Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 84

Θέμα: Για να ισχύει η στατιστική.....

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Για να ισχύει η στατιστική.....

.....στούκαρα κι εγώ σήμερα έτσι για να δώ δηλαδή πόσο αντέχει το βουνό.Και άντεξε το άτιμο!

Το κουτί δεν άντεξε βέβαια που τού ξεχαρβαλώθηκε ο μπροστινός προφυλακτήρας,έσκασε το αριστερό λάστιχο στράβωσε κι η ζάντα του,το ψυγείο κατέβηκε ως την άσφαλτο κι έβγαλε τα ζουμιά του(θα ζαλίστηκε απ' τίς στροφές φαίνεται)κι η αριστερή μπάντα τού αυτοκινήτου έπαθε κι αυτή μια μικρή συμφορησούλα,ένεκα τής τραχειάς επιφάνειας τού βουνού.
    Μά'στα.Μέχρις εδώ τα άσχημα,διότι εγώ,σαν καλό παιδί τη φορούσα τη ζωνούλα μου και δεν έπαθα τίποτις.
    Πώς έγινε τώρα.....

Όπως κάθε Δευτέρα,έτσι και σήμερα-μπαρδόν χθες-κίνησα για την πόλη.Λόγω τής βροχής ξεκίνησα νωρίτερα για να πάω αργότερα(δικό μου αυτό)
    Κανα-δυο στροφές μετά το Στορκ κι ενώ δεν πήγαινα πάνω από 70,είναι μια αριστερή-όχι κλειστή-που,όπως όλες τις στροφές τής Επιδαύρου,την ξέρω σαν την τσέπη μου.
    Στρίβω το λοιπόν κανονικά κι εκεί που έβλεπα το δρόμο.άρχισα να βλέπω το βουνό.(Περίεργο πράμα,δεν έπρεπε νά'ναι εκεί.)
    Το τουτού λοιπόν,αν και φορούσε λάστιχα μιάς εβδομάδας,άρχισε να συμπεριφέρεται σαν συγκρουόμενο τού λούνα-παρκ,έστριψε λες και τράβηξα χειρόφρενο,και πήγαινε με τίς μπάντες(κάθετα πια στο δρόμο)και με τη μούρη προς το βουνό.

Ρε παιδιά τι να σάς πω....συγκλονιστική στιγμή!Εγώ για μερικά δευτερόλεπτα χεσμένος από το φόβο μου,μην ξέροντας τι να κάνω,να βλέπω το βουνό να έρχεται και ταυτόχρονα να με πιάνουν τα γέλια.Σοβαρά μιλάω!!
    Τού κοπάνησα λοιπόν μία τού βουνού με τη μούρη και,με τη φόρα που είχα,τού'δωσα και μια με το πλάι.Έτσι για να μάθει.Πώς!
    Καπνοί,λάδια(κακό και αρχίζουν τα τηλέφωνα.Στην αναμονή οδικής βοήθειας σταμάτησε ένα αυτοκίνητο με δύο παιδιά(νά'ναι καλά)και με βοήθησαν να βάλουμε το ταλαιπωρημένο Fiesta στην άκρη.
    Σταμάτησαν κι άλλοι όση ώρα περίμενα,πότε στο αυτοκίνητο και πότε έξω,να ρωτήσουν αν είμαι καλά και τέτοια.
    Μέχρι τότε ψιλόβρεχε και απολάμβανα επιτέλους αυτό που μού στερούσε το αυτοκίνητο....τη μυρωδιά τού βρεγμένου χώματος και τα χρώματα τού τοπίου,που θόλωναν από κάποια σύννεφα πού'χαν κατέβει να δούν τι γίνεται...(Αχ μηχανούλα μου....)

Με τα πολλά ήρθε και η οδική και πιάνει κατακλυσμός.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Την ώρα δηλαδή που έπρεπε να είμαι έξω για να μπορέσουμε να βάλουμε το αμάξι στην καρότσα,έριχνε ο Θεός με το Θεό.
    Μούσκεμα πια(πριν από λίγο στέγνωσα)πήγα στο Στορκ να πιω ένα καφεδάκι και,ω τού θαύματος,βρέθηκε φίλος και με έφερε στον Πόρο. Ούτε παραγγελία δηλαδή!
    Αυτά λοιπόοοοοον.

Εύχομαι ρε παιδιά,αν είναι να μάς συμβεί ατύχημα,να βγαίνει στα σίδερα...όχι απάνω μας.Πάντα όρθιοι!!

Ρε συ pap....έτσι και είχαμε σκαντζάρει τότε,θα ήταν μια χαρά τα οχήματα(αν το πρόσεχες το Fiesta)
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Re: Για να ισχύει η στατιστική.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    .....στούκαρα κι εγώ σήμερα έτσι για να δώ δηλαδή πόσο αντέχει το βουνό.Και άντεξε το άτιμο!

Εύχομαι ρε παιδιά,αν είναι να μάς συμβεί ατύχημα,να βγαίνει στα σίδερα...όχι απάνω μας.Πάντα όρθιοι!!

Βαγγελη αφου εισαι καλα και δειχνεις να εχεις ξεπερασει το ψ/χ σοκ, χεστηκες για τα σιδερα...

μαλακιες συμβαινουν και στην προκειμενη, καλο ειναι που συνεβει με αυτοκινητο.

θες να κανουμε λεσχη;

''ανωνυμοι μοτοσικλετιστες εμπλεκομενοι σε στουκες κουτιων''

ολα καλα φιλε.

