Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 51

Θέμα: Σκούτερ

Νέο μέλος

Σκούτερ

Πού στο καλό είμαι; Καλησπέρα, με βλέπει κανείς; Κάνω τσατ τώρα δηλαδή; Είμαι καινούργια εδώ μέσα και χάθηκα μέσα στα θέματα. Δεν είμαι σίγουρη κι αν μπορώ να ξαναμπώ στο ίδιο σημείο.
    Λοιπόν παιδιά είμαι η Μαρίνα και οδηγώ παπάκι εδώ και τριάντα χρόνια, παράνομα και χωρίς δίπλωμα, πως την έχω γλυτώσει κι εγώ απορώ. Τώρα όμως επειδή εδώ και χρόνια έχω γίνει μια σοβαρή μαμά και ρεζιλεύω το παιδί μου με το πρα πρα, αποφάσισα να πάρω ένα σκούτερ. Πήγα και είδα μερικά στην Πειραιώς, μπάνισα ένα πανέμορφο κόκκινο σαν φλόγα 110cc που είναι μοντέλο σπριντ, μάρκα άγνωστη δεν την ξέρω και γι αυτό δεν την θυμάμαι και κάνει 1180 ευρώ. Το σκούτερ είμαι αποφασισμένη να το χτυπήσω μέχρι το τέλος του μήνα, αλλά αν έχει κανείς κανείς καμιά καλύτερη γνώμη ευχαρίστως να τον ακούσω. Μια άλλη απορία που έχω και επειδή είμαι κλεισμένη πολύ καιρό μέσα να παίζω το ρόλο μου, εγώ τώρα θέλω να έρχομαι και σε καμιά συνάντηση και να πίνω και κανένα καφέ παρέα σας, αλλά που στο καλό είναι αυτό το καφέ δέλεαρ και θα με καταδεχέστε εμένα με τα λίγα cc αναμεσά σας; Αφήστε που αν γίνει κανένα ταξίδι θα σας δίνω ραντεβου για μετά από 2 μέρες....
    Ευχαριστώ για την υπομονή να με διαβάσετε.
    Marina

Νέο μέλος

Mari-na

Δεν είμαι Μαρή φίλε φωτισμένε. Είμαι 49 χρονών γυναίκα, οδηγώ από τα 13 κι έχω κάθε δικαίωμα να συμμετέχω σε αυτό σ το φόρουμ εφόσον έγινε δεκτή η αιτησή μου. Όχι δεν μπήκα γιατι΄δεν έχω τίποτε καλύτερο να κάνω, αλλά γιατί νόμιζα πως εδώ θα άκουγα μια συμβουλή για την κίνηση που ετοιμάζομαι να κάνω. Και τι να γίνει, δεν έχουμε όλοι τους παράδες να χτυπάμε κυβικά αλλά 2 ρόδες σημαίνει 2 ρόδες. Ήλπιζα ότι αυτό τουλάχιστον θα το σεβόσασταν εδώ οι μερικοί. Διακρίνω όμως σοβαρή δόση ρατσισμού. Λυπάμαι.
    Marina

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    κοιτα μαρι,το σκουτερ αν ειναι κινεζικο μην το παρεις...καλυτερα κοιτα για ενα μεταχειρω γνωστης κατασκευαστριας εταιρειας...
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Παλαιό μέλος
    Καλώς ήρθες!

Αγόρασε μια "πάπια" για μικρότερο κόστος.

