Να ρωτήσω τί δουλειές ή θα γίνω αδιάκριτος;:rotflmao:
Να ρωτήσω τί δουλειές ή θα γίνω αδιάκριτος;:rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
Αδιάκριτος...!Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Να ρωτήσω τί δουλειές ή θα γίνω αδιάκριτος;:rotflmao:![]()
![]()
![]()
Πολύ τρέξιμο… Δεν παίζει να υπάρξει συνοχή στο κείμενό μου και στα ποστς μου…
Ίσως βγει και καλύτερο έτσι το θρεντ…
Την Παρασκευή κατέβηκα στην πατρίδα.. Οδικός. Για έναν γάμο. Να δείξω τον δρόμο και σε δύο ακόμα Βουλγάρικα αυτοκίνητα. Κυριακή βράδυ ήμουν Σόφια. Πάλι οδικώς.
Μπαίνοντας στην Βουλγαρία, κατά της 23.00 το βράδυ και με ελάχιστες ώρες ύπνου, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα… Βροχή και πολύ ομίχλη σε όλη την διαδρομή. Ημέρα εκλογών για τους Βούλγαρους και η αστυνομία τους σε επιφυλακή… Άπειρα τα μπλόκα παρόλο την βροχή και την νύχτα… Στα 1200+ Km που διέσχισα στην Ελλάδα δεν συνάντησα ούτε ένα μπλόκο… Στα 400 κάτι της Βουλγαρίας συνάντησα πάνω από 8-9 και ίσως η γκαντεμιά, κάτι και το πολεμικό ύφος του golfaki μας, μας σταμάτησαν τρεις φορές…
Την μία κατεβαίνοντας. Έλεγχος ρουτίνας… Τίποτα το ιδιαίτερο.
Τις άλλες δύο ανεβαίνοντας… Την νύχτα… Την μία για speed limit… Σε γενικές γραμμές με δεδομένη την κατάσταση και τις συνιστώσες, καιρός, οδόστρωμα, ξύπνα στην Βουλγαρία είσαι, κινιόμουν με ταχύτητες της τάξεως 120-130Km/h. Προβολείς ομίχλης, μεγάλα φώτα και ρολάρισμα… Στα χωριά υπάρχουν ταμπέλες με όριο τα 60 Km/h. Δεν υπήρχε κίνηση, έπεφτα στα 80… Ελληνάρας…
Όταν είχα ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο δεν είχα ακόμα καταλάβει τι ήταν αυτό που μου έκανε σινιάλο για να σταματήσω… Κρυμμένο περιπολικό κάτω από δέντρο, και πολισμάνος κατά μεσοίς του δρόμου, με την μαλακία που έχουν, αυτοί και τα Playmobil πλέον…
Κλασικό άστρα περιπολικό που διακρίνεις το λογότυπο Ελληνική Αστυνομία, ραντάρ ακουμπισμένο στον τεμπέλη ανάμεσα από τα καθίσματα οδηγού - συνοδηγού και πάμε το στόρυ…
Όριο 60 πήγαινες με 92… Εντάξει συγνώμη… Ορίστε 10 λέβα…
Έχει λήξει και η βινιέτκα σου… Και που θες να το ξέρω εγώ ρε φίλε..? Μαλάκας Έλληνας καπιταλιστής είμαι…
Νυστάζω απίστευτα και δεν την παλεύω… Εχθές πετάξαμε τον γαμπρό στην πισίνα και έχω πάρει και λίγο κρύωμα… Το κρασί καλό ήταν αλλά είμαι κομμάτια σου λέω…
200 λέβα, και 2 μήνες κράτηση το δίπλωμα…
Βρε καλέ μου… Βρε χρυσέ μου… Θα σου πρότεινα 20 λέβα αλλά ξέρω ότι είναι ανήθικο γιατί θα καταλάβεις ότι μπορώ να σου δώσω περισσότερα και θα πρέπει να με εκμεταλλευτείς κάτι που δεν θέλεις… Σε παρακαλώ…
Μίλαγε και τα σπαστά του Ελληνικά ο βλαμμένος… Ήταν μαζί μας και ο μπιγκ Ίβο να μιλήσει στην γλώσσα του και να σώσει την κατάσταση… Τίποτα.. Πόσα θες να μας αφήσεις να φύγουμε..? Τίποτα… Ε! κόψε την κλήση να τελειώνουμε!
