Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Ύψος Σέλας (Μέγιστο-Ελάχιστο) Cbf600s Abs

Αρχικά δημιουργήθηκε από anixneyths
    Την εγκρίνεις ως αντικαταστάτη της εξακοσάρας λες;
    Μόνο στην περίπτωση που κάποιος ταξιδεύει συνεχώς και το 600άρι άρχισε να του φαίνεται "λίγο" !

Κι εγώ πριν κάποιο διάστημα πήγαινα καρφί γι'αντικατάσταση όμως τα μετρίασα λίγο τα πράγματα και κατέληξα στο ότι δεν μου χρειάζεται ακόμα.. στην Κρήτη που μένω είναι υπέραρκετό το 600, έχω αρκετά πράγματα στο κεφάλι μου αυτή την περίοδο και γενικότερα δεν μου επιτρέπονται τα μεγάλα ταξίδια εκτός νησιού, άμα και όταν τότε βλέπουμε !

Και σε περίπτωση που ταξιδέψω χωρίς το έταιρο ήμισυ πάνω στο CBF τότε είμαι σίγουρος πως το 600άρι θα με καλύψει άνετα να γυρίσω την Ευρώπη απ'άκρη σ'άκρη που λένε. Αν οι καταστάσεις μου επέτρεπαν τα ταξίδια στο εξωτερικό ΜΕ τη γυναίκα μαζί τότε θα είχα ήδη το μεγάλο..

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Μόνο στην περίπτωση που κάποιος ταξιδεύει συνεχώς και το 600άρι άρχισε να του φαίνεται "λίγο" !

Κι εγώ πριν κάποιο διάστημα πήγαινα καρφί γι'αντικατάσταση όμως τα μετρίασα λίγο τα πράγματα και κατέληξα στο ότι δεν μου χρειάζεται ακόμα.. στην Κρήτη που μένω είναι υπέραρκετό το 600, έχω αρκετά πράγματα στο κεφάλι μου αυτή την περίοδο και γενικότερα δεν μου επιτρέπονται τα μεγάλα ταξίδια εκτός νησιού, άμα και όταν τότε βλέπουμε !

Και σε περίπτωση που ταξιδέψω χωρίς το έταιρο ήμισυ πάνω στο CBF τότε είμαι σίγουρος πως το 600άρι θα με καλύψει άνετα να γυρίσω την Ευρώπη απ'άκρη σ'άκρη που λένε. Αν οι καταστάσεις μου επέτρεπαν τα ταξίδια στο εξωτερικό ΜΕ τη γυναίκα μαζί τότε θα είχα ήδη το μεγάλο..

και εγω Ρόδο μένω... Απλά, λόγο του οτι το καινούργιο εξακοσαρακι βγαίνει όπου να ναι.. Είπα να την δώσω... Τώρα όσον αφορά την χιλιάρα.. χμμμμμ... Απλά φαντάζομαι πως είναι ένα ροπάτο εξακοσάρι.... Και το λιμπίζομαι... Το θέλω κατα 80% για καθημερινή μετακίνηση και να πηγαίνω στην δουλεία μου.... Μου αρέσει και πολύ το άτιμο...

και εγω Ρόδο μένω... Απλά, λόγο του οτι το καινούργιο εξακοσαρακι βγαίνει όπου να ναι.. Είπα να την δώσω... Τώρα όσον αφορά την χιλιάρα.. χμμμμμ... Απλά φαντάζομαι πως είναι ένα ροπάτο εξακοσάρι.... Και το λιμπίζομαι... Το θέλω κατα 80% για καθημερινή μετακίνηση και να πηγαίνω στην δουλεία μου.... Μου αρέσει και πολύ το άτιμο...
    Γνώμη μου ;

Κράτα αυτό που έχεις ! Υπεραξιόπιστο είναι, τα κάνει όλα και τα 3 χιλιάρικα που θα χρειαστείς για την αντικατάσταση κράτα τα να τα ξοδέψεις σε ένα ταξίδι !

Αν πάλι επιμείνεις στην αντικατάσταση πήγαινε στο 1000άρι, εγώ αυτό θα έκανα..

Παλαιό μέλος
    Γνώμη μου ;

Κράτα αυτό που έχεις ! Υπεραξιόπιστο είναι, τα κάνει όλα και τα 3 χιλιάρικα που θα χρειαστείς για την αντικατάσταση κράτα τα να τα ξοδέψεις σε ένα ταξίδι !