Νέο μέλος

Σκούερ ή Πάπια;

:rotflmao:
    Τι χαρά υπάρχουν και καλά παιδιά εδώ μέσα. Apav και taxydromos, σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Δεν θέλω μεταχειρισμένο τα βαρέθηκα. Έκανα οικονομίες ένα χρόνο και μπορώ να πάρω ένα καινούργιο αλλά, οι φίλοι μου μου λένε πως τα σκούτερ είναι η λέξη των ημερών και πως τα παπάκια τώρα δεν τα προτιμούν οι αγοραστές, αυτό που λες taxydromos είναι όντως κινέζικο τώρα το θυμήθηκα. Δηλαδή ένα σκούτερ γνωστής εταιρείας καινούργιο είναι προτιμότερο από παπί ή ισχύει η γνώμη σου γι' αυτό; Τι μπορώ να πάρω με 1500 ευρώ;
    Marina

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly

Re: Mari-na

Αρχικά δημιουργήθηκε από mari
    Δεν είμαι Μαρή φίλε φωτισμένε. Είμαι 49 χρονών γυναίκα, οδηγώ από τα 13 κι έχω κάθε δικαίωμα να συμμετέχω σε αυτό σ το φόρουμ εφόσον έγινε δεκτή η αιτησή μου. Όχι δεν μπήκα γιατι΄δεν έχω τίποτε καλύτερο να κάνω, αλλά γιατί νόμιζα πως εδώ θα άκουγα μια συμβουλή για την κίνηση που ετοιμάζομαι να κάνω. Και τι να γίνει, δεν έχουμε όλοι τους παράδες να χτυπάμε κυβικά αλλά 2 ρόδες σημαίνει 2 ρόδες. Ήλπιζα ότι αυτό τουλάχιστον θα το σεβόσασταν εδώ οι μερικοί. Διακρίνω όμως σοβαρή δόση ρατσισμού. Λυπάμαι.
    έλα μην αρπάζεσαι πλάκα κάνω

ίσως λίγο τραβηγμένη, έχεις δίκιο σ' αυτό, αλλά στα πλαίσια των πρόσφατων γεγονότων εδώ είπα να συνδυάσω λίγο παρά πέντε με το όνομα σου

αν σε ενόχλησα συγγνώμη

Για να μην ρεζιλεύεις το παιδί όπως λες πρώτα βγάλε δίπλωμα για να μην πάρει κανένα δανεικό και του βγει σε κακό . Μετά βλέπεις για δίτροχο . Οσο για το είδος και μάρκα είναι δευτερεύοντα.

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus

Re: Σκούτερ

Πού στο καλό είμαι; Καλησπέρα, με βλέπει κανείς; Κάνω τσατ τώρα δηλαδή; Είμαι καινούργια εδώ μέσα και χάθηκα μέσα στα θέματα. Δεν είμαι σίγουρη κι αν μπορώ να ξαναμπώ στο ίδιο σημείο.
    Λοιπόν παιδιά είμαι η Μαρίνα και οδηγώ παπάκι εδώ και τριάντα χρόνια, παράνομα και χωρίς δίπλωμα, πως την έχω γλυτώσει κι εγώ απορώ. Τώρα όμως επειδή εδώ και χρόνια έχω γίνει μια σοβαρή μαμά και ρεζιλεύω το παιδί μου με το πρα πρα, αποφάσισα να πάρω ένα σκούτερ. Πήγα και είδα μερικά στην Πειραιώς, μπάνισα ένα πανέμορφο κόκκινο σαν φλόγα 110cc που είναι μοντέλο σπριντ, μάρκα άγνωστη δεν την ξέρω και γι αυτό δεν την θυμάμαι και κάνει 1180 ευρώ. Το σκούτερ είμαι αποφασισμένη να το χτυπήσω μέχρι το τέλος του μήνα, αλλά αν έχει κανείς κανείς καμιά καλύτερη γνώμη ευχαρίστως να τον ακούσω. Μια άλλη απορία που έχω και επειδή είμαι κλεισμένη πολύ καιρό μέσα να παίζω το ρόλο μου, εγώ τώρα θέλω να έρχομαι και σε καμιά συνάντηση και να πίνω και κανένα καφέ παρέα σας, αλλά που στο καλό είναι αυτό το καφέ δέλεαρ και θα με καταδεχέστε εμένα με τα λίγα cc αναμεσά σας; Αφήστε που αν γίνει κανένα ταξίδι θα σας δίνω ραντεβου για μετά από 2 μέρες....
    Ευχαριστώ για την υπομονή να με διαβάσετε.

