Αν όλο το δίκτυο είναι σοβαρό, θα αποζημειωθείς διότι πρέπει.
Αν είναι φενάκη......πιστεύω έχασες τα χρήματά σου.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Kριμα ρε πουστ...ευχωμαι να βρειs το δικιο σου να παρειs τα λεφτα σου η την παραγγελεια
![]()
![]()
ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΖΙ ΤΕΡΜΑ ΠΙΣΩ
Ρεε;![]()
Γιατί ανακατεύεσαι εσύ με την μεταφορική? Παράγγειλες κάτι από ένα μαγαζί, είναι δική τους δουλειά και δική τους ευθύνη το να φτάσει σε εσένα το προϊόν.
Ας το στείλουν με περιστέρι, με το Pony Exprress ή με ότι καταλαβαίνουν. Εγώ θα μιλούσα με το μαγαζί και μόνο και θα τους έλεγα ότι αυτό που πλήρωσα δεν έφτασε ποτέ σε μένα, με ότι αυτό συνεπάγεται...ψάξτε βρείτε το ή τα λεφτά μου πίσω...
έτσι είπα στην motocard να βγάλει άκρη με την UPS.. τώρα θα δούμε τι θα γίνει. Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα αλλά ποτέ δεν ξέρεις. ανακατεύτηκα επειδή καθυστέρησε η παραγγελία και έτσι πήρα τηλ την ups να δω που βρίσκεται το πακετο μου
Ρε,ακομα απο τα χτεσινα ξυδια εισαι?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ti παιζει αν εχει σταλει σαν gift?
Αποζημιωνεται?
![]()
Η Motocard ειναι Ισπανια,και δεν χρειαζεται να στειλει σαν gift για να γλυτωσει τα τελωνεια!
Εχοντας περασει καποιο διαστημα απο Courier,ξερω οτι τα motocard τα στελνει με UPS.Οποτε εαν εκλαπησαν θα αποζημιωθει το παιδι 100%,γκαραντι
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Σε περιπτωση απωλειας επικοινωνει η μεταφορικη με τον αποστολεα,κανουν τα σχετικα χαρτια και αποζημιωνεται ο πελατης απο το ασφαλιστικο της εταιριας ταχυμεταφορωνΑρχικά δημιουργήθηκε από nocarder
Εγώ θα μιλούσα με το μαγαζί και μόνο και θα τους έλεγα ότι αυτό που πλήρωσα δεν έφτασε ποτέ σε μένα, με ότι αυτό συνεπάγεται...ψάξτε βρείτε το ή τα λεφτά μου πίσω...
ΠΡΟΣΟΧΗ:Πρεπει τα αντικειμενα που εκλαπησαν να μην ειναι απο αυτα που -τυπικα,μιας και στην πραξη ολες μπορει να μεταφερουν!-οπως πιστωτικες καρτες,κοσμηματα κλπ.Τα ειδη απο Motocard ειναι προφανως εξοπλισμος και εχουν υποχρεωση αποζημιωσης(εφόσον το παραδεχτηκαν,η UPS στην συγκεκριμενη περιπτωση)
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Πολλοι γνωστοι μου ψωνιζουν απο Motocard(κι εγω εχω παρει απο εκει) και προκειται για αξιοπιστη εταιρια.Μην προτρεχουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
πριν λίγο μου τηλεφώνησε η raquel απο motocard και μου είπε ότι όντως είναι δικό τους θέμα το τι έγινε με την παραγγελία και την UPS. Συνεπώς σήμερα θα ξαναστείλουν την παραγγελία μου. Άντε να έρθει να πάμε καμιά πίστα να ξελαμπικάρουμε :wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από drade
πριν λίγο μου τηλεφώνησε η raquel απο motocard και μου είπε ότι όντως είναι δικό τους θέμα το τι έγινε με την παραγγελία και την UPS. Συνεπώς σήμερα θα ξαναστείλουν την παραγγελία μου. Άντε να έρθει να πάμε καμιά πίστα να ξελαμπικάρουμε :wacko:
![]()
![]()
![]()
![]()
p.s Φαντάσου αν αυτό είχε συμβεί σε ελληνικό μαγαζί αν θα είχες βγάλει άκρη! Μπράβο στο motocard!
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
![]()
![]()
![]()
![]()
p.s Φαντάσου αν αυτό είχε συμβεί σε ελληνικό μαγαζί αν θα είχες βγάλει άκρη! Μπράβο στο motocard!
+1
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από drade
πριν λίγο μου τηλεφώνησε η raquel απο motocard και μου είπε ότι όντως είναι δικό τους θέμα το τι έγινε με την παραγγελία και την UPS. Συνεπώς σήμερα θα ξαναστείλουν την παραγγελία μου. Άντε να έρθει να πάμε καμιά πίστα να ξελαμπικάρουμε :wacko:![]()
![]()
+650......Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
![]()
![]()
![]()
![]()
Α ρε αθάνατο Ελλαδιστάν....![]()
![]()
![]()
Προφανέστατα έχουν προβλέψει για τέτοιο σενάριο, οπότε τέλος καλό όλα καλά!
Εύγε! Αυτό θα πεί Επαγγελματίας! Το νού σας για αγορές εκτός ΕΕ.
![]()
![]()