Re: Re: Για να ισχύει η στατιστική.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Βαγγελη αφου εισαι καλα και δειχνεις να εχεις ξεπερασει το ψ/χ σοκ, χεστηκες για τα σιδερα...

μαλακιες συμβαινουν και στην προκειμενη, καλο ειναι που συνεβει με αυτοκινητο.

θες να κανουμε λεσχη;

''ανωνυμοι μοτοσικλετιστες εμπλεκομενοι σε στουκες κουτιων''

ολα καλα φιλε.
    Άντε...γίναμε δύο.Στούς πόσους κάνουμε σύλλογο;Θα πρέπει να παίζουνε κανα όργανο όπως εμείς;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Re: Re: Re: Για να ισχύει η στατιστική.....

Άντε...γίναμε δύο.Στούς πόσους κάνουμε σύλλογο;Θα πρέπει να παίζουνε κανα όργανο όπως εμείς;
    αρκετοι ειμαστε, αλλα για να μην χαλαστουμε σου ξεκαθαριζω με συνοπτικες διαδικασιες οτι εγω θα ειμαι ο προεδρος

βασικα εγω οταν στουκαρα επαιζα ενα οργανο και μαλιστα πολυ! φανταζομαι οτι και αλλο μοτοσικλετισται παιζουν τα οργανα τους οταν στουκαρουν με αυτοκινητο οποτε ειμαστε κομπλε.

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag

Re: Για να ισχύει η στατιστική.....

.....Εύχομαι ρε παιδιά,αν είναι να μάς συμβεί ατύχημα,να βγαίνει στα σίδερα...όχι απάνω μας.Πάντα όρθιοι!!

αν και πονανε και οι λαμαρινες

η ουσια ειναι αυτη

να εισαι καλα ρε Βαγγο
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    καταρχήν χαιρομαι που εισαι καλά!!!

Αμα ξέρεις ποια ειναι τα πραγματικά σημαντικά πράγματα στη ζωή, περιγράφεις με χιουμορ και κέφι ενα ατύχημα με υλικες ζημιές!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ!!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

δε ξερω πως τα καταφερες αλλα το ευχαριστήθηκα το ποστ σου ρε βαγγο!

ομορφη γραφη για ενα κακο περιστατικό με καλη ομως ψυχολογία κ χωρις μεγαλους μπελαδες!!!

καλα νασαι παλικαρι κ αφου κοπανησες με το κουτι δε πειραζει ....ευκαιρια να το δωσεις να παρεις κανα μοτο, να γουσταρεις, σα μικρο παιδι που'σαι κ συ!

.......απολάμβανα επιτέλους αυτό που μού στερούσε το αυτοκίνητο....τη μυρωδιά τού βρεγμένου χώματος......
    ρε παιδια αυτη τη μυρωδια δε τη μπορω ΚΑΘΟΛΟΥ.... σχεδον μου κοβει την ανασα!!!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid

ρε παιδια αυτη τη μυρωδια δε τη μπορω ΚΑΘΟΛΟΥ.... σχεδον μου κοβει την ανασα!!!
    Είναι μαγικό,δεν είναι;Εγώ τήν άσφαλτο γουστάρω αλλά όταν ανοίγεις τη ζελατίνα.....σταματάς στην άκρη για τσιγάρο....ωωωωωχχχ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	000150.gif 
Προβολές:	339 
Μέγεθος:	20,0 KB 
ID:	111251
    moto perpetuo

hasta luego.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    νταξ αφού δεν έπαθες τίποτα εσύ κ τα σίδερα φτιάχνονται...

ε

τι ηθελα να πω?

α

η πιτσιρίκα στην καφετέρια τι κάνει?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas

η πιτσιρίκα στην καφετέρια τι κάνει?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Πσσσστ!Λίγα με το προσωπικό,έτσι;

Από Πέμπτη και μετά,θα την βλέπω κάθε μέρα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	muttley.gif 
Προβολές:	331 
Μέγεθος:	5,1 KB 
ID:	111252
    moto perpetuo

hasta luego.

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Bαγγελακη

αντε να χαθεις παλιοκαγκουρα μου εφυγε η ψυχη

μολις ειδα θεμα σου στα στραβα σφιχτηκε η καρδια μου

εσυ να εισαι καλα αδερφε

εσυ να εισαι καλα, κ ολα τα αλλα φτιαχνονται

θα σε δειρω μιλαμε δεν το γλυτωνεις

Πσσσστ!Λίγα με το προσωπικό,έτσι;

Από Πέμπτη και μετά,θα την βλέπω κάθε μέρα.
    γιατί? αφεντικό της είσαι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
    γιατί? αφεντικό της είσαι?
    moto perpetuo

hasta luego.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    [B]Bαγγελακη

αντε να χαθεις παλιοκαγκουρα μου εφυγε η ψυχη

/B]
    Κάγκουρας εγώ;

Φωτιά να πέσει να με κάψει.
    moto perpetuo

hasta luego.

ρε δικιά σου είναι η καφετέρια που κάτσαμε τις προάλλες?

έτσι από περιέργεια πόσο χρονών είναι η μικρή?

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2004, 11:43
  2. Για Να Αναψουν Λιγο Τα Αιματα.....
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2004, 15:37
  3. Για να μην ξεχνιομαστε μερικοι μερικοι.....
    από YZF-R1 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2004, 23:11
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 16:33
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 15:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας