Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 78

Θέμα: Anti-bike petrol stations

applied... Το avatar του/της paTman_the
    Παίδες, στο Ηράκλειο σε μερικά shell με ανάγκαζαν να κατεβώ από το μηχανάκι για λόγους λέει ασφαλείας. Σε ερώτησεις μου για πολλά άλλα πραγματα που συνέβαιναν ταυτόχρονα και που θα μπορούσαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να αποτελέσουν κινδύνους απλά απαντούσαν ότι έτσι τους λένε. Κ δεν υπήρχε θέμα να φύγω χωρίς να πληρώσω, με ξέρουν. Επίσης δε με άφηναν να βάλω βενζίνη μόνος μου, πάλι για λόγους ασφαλείας. Ενώ στο εξωτερικό που βάζουν όλοι μόνοι τους δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας...

Μπανανία...
    Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από div400

ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΕΝΖΙΝΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΗΣΤΗ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΕΝΩ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΟΣΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!!!!
    sosto, alla edo exoun ipothei kai alla themata, oxi mono afto me to tameio.
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    δεν ειναι θεμα ρατσισμου και αλλα τετοια που διαβασα.σιγουρα το ζητανε για να ειναι σιγουροι οτι δεν προκειται για ληστεια.
    αν καεις απο το χυλο φυσας και το γιαουρτι.ουτε εγω θα ηθελα να δουλευω σε βενζιναδικο και να σκαει ο μηχανοβιος με την φιμε ζελατινα η' ακομα χειροτερα να διανυκτερευω και να βλεπω δυο μαντραχαλους να με κοιτανε μεσα απο το κρανος.
    η΄μηπως δεν ειναι αντικειμενο τετοιων ενεργειων;;; απο διαδηλωσεις μεχρι ληστειες.
    δεν τρεχει τιποτα ας το βγαζουμε και εμεις αν μας το ζητανε.

-γνωμη μου παντα.
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    εεε συγνώμη...ζείς στην Ελλάδα?
    ολα αυτα που αναφέρεις για προσωπικο και ευθυνες του βενζινοπωλη.....ωραια και καλα, αλλα..εεε..να......ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?....

επισης δεν ειναι λιγο υποχονδριο (ειδικα ως μοτοσυκλετιστης) να φοβάσε την ΨΥΞΗ :hypnotize απο την αφαιρεση του κράνους ?

το ξανα λέω
    ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΕΝΖΙΝΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΗΣΤΗ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΕΝΩ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΟΣΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!!!!
    σωστο ή λάθος? επιχειρηματολογιστε την απαντηση σας.
    ουφφφ...
    Συγγνώμη αν δεν κατάλαβα αρχικά το θέμα

Συμφωνώ και εγώ με την απαίτηση του ταμία να μην φοράει κράνος ο πελάτης όταν προσέλθει στο ταμείο για να πληρώσει ( εφόσον το ταμείο βρίσκετε σε απομακρυσμένο χώρο από της αντλίες με σχετική προφύλαξη )
    Γιατί σε περίπτωση που κάποιος φοράει κράνος πηγαίνοντας σε ταμείο σημαίνει η ότι το κάνει με πρόθεση να κρύψει το πρόσωπο του για κάποιων λόγο η ότι δεν σέβεται τον ταμία προκαλώντας του άγχος και φόβο.

Όσο για της απόψεις μου για των τρόπο λειτουργίας των self service βενζινάδικων δεν έχει αλλάξει.

Για το θέμα της ψύξης δεν θεωρώ την άποψη μου υπερβολική

Κάποτε θεωρούσα τους πιτσδορους χαζούς και ανεύθυνους γιατί δεν φορούσαν κράνος

Μέχρι που κάποια μέρα αναγκάστηκα να κάνω το ίδιο επάγγελμα

Αν και δεν σταμάτησα να φοράω κράνος
    Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπισα το χειμώνα ήταν τα κρυολογήματα και οι ψήξεις που πάθαινα όταν αφαιρούσα το κράνος από το κεφάλι μου για να παραδώσω το πακέτο.

Στην χώρα μας πολλά πράγματα έχουν αφεθεί στην τύχη και πόλοι δρουν ανεξέλεγκτα
    Δεν πιστεύω ότι λύοντας εδώ τα στραβά μπορούμε να επέμβουμε δυναμικά και να αλλάξουμε κάτι.

