Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Λάστιχα από γερμανικό e-bay.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Λάστιχα από γερμανικό e-bay.

Ψάχνοντας για λάστιχα έπεσα πάνω σε αυτό.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν ξέρω τίποτα από γερμανικά!

Τα λάστιχα απ'οτι καταλαβαίνω είναι καινούργια αλλά δεν ξέρω τι γόμες έχουν.

Εγώ θέλω SC1 μπροστά και SC2 πίσω.

Επίσης ξέρετε αν είναι από κάποιο e-bay store?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    pantos xoris na 3ero germanika....grafoun SC0

Pirelli Dragon supercorsa Pro SC0
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lantz
    Χρησιμοποίησε το http://babel.altavista.com για να μεταφράσεις την σελίδα ή το κείμενο.
    Καλή τύχη
    I consume therefore I exist

καταλαβαίνεις οτι αυτά τα λάστιχα είναι ακατάλληλα για χρήση δρόμου, έτσι??

Παλαιό μέλος

Το λεει γιατι

Καλησπερα,

Εννοει οτι ειναι ακαταλληλα γιατι τα sc0 εχουν πολυ μικρες προδιαγραφες ταχυτητας κ.α. μειονεκτηματα που πηγαζουν απο την πολυ μαλακη γομα
    Πουλαω μπροστινο φουλ (τιμονοπλακες (ανω/κατω) καλαμια κλιπον κτλ) απο gsxr1000k6 με ελαχιστα χλμ (συμπεριλαμβανομενου μαυρου φτερου) καθως και τρομπα ακτινικη απο το ιδιο μηχανακι, κοιταξτε στις αγγελιες για παραπανω και στειλτε μου πμ αν θελετε πληροφοριες

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    καταλαβαίνεις οτι αυτά τα λάστιχα είναι ακατάλληλα για χρήση δρόμου, έτσι??
    όχι δεν το καταλαβαίνω γιατί δεν γνωρίζουν τι γόμες γράγουν.είπαμε γερμανικά δεν ξέρω...

όπως έγραψα πιο πάνω ψάχνω για CS1 μπροστά και CS2 πίσω.

Δεν νομίζεις ότι αυτές οι γόμες είναι καταλληλότερες για τον συνδιασμό πίστα+ταξίδια?

Παλαιό μέλος

χελο

Καλημερα,

sc1 / 2 Βαζω εγω για τετοια χρηση, δεν κανω πολλα ταξιδια ομως (δεν νομιζω οτι ειναι το καταλληλο λαστιχο για γυρο πελοποννησου πχ. )
    Πουλαω μπροστινο φουλ (τιμονοπλακες (ανω/κατω) καλαμια κλιπον κτλ) απο gsxr1000k6 με ελαχιστα χλμ (συμπεριλαμβανομενου μαυρου φτερου) καθως και τρομπα ακτινικη απο το ιδιο μηχανακι, κοιταξτε στις αγγελιες για παραπανω και στειλτε μου πμ αν θελετε πληροφοριες

το supercorsa pro sc (special compound) είναι αγωνιστικό λάστιχο που δεν έχει πάρει ομολογκασιόν για δρόμο - σε αντίθεση με το σκετο pro (χωρίς το sc)

Ειναι πολύ μαλακό, δεν θα ζεσταίνεται κανονικά στο δρόμο, θα σου γλιστράει πολύ μέχρι να πιάσει την προβλεπόμενη θερμοκρασία λειτουργίας, λογο του οτι ειναι πολύ μαλακό θα κολλαει πάνω σκόνη έτσι και το αφήσεις αδούλευτο για λίγες μέρες (άρα θα σου γλυστράει πιο πολύ), συν το ότι επειδή είναι πολύ μαλακό θα σου αντέξει ελάχιστα, έχει μεγάλη φθορά...

Αν τώρα έχεις σκοπό να το δουλέψεις ως επι το πλείστον σε τρακντει, και ελάχιστα δρομο, οκ...
    Αλλά μιας και μπαίνει χειμώνας, και η πίστα θα ... πάρει ρεπό, η γνώμη μου είναι να περιμένεις μέχρι την άνοιξη

Βασικά δεν καίγομαι να αλλάξω λάστιχο από τώρα, απλά ψάχνομαι να δώ τι κάνει τι, για ποιά χρήση κτλ.

Στα πρώτα μου βήματα στην πίστα δεν θα έχω ανάγκη και γόμες λογικά έτσι? δεν θα πηγαίνω οριακά....

τέσπα ας μπει Φλεβάρης και βλέπω. μέχρι τότε θα αντέξουν τα απλά supercorsa pro...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
    Βασικά δεν καίγομαι να αλλάξω λάστιχο από τώρα, απλά ψάχνομαι να δώ τι κάνει τι, για ποιά χρήση κτλ.

Στα πρώτα μου βήματα στην πίστα δεν θα έχω ανάγκη και γόμες λογικά έτσι? δεν θα πηγαίνω οριακά....

τέσπα ας μπει Φλεβάρης και βλέπω. μέχρι τότε θα αντέξουν τα απλά supercorsa pro...
    τα "απλά" supercorsa pro που φοράς τώρα είναι εξαιρετικά λάστιχα και στη ΜΠιστα θα σου δουλέψουν τέλεια. Άμα θα ανεβάσεις επίπεδο βλέπεις και για κατι πιο μαλακο

Παρόμοια θέματα

1. λαστιχα απο ebay
    από sotiris68 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2008, 16:07
  2. ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΠΟ Ebay
    από JIMLAPGSXR στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2007, 09:19
  3. ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΠΟ Ebay
    από JIMLAPGSXR στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 19