Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 80

Θέμα: Χανιώτες του forum !

Διαφωνώ κοπέλια. Το μέρος είναι τέλειο! Ιδανικό για να ηρεμήσει κανείς και να τα μουντζώσει όλα πίσω του.
    Μοναδική παραφωνία οι απαράδεκτα υψηλές τιμές τους. Ούτε πρώτο τραπέζι στο λιμάνι δεν κοστίζει τόσο και οι μερίδες του φαγητού μικρές. Πάς να ξεσκάσεις και σου ξεφουσκώνει το πορτοφόλι εν ριπή οφθαλμού!

Re: Re: Re: ΛΟΙΠΟΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    E, μα και συ...

3 μερες εκει αγριευεις...ασκητικη ζωη πηγες να κανεις?

Βεβαια ειναι και το αλλο...πολλοι πανε με το αισθημα και σου λενε ωραια...3 μερες μαμ κακα νανι και...απο το αλλο,αλλα οπως και να χει μετα τα μεσα της δευτερης μερας...αρχιζεις και δεν την παλευεις...αμα δεν εχει ουτε καν τηλεοραση ρε παιδι μου...δραμα δραμα
    Ποια τηλεόραση; Δεν έχει ρεύμα, το τζάκι κάπνιζε με αποτέλεσμα να κοιμηθώ με ανοικτή πόρτα, παράθυρα, κρύο του θανατά, φαγητό γ.τ.π., από το δίπλα σπίτι ακουγόντουσαν παράξενοι ήχοι σεξουαλικού περιεχομένου, αν έχει βρέξει κιόλας τίγκα στο λασπουριό, βρωμάνε τα γουρούνια από τον δίπλα στάβλο... να παρκάρεις τη μηχανή; ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ...κόλασηηηη!

Αν ήθελα όλα αυτά, κατεβάζω την ασφάλεια του σπιτιού μου, βάζω μέσα κι έναν γάϊδαρο να μου χέσει γύρω - γύρω, παραγγέλνω και ό,τι πιο βρώμικο βρω...Ορίστε...Μηλιά! Αριστούργημα.
    http://countersteer.wordpress.com -==-==Τα πάντα γύρω από την μοτοσικλέτα και το αυτοκίνητο από την Κρήτη για όλους τους Έλληνες=-=-

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Διαφωνώ κοπέλια. Το μέρος είναι τέλειο! Ιδανικό για να ηρεμήσει κανείς και να τα μουντζώσει όλα πίσω του.
    Μοναδική παραφωνία οι απαράδεκτα υψηλές τιμές τους. Ούτε πρώτο τραπέζι στο λιμάνι δεν κοστίζει τόσο και οι μερίδες του φαγητού μικρές. Πάς να ξεσκάσεις και σου ξεφουσκώνει το πορτοφόλι εν ριπή οφθαλμού!
    Ακριβώς. Πολύ ακριβά!

Κατα τ' αλλα αφου θέλεις ηρεμία, ηρεμία παίρνεις.

Ποστάρω θέμα σε λίγο, stand by...
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

the problematix Το avatar του/της JIMK7

Re: Re: Re: Re: ΛΟΙΠΟΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Asaverle
    Ποια τηλεόραση; Δεν έχει ρεύμα, το τζάκι κάπνιζε με αποτέλεσμα να κοιμηθώ με ανοικτή πόρτα, παράθυρα, κρύο του θανατά, φαγητό γ.τ.π., από το δίπλα σπίτι ακουγόντουσαν παράξενοι ήχοι σεξουαλικού περιεχομένου, αν έχει βρέξει κιόλας τίγκα στο λασπουριό, βρωμάνε τα γουρούνια από τον δίπλα στάβλο... να παρκάρεις τη μηχανή; ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ...κόλασηηηη!

Αν ήθελα όλα αυτά, κατεβάζω την ασφάλεια του σπιτιού μου, βάζω μέσα κι έναν γάϊδαρο να μου χέσει γύρω - γύρω, παραγγέλνω και ό,τι πιο βρώμικο βρω...Ορίστε...Μηλιά! Αριστούργημα.
    Καλο καλο δεν το ειχα σκεφτει ετσι
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Re: Re: Re: Re: ΛΟΙΠΟΝ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλα θα μας τρελανεις λεμεεεεεεεε!!!!!!!!!
    www.fazerclub.gr

Και για να μην ξεχνιομαστε εχοντας καλως τον πραγματων αυριο καφεδακι στη Καιτη!
    ξερετε ποια , ωρες και τετοια!(9.30)
    Την αλλη Κυριακη παιζει εκδρομη σε ενα απο τα πεντε Λεκανοπεδια της Κρητης μαλλον προς Ηρακλειο μερια! ισως και αυριο ή την επομενη και το Ακρωτηρι του Αφορεσμενου!
    βλεποντας και κανοντας!