Αυτός ο χώρος παντός μπορεί να προσφέρει κάτι άλλο την ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων και αυτό προσπαθώ να εκμεταλλευτώ

Το να γίνετε κάτι στραβά έχει μεγάλη διάφορα αν γίνετε με την άγνοια μας η αν γίνετε εν γνώση μας

Συμμετέχουμε και εμείς στο μπάχαλο αλλά τουλάχιστον ας ξέρουμε και εμείς πιο θα έπρεπε να ήταν το σωστό

Αρχικά δημιουργήθηκε από toulis

Κάποτε θεωρούσα τους πιτσδορους χαζούς και ανεύθυνους γιατί δεν φορούσαν κράνος

και ακομα ετσι να τους θεωρεις αν δεν φορανε κρανος!!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    και ακομα ετσι να τους θεωρεις αν δεν φορανε κρανος!!!!
    Μπα

Τώρα απλός ξέρω ότι είναι αρκετά χαζό και ανεύθυνο να χαρακτηρίσεις κάποιων για της πράξεις του αν πρώτα δεν έχεις προσπαθήσει να καταλάβεις ποίοι είναι οι λόγοι και οι αιτίες που τον οδήγησαν σε αυτές

Μπα

Τώρα απλός ξέρω ότι είναι αρκετά χαζό και ανεύθυνο να χαρακτηρίσεις κάποιων για της πράξεις του αν πρώτα δεν έχεις προσπαθήσει να καταλάβεις ποίοι είναι οι λόγοι και οι αιτίες που τον οδήγησαν σε αυτές
    κατσε γιατι θα με τρελανεις, δηλαδη εσυ λες οτι αυτοι οι ανθρωποι που κανουν τα περισσοτερα χιλιομετρα απο ολους μας και το χειροτερο τα κανουν μεσα στην κινηση της αθηνας που υπαρχουν τοσοι μ@λ@κες οδηγοι κουτιων που δεν δινουν δεκαρα στους καθρεφτες τους και ειναι πολυ συχνο φαινομενο τα ατυχηματα εχουν εστω και μια ΣΟΒΑΡΗ δικαιολογια για να ΜΗΝ φορανε κρανος?

και αν ναι για πες τη μας και εμας που δεν την ξερουμε?

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Μπα

edo diafono mazi sou, exo kanei kai go afti ti douleia, katakalokairo, kai me pianan ponokefaloi me ti zesti..
    alla po tin alli eida pos toses ores stous dromous oti odigos kai na se tha kaneis polles mlkies..
    eite apo ti kourasi, eite ti varemara, eite 1002..
    opote kai kei to kranos tha prepe na tan monodromos
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος
    Και βέβαια δεν συμφωνώ με την μι χρίση κράνους

Για αυτό το λόγω άλλωστε δεν σταμάτησα να το φοράω κάνοντας αυτή τη δουλειά

Σταμάτησα να τους χαρακτηρίζω όμως γιατί από ότι είδα το πρόβλημα είναι πολύ πιο πολύπλοκο όσο αναφορά της συνθήκες και τον τρόπο εργασίας αυτού του κλάδου.

Και αν το συζητισουμε σε αυτό το θέμα θα μου έδινα Ban γιατί είναι πολύ μεγάλο και εντελώς έξω από το αρχικό ποστ

Όποιος θέλει το συζητάμε αλλού

Τους θεωρό ακόμα ανεύθυνους αλλά δεν τους βάζω στο ίδιο τσουβάλι με κάποιους άλλους που επίσης δεν φορούν κράνος

Και βέβαια δεν συμφωνώ με την μι χρίση κράνους

Για αυτό το λόγω άλλωστε δεν σταμάτησα να το φοράω κάνοντας αυτή τη δουλειά

Σταμάτησα να τους χαρακτηρίζω όμως γιατί από ότι είδα το πρόβλημα είναι πολύ πιο πολύπλοκο όσο αναφορά της συνθήκες και τον τρόπο εργασίας αυτού του κλάδου.

Και αν το συζητισουμε σε αυτό το θέμα θα μου έδινα Ban γιατί είναι πολύ μεγάλο και εντελώς έξω από το αρχικό ποστ

Όποιος θέλει το συζητάμε αλλού

Τους θεωρό ακόμα ανεύθυνους αλλά δεν τους βάζω στο ίδιο τσουβάλι με κάποιους άλλους που επίσης δεν φορούν κράνος
    μπορει να μην αφορα το Topic και γιαυτο σταματαω εδω, αλλα ολοι μπαινουν φιλε μου στο ιδιο ακριβως τσουβαλι γιατι μιλαμε για ανθρωπινες ζωες και δεν υπαρχουν ιδιαιτεροτητες σε αυτο, δεχομαι ολες τις δυσκολιες και ολλα τα αρνητικα που δυσκολευουν αυτη τη δουλεια μα οτι και να ειναι δεν υπαρχει δικαιολογια στο να μη φορας κρανος, γιαυτο ολους μ@λ@κες τους λεω οσους δε φορανε κρανος. τελος

