μαλλον θα κινηθω προς καβασακι... χαμπο σορυ που σε απογοητευω αλλα με τα ακουστικα μπορει να κουφαθω κ δν λεει.... ασε που θελω κ κατι να τσουλαει απο μονο του
μαλλον θα κινηθω προς καβασακι... χαμπο σορυ που σε απογοητευω αλλα με τα ακουστικα μπορει να κουφαθω κ δν λεει.... ασε που θελω κ κατι να τσουλαει απο μονο του
Να μετακομίζαμε στα Μοντέλα ..???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
τουλαχιστον μπορειτε να μου πειτε τι ακριβως ειναι αυτο που κανει τον χαρακτηριστικο ηχο για τον οποιο λιωνω?
Αυτό θέλω να το μάθω και εγώ, προς το παρόν κατ'ελάχιστον νομίζω να είναι τετρακύλινδρο..Αρχικά δημιουργήθηκε από TassosK
τουλαχιστον μπορειτε να μου πειτε τι ακριβως ειναι αυτο που κανει τον χαρακτηριστικο ηχο για τον οποιο λιωνω?
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
ωχ....υπαρχει ομως 4κυλινδο μεχρι 33 αλογα?Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Αυτό θέλω να το μάθω και εγώ, προς το παρόν κατ'ελάχιστον νομίζω να είναι τετρακύλινδρο..
Το hornetάκι έχω μόνο στο μυαλό μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από TassosK
ωχ....υπαρχει ομως 4κυλινδο μεχρι 33 αλογα?
Πάντος και τα δυκίλινδρα (το δικό μου τουλάχιστον) ψιλά ακούγονται πολύ ωραία..![]()
Λάμπρος
δυστυχως το hornetaki απο μονο του εχει 40 αλογατα....ελεος για 7?Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Το hornetάκι έχω μόνο στο μυαλό μου...
Πάντος και τα δυκίλινδρα (το δικό μου τουλάχιστον) ψιλά ακούγονται πολύ ωραία..![]()
τα παπια δλδ που τους αλλαζουν τα φωτα δν ειναι παρανομα?
σαν χαλασμενο μπρικι ακουγεται και το δικο σου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Το hornetάκι έχω μόνο στο μυαλό μου...
δηλαδη θελεις τετρακιλινδρο με αυτοματο πιλοτοΑρχικά δημιουργήθηκε από TassosK
μαλλον θα κινηθω προς καβασακι... χαμπο σορυ που σε απογοητευω αλλα με τα ακουστικα μπορει να κουφαθω κ δν λεει.... ασε που θελω κ κατι να τσουλαει απο μονο του![]()
Κοίτα... απο το δικό σου που δεν ακούγεται καθόλου..Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
σαν χαλασμενο μπρικι ακουγεται και το δικο σου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Λάμπρος
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Κοίτα... απο το δικό σου που δεν ακούγεται καθόλου..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
thes ena I4 pou to kaliptei to diploma A1?
polu apla dn yparxei..![]()
xmm? kano lathos?
an thes sony k kala I4 tha prepei i na perimeneis i tha eisai paranomos mexri na bgei to megalo..![]()
alla tosi kaula pia?![]()
gtp ixos einai..:o![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TassosK
μαλλον θα περιμενω....τα λεμε σε 3 χρονια....
ε,που πας???
στασου μυγδαλα!!!
οριστε ρε αλητες τον τρομαξατε τον νεο και εφυγε!! τι θα φαμε εμεις τωρα???
:a29:
:rotflmao::rotflmao: