Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 35 από 35

Θέμα: παρα τριχα... δεύτερη φορά..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    M@λ@κια είπα?

Απλά αισθάνομαι οτι παιρνω καλυτερα στροφες 90 μοιρων όταν επιβραδυνω
    με το μπροστινο φρενο...
    [/QUOTE

Δεν ξερω αν ειπες μαλακια, γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις!!!!! Τι αλλαζει δηλαδη αν φρεναρεις με το πισω και το μπροστινο μαζι? Φανταζομαι βεβαια οτι εχεις τελειωσει το φρεναρισμα πριν αρχισεις να στριβεις, σωστα?

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    M@λ@κια είπα?

Απλά αισθάνομαι οτι παιρνω καλυτερα στροφες 90 μοιρων όταν επιβραδυνω
    με το μπροστινο φρενο...

δεν ειπες μαλακια οχι.αν φρεναρεις με το πισω σε στροφη θα πρεπει να ξερεις και να μπεις, γιατι η μηχανη θα μπει ala motard.
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
    ρε παιδια ο vthn ρωτησε πως θα φρεναρει γρηγοροτερα σε μια κατασταση πανικου.... οταν δηλ του βγει ενα κουτι με παραβιαση του stop για παραδειγμα..

καποιοι αραδιασατε τις γνωσεις που κατεχετε για 'σβελτη' οδηγηση......σωστες μεν αλλα αχρηστες στην προκειμενη περιπτωση..

πως δηλαδη θα φρεναρει πρωτα με το πισω φρενο οπου και το βαρος της μοτο....επειτα σε κλασματα του sec οταν νοιωσει το βαρος να μεταφερεται μπροστα να φρεναρει με το μπροστινο!......την στιγμη που βλεπει τον χαρο με τα ματια του στα 5 μετρα να του χαμογελαει!!!

..φρεναρεις λοιπον και με τα δυο φρενα αλλα δινεις την παραπανω δυναμη στην μανετα που βρισκεται δεξια για να σταματησεις το συντομοτερο δυνατον...
    Αγαπητε ταχυδρομε, αυτο εχω μονο να απαντησω. Αν απαιτηθει να χρησιμοποιει οποιος καβαλαει μηχανη φρενα "πανικου", η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι θελει να ρισκαρει και δεν το ξερει! Για να την βγαλεις πανω σε δικυκλο καθαρη πρεπει να θεωρεις δεδομενο οτι ποτε και πουθενα δεν εχεις προτεραιοτητα ! Αν αυτο δεν το καταλαβει ενας αναβατης νωρις, μπορει να μην προλαβει καν να το καταλαβει! ΔΕΝ υπαρχουν πλεον, ουτε πρασινο, ουτε SΤΟΡ, ουτε μονης κατευθυνσης δρομοι. Ο καθε μαλακας κανει οτι γουσταρει και καλο ειναι να μην τυχεις στην πορεια του, γιατι αν εχει αυτοκινητο την εκατσες!!!!!!!

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
    Αγαπητε ταχυδρομε, αυτο εχω μονο να απαντησω. Αν απαιτηθει να χρησιμοποιει οποιος καβαλαει μηχανη φρενα "πανικου", η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι θελει να ρισκαρει και δεν το ξερει! Για να την βγαλεις πανω σε δικυκλο καθαρη πρεπει να θεωρεις δεδομενο οτι ποτε και πουθενα δεν εχεις προτεραιοτητα ! Αν αυτο δεν το καταλαβει ενας αναβατης νωρις, μπορει να μην προλαβει καν να το καταλαβει! ΔΕΝ υπαρχουν πλεον, ουτε πρασινο, ουτε SΤΟΡ, ουτε μονης κατευθυνσης δρομοι. Ο καθε μαλακας κανει οτι γουσταρει και καλο ειναι να μην τυχεις στην πορεια του, γιατι αν εχει αυτοκινητο την εκατσες!!!!!!!

πολυ σωστος!

η προληψη ειναι μακραν καλυτερη απο το καλυτερο φρεναρισμα...
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Κομμένο μέλος Το avatar του/της dimokritos
    να προσθέσω και το ταυτόχρονο κατέβασμα 1-2 σχέσεων ή όσων χρειαστεί και προλαβαίνουμε. δεν ξέρω βέβαια πόσο εύκολα μπορεί να το συνηθήσει κάποιος για να το κάνει ασυναίσθητα. σίγουρα βοηθάει στο φρενάρισμα με τη δική μου εμπειρία, που δεν είναι και πολύ μεγάλη.

εγώ το συνήθησα κατά το φρενάρισμα στα φανάρια, όπου ξέρω που πρέπει να σταματήσω και πλέον γίνεται από μόνο του.

με έχει βοηθήσει αρκετές φορές είτε σε φανάρια που δεν έχω δεί, είτε σε οδηγούς με παρωπίδες. (πρόσφατη εμπειρία απο αδιάφορο οδηγό cayenne)
    Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Δευτερη φορα στην ζωη μου που....
    από Xrider στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2007, 16:32
  2. ΠΑΡΑ ΤΡΙΧΑ !!!
    από Yannis37 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2006, 00:27
  3. Τα "κουρέλια" .... τα κλέβουν ακόμα;...ευτυχώς παρα τρίχα.
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2006, 17:08
  4. ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ....ΠΑΡΑ ΤΡΙΧΑ
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2005, 07:56
  5. Παρα τρίχα!!!
    από pissaman στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2005, 18:46

Κανόνες δημοσιεύσεων