Αν πάλι επιμείνεις στην αντικατάσταση πήγαινε στο 1000άρι, εγώ αυτό θα έκανα..

καλά τα λες φίλε μάκη... Ρε συ οι ανταγωνιστές της χιλιάρας της cbf ποιές μηχανές είναι ;

Πάντως, μεταξύ μας... Η εξακοσάρα τα κάνει όλα και συμφέρει... Είμαι υπερευχαριστημένως... Απλά να...Σε λίγο μπαίνει στην τρίτη ηλικία... Αυτό είναι το παράπονο...

Πάρτε και λίγο ήλιο επείδη εδώ στην Ρόδο έχει συννεφία σήμερα

καλά τα λες φίλε μάκη... Ρε συ οι ανταγωνιστές της χιλιάρας της cbf ποιές μηχανές είναι ;
    Ειλικρινά κάτι σαν το CBF το 1000άρι δεν μου έρχεται αυτή τη στιγμή στο μυαλό.

Να το συγκρίνει κανείς με το TDM 900 ;

Με το Fazer 1000 που είναι περισσότερο sport παρά touring ;

Με κάποιο φαιριγκάτο όπως το VFR800 ;

H είναι τελικά μοναδικό στο είδος του ;

Not even a statistic Το avatar του/της javaneze
    Ρε συ οι ανταγωνιστές της χιλιάρας της cbf ποιές μηχανές είναι ;
    Μονο το bandit 1200-1250, αντε και με το ζορι το Ζ750s.
    ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow

~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~

~constantly talking, isn't necessarily communicating~

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από javaneze
    Μονο το bandit 1200-1250, αντε και με το ζορι το Ζ750s.
    πάρτα!!!

Alternatives: Aprilia SL1000 Falco, £6,350. Kawasaki ZRX1200, £6,745. Moto Guzzi Breva V1100, £6,999. Suzuki GSF1200 Bandit, £4,999. Yamaha BT1100 Bulldog, £5,999.

(http://www.telegraph.co.uk/motoring/.../mfhonda04.xml)

πάντως παιδία λέω πραγματικά να την πάρω... μου αρέσει η πουτ...α!!!!!!

πάντως παιδεία λέω πραγματικά να την πάρω... μου αρέσει η πουτ...α!!!!!!
    Να την πάρεις !

Και να της βάλεις και κάγκελο !

:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Να την πάρεις !

Και να της βάλεις και κάγκελο !

:rotflmao: :rotflmao:
    εννοειται... και δύο μανιτάρια βιολογικής γεωργίας.... και όλα για αυτά γιατί αν σου γύρη (η γνωστή χαζοτούμπα που λίγο πολύ όλοι την ξέρουμε...) άντε να την συμμαζέψεις μετά. 250 κιλά είναι αυτά...

Not even a statistic Το avatar του/της javaneze
    πάρτα!!!

Alternatives: Aprilia SL1000 Falco, £6,350. Kawasaki ZRX1200, £6,745. Moto Guzzi Breva V1100, £6,999. Suzuki GSF1200 Bandit, £4,999. Yamaha BT1100 Bulldog, £5,999.

(http://www.telegraph.co.uk/motoring/.../mfhonda04.xml)
    Δεν ξερω με τι σκεπτικο τα βαζουν στην ιδια κατηγορια ...
    To falco ειναι πολυ πιο σπορ μηχανακι, clip ons και τετοια ....
    Tο ZRX1200 ειναι old school μηχανακι της κατηγοριας CB 1300 και οχι cbf1000.
    H breva και το BT1100 ειναι γυμνα στρογγυλοφαναρα μηχανακια με V κινητηρα και οχι σε σειρα. Νομιζω οτι δεν ειναι καν 4κυλινδρα αλλα 2κυλινδρα ... (με επιφυλαξη το τελευταιο )

Ασε που απο αυτα νομιζω μονο η breva ερχεται επισημα στην Ελλαδα ...

Τωρα στο site που παραθετεις απλα επρεπε να βαλουν καποια μοτο ... δεν νομιζω οτι το σκεφτηκαν πολυ, παντως στην ιδια κατηγορια δεν ειναι ...
    Ουσιαστικα μονο το bandit ειναι.
    ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow

~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~

~constantly talking, isn't necessarily communicating~

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ύψος σέλας ...
    από ruyjin στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2006, 10:16
  2. V-Strom ή CBF600 ABS
    από bllz στο forum Suzuki V-Strom series