Η νέα μόδα στο Σοφικό φέτος είναι το σομπρέρος:rotflmao:
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Φυτεμένη πέτρα για 50 χλμ σε ανηφοροκατηφόρες που με τη γλύτσα ήταν κόλαση.
Extreme enduro με χαλαρούς χρόνους εκτός της 1ης απλής που τα μηχανάκια κάνανε ουρά σε σημείο που δεν υπήρχε εύκολη εναλλακτική με αποτέλεσμα πολλοί καλοί οδηγοί να φορτωθούν καπέλα.
Ειδικές απλά απίστευτες !! Ιδίως η extreme test έδωσε ρέστα!!
Οργάνωση ΜΑΠΑ!!
1. 10 λεπτά πριν την εκκίνηση αλλάξανε χρόνοι σε μια απλή.!!!
2. Νερά στα ΣΕΧ στο 1ο γύρο δεν είχε. Μόνο redbull !!! Ελεος!!!
3. Καθυστέρηση στην έκδοση αποτελεσμάτων και απονομής.
Επίσης κάτι που δεν κατάλαβα είναι γιατί οι αγωνιζόμενοι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πληρώσανε 15 ευρώ λιγότερο για συμμετοχή.
Αυτά και με τις υγείες μας.
Run, rabbit run
Κάποιον ξέχασες (και ήταν σε ΣΕΧ, φέρων ειδικό 'εξοπλισμό' στο ένα πόδιαπο το μοτο.γρ παρακολουθησαμε...)
Καρακίτσογλου!!! από την παλιά γενιά, πάντα γρήγορος (και ένας από τους μηχανικούς-τρελλούς επιστήμονες που δυστυχώς δεν υπάρχουν ποιά)o καρακιτσος στην mx 1η ειδικη..![]()
![]()
Εγώ έχω ΚΑΙ ΣΤΕΤΣΟΝ (από σομπρέρος μέχρι και εμπριμέ έχω) ......Η νέα μόδα στο Σοφικό φέτος είναι το σομπρέρος![]()
You BETA believe...
+ 10000...Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmakis
Φυτεμένη πέτρα για 50 χλμ σε ανηφοροκατηφόρες που με τη γλύτσα ήταν κόλαση.
Extreme enduro με χαλαρούς χρόνους εκτός της 1ης απλής που τα μηχανάκια κάνανε ουρά σε σημείο που δεν υπήρχε εύκολη εναλλακτική με αποτέλεσμα πολλοί καλοί οδηγοί να φορτωθούν καπέλα.
Ειδικές απλά απίστευτες !! Ιδίως η extreme test έδωσε ρέστα!!
Οργάνωση ΜΑΠΑ!!
1. 10 λεπτά πριν την εκκίνηση αλλάξανε χρόνοι σε μια απλή.!!!
2. Νερά στα ΣΕΧ στο 1ο γύρο δεν είχε. Μόνο redbull !!! Ελεος!!!
3. Καθυστέρηση στην έκδοση αποτελεσμάτων και απονομής.
Επίσης κάτι που δεν κατάλαβα είναι γιατί οι αγωνιζόμενοι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πληρώσανε 15 ευρώ λιγότερο για συμμετοχή.
Αυτά και με τις υγείες μας.
Oπως επισεις ......
Εναρξη αγωνα ..... 11''30 ....![]()
Αποτελεσμα..... 18"15 (και ενω ειχε πεσει η νυχτα για τα καλα) τουλαχιστον που εφυγα εγω απο εκει , υπηρχαν ακομα αγωνιζομενοι στο βουνο ....![]()
ωραιοι οι χωματινοι του φορουμ !!!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
στην επόμενη να έρθουν και οι ασφάλτινοι να παρακολουθησουν να γουστάρουν μέσα στη φύση!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ωραιοι οι χωματινοι του φορουμ !!!!
![]()
![]()
![]()
τελικα δε ξερω αν ειμαι τυχερος ή ατυχος που δεν ετρεξα!![]()
μπράβο στα παιδιά μας που αγωνίστηκαν σε ενα ιδιαίτερα δύσκολο αγώνα. Η χαρά μας οταν βλέπαμε να καταφθάνουν ήταν τρομερήΠολλά μπράβο ακόμα και σε αυτούς που συμμετείχαν και ας μην κατάφεραν να τερματίσουν
![]()
![]()
Η παρέα όπως πάντα άπαιχτηκαιρός εντουράδικος....
κάναμε και εμείς τις βολτούλες μας, πήραμε λίιιιιιγο δόση και ίσως να φαναζόμασταν και εμείς πως αγωνιζόμασταν οταν μπαίναμε στις διαδρομές του αγώνα ταπαααααα :rotflmao:
Σα θεατής δε θα κρίνω τον αγώνα περιμένουμε τα σχόλια των αγωνιζομένων![]()
καλά 24 ώρες μετά τα ίδια σκέφτεσαι?Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
τελικα δε ξερω αν ειμαι τυχερος ή ατυχος που δεν ετρεξα!![]()
τσ τσ τσ τσ![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
κάναμε και εμείς τις βολτούλες μας, πήραμε λίιιιιιγο δόση και ίσως να φαναζόμασταν και εμείς πως αγωνιζόμασταν οταν μπαίναμε στις διαδρομές του αγώνα ταπαααααα
ΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΌΠΩς ειπε και ο φάκτορυ, σε τέτοιες διοργανωσεις μαζευεις υλικό προς περισυλλογη για μια βδομάδα τουλαχιστον!Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
καλά 24 ώρες μετά τα ίδια σκέφτεσαι?
τσ τσ τσ τσ![]()
![]()
και λάφυρα:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ΌΠΩς ειπε και ο φάκτορυ, σε τέτοιες διοργανωσεις μαζευεις υλικό προς περισυλλογη για μια βδομάδα τουλαχιστον!![]()
Ειμαι ΠΟΛΥ νέος στο αθλημα ακομη και ως θεατης, δε μπορω λοιπον να κρινω τον αγωνα οπως οι περισσότεροι!
Απο την πλευρα βεβαια που τον ειδα τον απήλαυσα και γουσταρα!
Υπήρχαν κομματια που θα ηθελα να τα κανω και το συζητησα με αρκετους απο εσας να παμε καποια φορα...![]()
Υπηρχαν βεβαια και καποια (απο οσα ειδα) που νιωθω πως απο εκει θα με μαζεύατε οταν θα λιωνανε τα χιονια!
Τα "κότσια" μου ισως και να "το λένε", οι δυναμεις μου ομως, δε νομιζω...![]()
Οπως και να εχει παντως ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ σε ΟΛΑ τα παιδια που ετρεξαν!
Ειχαν περάσει πάνω απο 4 ωρες αγωνα οταν ειμασταν στη 1η ειδική και ακομη προσπαθουσαν (καποιοι το εκαναν κιολας) να πηγαινουν γρήγορα!
Εχω καποιες φωτο αλλα και βιντεο! Θα ανέβουν αλλα...
μιλαω πολυ ο μλκς στα βιντεο!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και εις αλλα με υγεια...
και στα δικα μας καποια φορα!![]()
Καλό το παρεάκι, κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω.![]()
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"