θα δουμε λογω καιρου! αυριο..............
    www.fazerclub.gr

Μόλις γύρισα από Παλαιόχωρα εγώ που βρισκόμουν για το ΣΚ, για να δούμε τι θα καταφέρουμε το επόμενο γιατί είναι Σαββατοκύριακο γάμων !

Πολλών γάμων !:hypnotize

Ελπίζω να περάσατε καλά παλίκαροι !

μετα απο 11 ωρες οδηγηση γυρισα και εγω!
    www.fazerclub.gr

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    φωτό;

Αρχικά δημιουργήθηκε από jskf16
    Και για να μην ξεχνιομαστε εχοντας καλως τον πραγματων αυριο καφεδακι στη Καιτη!
    ξερετε ποια , ωρες και τετοια!(9.30)
    Την αλλη Κυριακη παιζει εκδρομη σε ενα απο τα πεντε Λεκανοπεδια της Κρητης μαλλον προς Ηρακλειο μερια! ισως και αυριο ή την επομενη και το Ακρωτηρι του Αφορεσμενου!
    βλεποντας και κανοντας!

θα δουμε λογω καιρου! αυριο..............
    Έλα ρε γαμώτο, εμένα γιατί δεν με ειδοποίησε κανείς; Ξύπνησα στις 8 το πρωί, πράγμα αδιανόητο για μένα, και κατά τις 11.00 έμαθα ότι όλοι είχατε πάει τις βόλτες σας. Αλήτες.

jskf16 πρέπει να βρεθούμε. Έχω μια ιδέα για το θέμα του ρεύματος στη μηχανή που συζητούσαμε και θέλω την βοήθεια σου. Θα σε πάρω τηλέφωνο κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα.
    http://countersteer.wordpress.com -==-==Τα πάντα γύρω από την μοτοσικλέτα και το αυτοκίνητο από την Κρήτη για όλους τους Έλληνες=-=-

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Γαμωτο....

Εγω λογω κρεπαλης και ξυδιασματος το Σαββατο το βραδυ δεν ειχα σηκωμο την Κυριακη το πρωι...

Τελος παντων...καλα να ειμαστε μα δεν χαθηκαν οι μερες...

Ελπιζω να περασατε καλα παιδες...

Έλα ρε γαμώτο, εμένα γιατί δεν με ειδοποίησε κανείς; Ξύπνησα στις 8 το πρωί, πράγμα αδιανόητο για μένα, και κατά τις 11.00 έμαθα ότι όλοι είχατε πάει τις βόλτες σας. Αλήτες.

jskf16 πρέπει να βρεθούμε. Έχω μια ιδέα για το θέμα του ρεύματος στη μηχανή που συζητούσαμε και θέλω την βοήθεια σου. Θα σε πάρω τηλέφωνο κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα.
    εγω νομιζα οτι ο Στελιος θα σε ειχε ειδοποιησει! δε πειραζει το κινητο μου το εχει ο Στελιος!
    παρε με οποτε θες! τα λεμε.....
    www.fazerclub.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από jskf16
    εγω νομιζα οτι ο Στελιος θα σε ειχε ειδοποιησει! δε πειραζει το κινητο μου το εχει ο Στελιος!
    παρε με οποτε θες! τα λεμε.....
    Οκ μεγάλε. Με τα "φώτα" σου και την τρέλα μου, θα κάνω την μηχανή multimedia news agency να ούμε!

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ρε μάγκες ήσασταν 2 μαύρα KTM 990 adv και ένα TDM κατά τις 6 και στα φανάρια της βιομηχανικής Ηρακλείου?

NAI!
    2 ΚΤΜ 990
    2 ΤDM 900
    1 GS 1200
    1 VSTORM 600
    www.fazerclub.gr

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Forum
    από zolotas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2005, 00:06
  2. Για τις κοπέλες του Forum ...
    από whiteran στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2005, 14:46
  3. Χρόνια πολλά κουκουβάγια του forum!!!
    από bonepeeler στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2005, 22:01
  4. Τι Παθανε Τα Ζ Του Forum????????
    από BAD BOY στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2005, 14:22
  5. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2004, 15:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε