocard και μου είπε ότι όντως είναι δικό τους θέμα το τι έγινε με την παραγγελία και την UPS. Συνεπώς σήμερα θα ξαναστείλουν την παραγγελία μου. Άντε να έρθει να πάμε καμιά πίστα να ξελαμπικάρουμε :wacko:

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από drade
    πριν λίγο μου τηλεφώνησε η raquel απο motocard και μου είπε ότι όντως είναι δικό τους θέμα το τι έγινε με την παραγγελία και την UPS. Συνεπώς σήμερα θα ξαναστείλουν την παραγγελία μου. Άντε να έρθει να πάμε καμιά πίστα να ξελαμπικάρουμε :wacko:

p.s Φαντάσου αν αυτό είχε συμβεί σε ελληνικό μαγαζί αν θα είχες βγάλει άκρη! Μπράβο στο motocard!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG

p.s Φαντάσου αν αυτό είχε συμβεί σε ελληνικό μαγαζί αν θα είχες βγάλει άκρη! Μπράβο στο motocard!

+1

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από drade
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG

+650......

Α ρε αθάνατο Ελλαδιστάν....

FFWD Το avatar του/της DimST
    Προφανέστατα έχουν προβλέψει για τέτοιο σενάριο, οπότε τέλος καλό όλα καλά!

Εύγε! Αυτό θα πεί Επαγγελματίας! Το νού σας για αγορές εκτός ΕΕ.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κλοπή VFR 800 /99 Χρώμα Μαυρο
    από pappous στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2014, 01:16
  2. Κλοπή Φρένου!!!!!!!
    από the_passenger στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2006, 22:35
  3. κλοπη σελλας
    από filip στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket