Τελικά απ ότι φαίνεται τις μαλακίες τις ξεκινάνε άλλοι και τις αντιγράφουμε εμείς μετά!
Πάντως για τα δίχρονα συμφωνώ.... με το γαμωντουμάνι που βγάζουν
Τελικά απ ότι φαίνεται τις μαλακίες τις ξεκινάνε άλλοι και τις αντιγράφουμε εμείς μετά!
Πάντως για τα δίχρονα συμφωνώ.... με το γαμωντουμάνι που βγάζουν
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
I LISI INE MIA GIA TA DIXRONA NA VALOUN ALON ENA KINITIRA DIXRONO EPANO OPOTE 8A GINOUN TETRAXRONA KE DEN 8A TOUS PIRAZI KANIS...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ναι καλα...
2Τ φορ εβερ εντ εβερ![]()
![]()
![]()
![]()
Α ΓΑΜΕΙ ΕΣΥ ΡΕ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΣΤΗΡΙ ΣΟΥ![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Καίω λάδι ή φτάνω βράδυ? and that is the question my friends...
Δεν επιμένω αλλά έχω δίκιο! (niki_kar)
LS
Παρακολουθω το forum σας εδω και καιρο και αποφασισα να γραφτω προσφατα....
Αυτο που παρατηρω σε διαφορα τοπικ (και σε αυτο) ειναι οτι χωριζεστε σε κατηγοριες....
Γιατι???![]()
Ειμαστε ανθρωποι οι οποιοι αγαπαμε την μοτοσικλετα και οταν λεμε μοτοσικλετα εννοουμε οτι εχει 2 ροδες και μοτερ (εκτος απο HONDA λεει αχαχαχαχχα), οτι μας κανει να νιωθουμε ελευθεροι ......
Γιατι χωριζεστε???
Αυτο το συμβαν στην Γαλλια θα επρεπε να μας προβληματισει ολους και οχι να βλεπω απαντησεις του στυλ
"Ελα μωρε για τα διχρονα ειναι τι με νοιαζει εμενα εγω ημουν εξυπνος και πηρα τετραχρονο"
Αν ελεγαν δηλαδη απαγορευονται τα On-off στο κεντρο τι θα επρεπε να πουμε ???
"Ελα μωρε εγω εχω παπακι τι με νοιαζει??"![]()
Θα επρεπε να προβληματιστουμε και να εκφρασουμε την αντιθεση μας .....
Μου θυμιζει το στυλ μερικων με μηχανακια ανω των 10.000 ευρω που αν τους πετυχεις σε κανα φαναρι και χαζεψεις το μηχανακι τους σε κοιτανε σαν τον τελευταιο ζητιανο και ας εχουν μηχανακι πιστας για καφε στην Φωκιωνος......
Απλα ενας απογοητευμενος διχρονακιας .....
Παιδιά το νέο στο mototriti είναι παράδειγμα μέτριας δημοσιογραφίας. Προφανώς και μιλάμε για τα ΔΙΧΡΟΝΑ. (Άλλωστε το λέει μέσα - στα ψιλά.)
Απόφαση φυσικά ορθή για πολλούς λόγους. Άλλωστε όπως ξέρετε η παγκόσμια βιομηχανία τα καταργεί σιγά-σιγά, και διάφορες νομοθεσίες (παγκοσμίως) αρχίζουν να συμβαδίζουν. Όπως επίσης ξέρετε, σε λίγο καιρό ούτε στο MotoGP δε θα υπάρχουν δίχρονα. Η έρευνα πάνω σε οικονομικούς-οικολογικούς δίχρονους είναι ακόμα σε πολύ αρχικο στάδιο.
Μην κρίνετε με βάση την εμπειρία της ελληνικής καθημερινότητας (ατμοσφαιρική ρύπανση, βιομηχανίες κλπ)! Απέχουμε έτη φωτός από τη δυτική Ευρώπη... Όσοι έχετε ζήσει έξω το ξέρετε...
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
και γιατι ειναι σωστη? ολα τα διχρονα ρυπαινουν????
σημ.
στο Παρισι το 60% των κουτιων καινε πετρελαιο....![]()
![]()
![]()
![]()
το οποίο μολύνει πολύ λιγότερο την ατμόσφαιρα!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
σημ.
στο Παρισι το 60% των κουτιων καινε πετρελαιο....![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Δεν αμφιβάλω
Αλλα ουτε τα καινούρια διχρονα ρυπαίνουν
Δηλ κατσε να καταλαβω. Περισσότερο ρυπαινει το 2Τ 120cc παπι μου ή ενα ΤΑΧΙ???????
ρε συ δε βγάζουν τους ίδιους ρύπους.... και δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτή την ερώτηση γιατί θα πω μαλακία.....Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Δεν αμφιβάλω
Αλλα ουτε τα καινούρια διχρονα ρυπαίνουν
Δηλ κατσε να καταλαβω. Περισσότερο ρυπαινει το 2Τ 120cc παπι μου ή ενα ΤΑΧΙ???????
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕ ΛΕΣ?Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
ρε συ δε βγάζουν τους ίδιους ρύπους.... και δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτή την ερώτηση γιατί θα πω μαλακία.....![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
το οποίο μολύνει πολύ λιγότερο την ατμόσφαιρα!
ΑΚΡΙΒΩΣ!
Αλλά εμείς έχουμε ως σημείο αναφοράς τους έλληνες ταρίφες και τους κωλοκαυστήρες στις πολυκατοικίες μας, και νομίζουμε ότι είναι κακό πράγμα το ντήζελ...
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
Α ΓΑΜΕΙ ΕΣΥ ΡΕ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΣΤΗΡΙ ΣΟΥ![]()
μιλας και συ με
το κλαστηρι σου (idi)
:rotflmao:![]()
α γαμεί ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕ ΛΕΣ?![]()
![]()
![]()
![]()