σε θέλουμε:wacko:
    έλα να τα πούμε καλησπέρα!
    οσο για τα ταξίδια, μην μασάς θα βρούμε λύση

καλώς μας ήρθες Μαρίνα
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Re: Σκούερ ή Πάπια;

:rotflmao:
    Τι χαρά υπάρχουν και καλά παιδιά εδώ μέσα. Apav και taxydromos, σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Δεν θέλω μεταχειρισμένο τα βαρέθηκα. Έκανα οικονομίες ένα χρόνο και μπορώ να πάρω ένα καινούργιο αλλά, οι φίλοι μου μου λένε πως τα σκούτερ είναι η λέξη των ημερών και πως τα παπάκια τώρα δεν τα προτιμούν οι αγοραστές, αυτό που λες taxydromos είναι όντως κινέζικο τώρα το θυμήθηκα. Δηλαδή ένα σκούτερ γνωστής εταιρείας καινούργιο είναι προτιμότερο από παπί ή ισχύει η γνώμη σου γι' αυτό; Τι μπορώ να πάρω με 1500 ευρώ;

πάρε dna125 να βρεις την υγειά σου. Μικρό στριτάδικο. Απίθανο σχολείο:wacko:
    Θα θες κι άλλα κυβικά μετά..
    Γιατί δεν μαζεύεις λίγα λεφτά ακόμη, να πάρειςμηχανή με περισσότερα κυβικά?
    Εφόσων είπες οτι θα ήθελες να ακολουθήσεις σε κάποια ταξίδια ή πάρε σκούτερ 400 αρι ή 250 άρι. Αυτά βολεύουν πολύ τόσο στην πόλη, οσο και στις απίθανες μοτοβόλτες. Ασε που στρίβουν κι όλας:wacko:

όπως και να έχει, μην βιαστείς
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

και επί της ουσίας τώρα

τα κινέζικα καλύτερα να τα αποφύγεις
    και γω προτιμώ τα παπιά από τα σκούτερ, αλλά θα βρεις πολλούς εδώ μέσα που τα γουστάρουν και εν τέλει είναι και θέμα γούστου ΑΛΛΑ σαφώς τα σκούτερ είναι ακριβότερα από τα παπιά

με 1500 έχω την εντύπωση ότι μόνο κινέζικο αγοράζεις και σου μένουν ρέστα

επίσης πολύ σημαντική είναι χρήση για την οποία το προορίζεις, πόσο σκληρή θα είναι (και αυτό δε σημαίνει απαραίτητα τρόπος οδήγησης) πόσο το φορτώνεις, τι ανηφόρες θα ανεβαίνεις (και τι αντίστοιχες κατηφόρες θα έχεις) αν είναι πατάτα από φρένα το μηχανάκι και έχεις κάθε μέρα κατηφόρες είναι ένα θέμα

άμα πας στο κέντρο και σε ίσωμα ίσως κάποιοι συμβιβασμοί επιτρέπονται

αλλά αφού οδηγείς 30 τόσα χρόνια τα ξέρεις όλα αυτά

προσωπική εμπειρία από κινέζικα δεν έχω αλλά έχω ακούσει τα χειρότερα και έχουν αναφερθεί μερικά περιστατικά εδώ με διάφορα προβλήματα

Νέο μέλος

Σκούτερ και ρεζίλεμα

cityfly
    Πάμε παρακάτω its ok.

Kaps

Είμαι σε διαδικασία. Η μηχανή θα κλειστεί μέσα στο σπίτι μέχρι να πάρω το δίπλωμα. Αλλά αυτή θα έρθει πρώτη εδώ. Είναι όνειρο χρόνων. Το παιδί θα έρθει μαζί μου να διαλέξει χρώμα λέει. Είναι 13.
    Μιας και θα το πάρω σκέπτομαι να δώσω κατευθείαν για πάνω από 125. Δεν ξέρω πόσο δύσκολα είναι.
    Marina

Re: Σκούτερ και ρεζίλεμα

cityfly
    Πάμε παρακάτω its ok.

Kaps

Είμαι σε διαδικασία. Η μηχανή θα κλειστεί μέσα στο σπίτι μέχρι να πάρω το δίπλωμα. Αλλά αυτή θα έρθει πρώτη εδώ. Είναι όνειρο χρόνων. Το παιδί θα έρθει μαζί μου να διαλέξει χρώμα λέει. Είναι 13.
    Μιας και θα το πάρω σκέπτομαι να δώσω κατευθείαν για πάνω από 125. Δεν ξέρω πόσο δύσκολα είναι.

αμα μάθεις, πες μου κι εμένα ούτε εγώ εχω δίπλωμα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

να ρωτήσω κάτι

γιατί δεν βγάζεις πρώτα το δίπλωμα;
    εν τω μεταξύ μιας και τώρα έρχονται τα μοντέλα του 2008 σιγά σιγά και μέχρι να βγάλεις το δίπλωμα λογικά ένα μηνάκι θα το φας, το οποίο σημαίνει ότι θα μπεις στο χειμώνα, δηλαδή στη χειρότερη εποχή για τα μαγαζιά που πουλάνε μηχανές ίσως μπορέσεις να πετύχεις καλύτερη τιμή τότε από ό,τι τώρα δεδομένου ότι θα πληρώσεις και μετρητοίς (μπορεί να σου κάτσει και καινούργιο μοντέλο σε κάτι που σου αρέσει και να πετύχεις του 2007 σε προσφορά - αν και σε παπιά και σκούτερ ίσως δύσκολο)

τώρα για σκούτερ τώρα το θυμήθηκα είχε βγάλει κάτι μικρά και φτηνά η peugeot πολύ μαζεμένα και ολίγον περίεργα (για τα δικά μου γούστα) αλλά δε θυμάμαι όνομα ίσως κάποιος άλλος το θυμηθεί

Re: Re: Σκούτερ και ρεζίλεμα

Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
    αμα μάθεις, πες μου κι εμένα ούτε εγώ εχω δίπλωμα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ακόμα νιμπουσάκι;
    τόσο καιρό έλεγα ότι θα το χες βγάλει ούτε θυμάμαι πια πότε λέγαμε τα ίδια εδώ μέσα

Νέο μέλος

Ευχαριστώ nimbus

Σας παρακαλώ ανεχτείτε για λίγο την ασχετίλα μου στο να κινούμαι εδώ μέσα και να μεταφέρω τα μηνύματα, δεν έχω ανακαλύψει πέραν του copy paste τους τρόπους και δυσκολεύομαι οπότε πηγαίνω πίσω, διαβάζω nick και σχόλια, επανέρχομαι, χάνω αυτά που έλεγα, εχ.
    Nimbus με ζέστανες αλλά και τ' άλλα παιδιά που ασχολήθηκαν, σας ευχαριστώ όλους. θα πάω τώρα να τους ξαναδώ για να πω στον καθένα, τον άσπονδο φίλο cityfly τον θυμάμαι πια
    Πόσο γαμώτο να περιμένω ακόμα; Εχω λυσσάξει. Λίγα 1500 ολόκληρα ευρώ; Τώρα ότι με γαργαλάνε τα κυβικά τι να κρύβουμε αλλά μόνο κινέζικο με τα 1500;
    Απογοητεύτηκα τώρα. Κι εγώ που νόμιζα ότι μικρό μεν έρωτα δε θ' αγοράσω μ' αυτά
    Marina

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κοντηνη βολτα αυριο με το σκουτερ κλαμπ.
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2006, 18:36
  2. Κοιτάξτε το καινούριο μου σκούτερ!
    από slacker στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2006, 09:32
  3. Περί σκούτερ Honda SH150i....????
    από gian_nykt στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2005, 13:18
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2005, 10:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