Μετά από μισή ώρα μας άφησε να φύγουμε. Του είπα έλα πάρε τα χρήματα για μια μπύρα και μου είπε να φύγω…
Δέκα χιλιόμετρα παρακάτω, κλασικό μπλόκο για τυπικό έλεγχο… Τα μπροστά τζάμια είναι φιμέ. Απαγορεύεται και το κυνηγούν μάλιστα εδώ… Το κυνηγούν πολύ… Ώπα μεγάλε… Θα την βρούμε την άκρη… Να το συζητήσουμε…
Βγάλτα τώρα αλλιώς… κρατάω τα χαρτιά, πας βγάζεις τις διαφάνειες, έρχεσαι στο αστυνομικό τμήμα, πληρώνεις τα κερατιάτικα, πιστοποιούμε ότι τα έβγαλες και παίρνεις και τα χαρτιά σου πίσω… Και βέβαια θα οδηγήσει κάποιος άλλος μιας και εσύ δεν θα έχεις δίπλωμα… Ναι. Δίκιο έχεις, αλλά όπως είπα και στον συνάδελφό σου νωρίτερα, νυστάζω απίστευτα… Άσε που αυτά δεν βγαίνουν χωρίς θερμογκάν… Είκοσι λέβα θες να με αφήσεις? Ντομπρέ ρε καρντάση… Ντομπρέ.
Η ώρα περασμένες δύο και έχω προωθηθεί προς το ζεστό από την τηλεθέρμανση σπιτάκι στην πόλη της Σόφιας.
Πρώτα όμως πρέπει να παλέψω με τους κρατήρες του υπό κατασκευή ρινγκ ροντ…
Καληνύχτα και καλή τύχη.
Άσχετο...
Γιατί τα επιβατικά στην Ελλάδα να μην έχουν πετρελαιοκινητήρες;;;;;;
Γιατί;
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
-ax0-ax0-a0xa-0xa-x0
Νταξι οι μπάτσοι στην BG δεν παίζονται…συμπτωματικά και εγώ ταξίδευα την ίδια μέρα από Borovec για σταρα ,πολύ ομίχλη και πολύ βροχή…..230 κμ διαδρομή δεν είδα ούτε ένα περιπολικό,8 μήνες στην BG δεν με έχουν σταματήσει ποτέ.
Παλιά θυμάμαι όταν μου έγραφαν κλήσεις απλά δεν τις πλήρωνα δεν υπήρχε τρόπος να με υποχρεώσουν να τις πληρώσω, τώρα δεν ξέρω πως είναι γιατί έχουν περάσει και 10 χρόνια.
Πολλές φορές δεν μίλαγα καθόλου τους άφηνα να με γράψουν μέχρι που απογοητευόντουσαν, γιατί αυτό περιμένουν να τους προσφέρεις λεβα, ε και στο τέλος με άφηναν να φύγω….
Αυτό με την τηλεθέρμανση δεν το έπιασα, να υποθέσω ότι έχεις πάρνο έτσι?
Oχι οχι δεν εχει ΠΑΡΝΟ ,αφου σου λέει τηλε-θέρμανση έχει!Αρχικά δημιουργήθηκε από KiNG-R!
-ax0-ax0-a0xa-0xa-x0
Αυτό με την τηλεθέρμανση δεν το έπιασα, να υποθέσω ότι έχεις πάρνο έτσι?
Στέλνει μήνυμα από το GSM-a και ... ανοίγουν οι ... βάνες από μόνες τους !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ε ρε Πάνο τι ζόρια τραβήξατε με τους μαλάκιδες ....