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    κατσε γιατι θα με τρελανεις, δηλαδη εσυ λες οτι αυτοι οι ανθρωποι που κανουν τα περισσοτερα χιλιομετρα απο ολους μας και το χειροτερο τα κανουν μεσα στην κινηση της αθηνας που υπαρχουν τοσοι μ@λ@κες οδηγοι κουτιων που δεν δινουν δεκαρα στους καθρεφτες τους και ειναι πολυ συχνο φαινομενο τα ατυχηματα εχουν εστω και μια ΣΟΒΑΡΗ δικαιολογια για να ΜΗΝ φορανε κρανος?

και αν ναι για πες τη μας και εμας που δεν την ξερουμε?

ρωτησα μια φορα ενα "ταριφα" (τους θεωρω απαραδεχτους) γιατι δεν φοραει κανενας ζωνη, και γιατι δεν εχουν γραψει ποτε κανεναν για ζωνη.Μου ειπε οτι ειναι ατυπος νομος (οπως εμεις που περναμε αναμεσα στα αυτοκινητα και δεν μας γραφουν) να μην τους γραφουν.η εξηγηση που μου εδωσε μου φανηκε πολυ λογικη.

ειπε: οτι ειναι καθαρα θεμα ασφαλειας.φαντασου να μπει ο κλεφτης στο ταξι, να κατσει πισω του και να του σφιξει την ζωνη στο λαιμο.τον επνιξε.ενα μαχαιρι και δεν θα μπορει να αντιδρασει, να βγει εξω απο το ταξι βρε αδερφε, για να σωθει.

του εδωσα δικαιο και σκεφτηκα πως αν οδηγουσα ταξι θα εκανα το ιδιο πραγμα.

ας δουμε τι δικαιολογια εχει να μας πει το παιδι που μεταφερει τις πιτσες, τους φακελους...κτλ πριν τον κρεμασουμε.
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

beer drinker Το avatar του/της nakedorange
    Στην Βρεταννια παντως το συγκεκριμενο θεμα εχει παρει διαστασεις,μετα τα anti-bike stations,εχουμε τα...

Pro-bike petrol stations

Here's a list of all the petrol stations that have been praised and recommended by MCN readers for not requiring the removal of crash helmets, or in some way helping stranded motorcyclists etc.

If you have a petrol station to recommend, email it to mcn.online@emap.com.

By MCN News

μπορει σε καποιους απο εμας να φαινεται φυσιολογικη η ενεργεια αυτη,στην Βρεταννια ομως δεν φαινεται να συμφωνουν...κατι παραπανω θα ξερουν τα Εγγλεζακια,που θα δικαιολογει τετοια αντιδραση εκει!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nakedorange
    μπορει σε καποιους απο εμας να φαινεται φυσιολογικη η ενεργεια αυτη,στην Βρεταννια ομως δεν φαινεται να συμφωνουν...κατι παραπανω θα ξερουν τα Εγγλεζακια,που θα δικαιολογει τετοια αντιδραση εκει!
    Ας ξανά-γράψει ο Βαγγέλης για το παράδειγμα με το κρέας.

ΥΓ Και στην Ελλάδα ακούς παράπονα για το κόστος του καφέ αλλά οι καφετέριες είναι πάντα γεμάτες και με πορτιέρη. :ZZZ:

Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Ας ξανά-γράψει ο Βαγγέλης για το παράδειγμα με το κρέας.

ΥΓ Και στην Ελλάδα ακούς παράπονα για το κόστος του καφέ αλλά οι καφετέριες είναι πάντα
    γεμάτες και με πορτιέρη. :ZZZ:

Ωραιο το παραδειγμα του Βαγγελη...

και το κρεας run and gun!

:rotflmao:

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Έχουν θέμα μάλλον στα πρατήρια της Shell.
    Κι εγώ πήγα σήμερα για βενζίνη στη Shell στον Γέρακα και μου λέει να κατέβω απ'το μηχανάκι
    Ρωτάω γιατί,και μου λέει ''γιατί πρέπει'':wacko:
    Ξαναρωτάω...πάλι τα ίδια (κουρδισμένος ήταν μάλλον )
    Δεν του λέω τίποτα και φεύγω...ΕΚΟ rulezzzzzzzzzz

Γιατί να κατέβω ακόμα δεν κατάλαβα...
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. naked bike??? no thanks...
    από idi στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2004, 07:47
  2. Bike boys... μπλιαχχχ
    από idi στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 87
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 16:14
  3. Πηρα καινουριο bike
    από Julius στο forum Off topic