Πού στο καλό είμαι; Καλησπέρα, με βλέπει κανείς; Κάνω τσατ τώρα δηλαδή; Είμαι καινούργια εδώ μέσα και χάθηκα μέσα στα θέματα. Δεν είμαι σίγουρη κι αν μπορώ να ξαναμπώ στο ίδιο σημείο.
Λοιπόν παιδιά είμαι η Μαρίνα και οδηγώ παπάκι εδώ και τριάντα χρόνια, παράνομα και χωρίς δίπλωμα, πως την έχω γλυτώσει κι εγώ απορώ. Τώρα όμως επειδή εδώ και χρόνια έχω γίνει μια σοβαρή μαμά και ρεζιλεύω το παιδί μου με το πρα πρα, αποφάσισα να πάρω ένα σκούτερ. Πήγα και είδα μερικά στην Πειραιώς, μπάνισα ένα πανέμορφο κόκκινο σαν φλόγα 110cc που είναι μοντέλο σπριντ, μάρκα άγνωστη δεν την ξέρω και γι αυτό δεν την θυμάμαι και κάνει 1180 ευρώ. Το σκούτερ είμαι αποφασισμένη να το χτυπήσω μέχρι το τέλος του μήνα, αλλά αν έχει κανείς κανείς καμιά καλύτερη γνώμη ευχαρίστως να τον ακούσω. Μια άλλη απορία που έχω και επειδή είμαι κλεισμένη πολύ καιρό μέσα να παίζω το ρόλο μου, εγώ τώρα θέλω να έρχομαι και σε καμιά συνάντηση και να πίνω και κανένα καφέ παρέα σας, αλλά που στο καλό είναι αυτό το καφέ δέλεαρ και θα με καταδεχέστε εμένα με τα λίγα cc αναμεσά σας; Αφήστε που αν γίνει κανένα ταξίδι θα σας δίνω ραντεβου για μετά από 2 μέρες....
Ευχαριστώ για την υπομονή να με διαβάσετε.![]()