αμ λέω κι εγώ τι έγινε το παλληκάρι, τόσες μέρες άφαντος !!!
Κι όμως believe it or not, ΠΑΝΤΑ έτσι είναι στην αρχή για όλους μας. Μετά σιγά σιγά μαθαίνουμε τα ... σινιάλα και τα στέκια φυσικά και ... πορευόμαστε με 40 !!!
Στη δικιά σου περίπτωση , Νύχτα - βροχή - νύστα - ΑΛΛΑ με τη μηχανή , οι αντιδράσεις είναι βέβαια αντίστροφες...
ΖΝΑ4Ι ..... Λίγο πρίν προλάβει το "όργανο" να σηκωθεί .... εεεμμμμ εννοώ να σηκώσει "σημαία" πατάω μια 140-150 και ... Δοβιζδανε! (σ.σ. μην τον είδατε). Νύχτα ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΠΟΤΕ !!! Υπάρχουν (τουλάχιστον παλιότερα) τοοοσα μαιμου περιπολικά και μπάτσοι που δεν έχω καμμία διάθεση να μπλεχτώ σε περιπέτειες.Αν κάπου έχω σφάλει καλύτερα να πάω ο ίδιος στο Α.Τ. της περιοχής (λέμε τώρα) και να ρωτήσω εάν έχει μπλόκο ΟΝΤΩΣ ,αυτή την ώρα ,παρά να πέσω θύμα κανενός Τσιγγάνου ή ότι άλλο !!!
Καλώς επέστρεψες ,πάρ'αυτα !~!
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
χαλια η σοφια τουλαχιστον οσο ημουν εγω επανω...ελπιζω να εστρωσε και να περνας καλα !!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
δεν ειναι ετσι.μια χαρα πολη ειναι και εχει τα παντα.ο.κ το Пловдив ειναι πιο γραφικο αλλα ολοι στην sofia βολταρατε.![]()
εκτος απο τον πεζοδρομο στο Пловдив και κανα δυο μπαρακια δεν ειχε που αλλου να πας.
στην sofia τι να πρωτοθυμηθω...tservilo...biblioteka...tseseka...dionisos...vareladiko...ellinadiko...κα ι φυσικα "καπουτσινο" & "βοσνακης"![]()
εεεεχχχχ!!!! τι θυμηθηκα τωρα...αυτη ηταν ζωη (1996-2001)
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
α, καταλαβα!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πολη Пловдив, περιοχη Тракия, πολυκατοικια 171, εισοδος Ж, και θα πεσεις πανω στο μαγαζι
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
δεν ειναι ετσι.μια χαρα πολη ειναι και εχει τα παντα.ο.κ το Пловдив ειναι πιο γραφικο αλλα ολοι στην sofia βολταρατε.![]()
(1996-2001)![]()
προτιμουσα πλοβντιβ.
σοφια μονο περαστικος και 1 ασυλληπτο βραδυ !!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
![]()
προτιμουσα πλοβντιβ.
δεν ξερανε να σε γυρισουν τοτε, να δεις τα "καλα"![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι, θυμαμαι!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
![]()
ΩΧ!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ааа така !!!! точно такаΑρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
πολη Пловдив, περιοχη Тракия, πολυκατοικια 171, εισοδος Ж, και θα πεσεις πανω στο μαγαζι![]()
Νούμερο ΕΝΑ ,φιρμα στο Пловдив !!!
Οχι το ... μαγαζί..... Για μένα λέω !~!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οχι ρε π@στη μου...η biblioteka στα "πανω" της ηταν το Νο1 μαγαζι.γινοταν της π@τανας καθε μερα.ο ενας πανω στον αλλο.ο κοσμος ηταν μεχρι εξω...
![]()
![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από StavrosMAGNA
[B]Ааа така !!!! точно така![]()
Νούμερο ΕΝΑ ,φιρμα στο Пловдив !!!
Οχι το ... μαγαζί..... Για μένα λέω !~!
------------------------------------------------------------------------------------------------
![]()
...