πωωωωωωωωωωωωωωω ζημιάααααααααααααααααααααααααα!!!!!!
ποιός θέλει το δικό μου;;
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Και σε 3d για όσους γουστέρνουν...
http://www.honda.co.uk/motorcycles/2...360/index.html
![]()
![]()
![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
ε οχι.... αυτο παει πολυ φιλε μου....Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Μακραν το πιο ομορφο Ιπαωνικο naked, κανει το Z και τα υπολοιπα να φαινοντοι σαν αποτυχημενες ιδιοκατασκευες.
Καλα το συγκεκριμενο χρωματακι την δειχνει σαν εταιρικο οχημα της ΕΛΑΪΣ....
σε μαυρο γ@μει ακομα περισσοτερο.
Πως το επαθε η Honda και εβγαλε τοσο ομορφο μηχανακι δεν μπορω να το κααταλαβω
@idi: Δεν ειμαι Hondaκιας παντως(το ηξερα οτι θα τσιμπησεις!)
![]()
Η βασιλισα hornet επεστρεφει στο θρονο της παλι!![]()
IDi, περιμενε λιγο ακομα και θα δεις το κεντρι του χορνετ
![]()
εμενα μου αρεσει σε αρκετες λεπτομέρειες το μηχανακι αυτο μονο που ειναι πολυ "φορτωμενο"... (ειναι δείγμα του πανικου στη Honda να βγαλουν σχέδια «καινούρια» μετα την παταγώδη αποτυχία στα μοντελα τους την τελευταία δεκαετια που το ενα ειναι πιο ασχημο απο το αλλο αν εξαιρεσεις τα RR....)
μα ειπαμε να πουμε μια καλη κουβεντα αλλα... κανενα μηχανακι στο κοσμο δε μπορει να κανει το Ζ1000 να "φαίνεται σαν αποτυχημένη ιδιοκατασκευη...".![]()
![]()
![]()
το δικο μου σιγουρα κανει μερικα να μοιαζουν ετσι!
![]()
![]()
![]()
![]()
Κοιτα αυτο που ειπα και σε ενα αλλο θρεντ ειναι οτι οσο πανε οι ετερειες κατασκευης και αντιγραφει η μια την αλλη αναλογα την εμπορικη επιτυχια.. Αυτο που μου αρεσει στο χορνετ ειναι τα πλαινα πλαστικα που ειναι σαν κεραυνος για να τονιζει το "κεντρι" του χορνετ και η σελλα η οποια φενετε τρελα ανετη!
Το Ζ 1000 δε μου αρεσει καθολου σα μηχανη, ιδικα με τις καμπανες που εχει για εξατμισεις..
εδώ είμαστε, πάω να βάλω καφε![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
χεστηκαμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos82gr
Το Ζ 1000 δε μου αρεσει καθολου σα μηχανη, ιδικα με τις καμπανες που εχει για εξατμισεις..
δεν ειναι καθολου ασχημο, αλλα με χαλαει η εξατμιση
κ η μουρη μου φερνει στο μυαλο μασκα ΡΒΧΠ
![]()
![]()
επισης λατρευω τις εμπεριστατωμενες απαντησεις του ιντι...Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
χεστηκαμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
απορω που βλεπετε κατι ομορφο πανω του!![]()
η μουρη, η ζαντα? η ουρα? το χορνετ 900 ειναι χιλιες φορες πιο ομορφο!
Δεν θα μπορούσε να μην είναι καλό όταν βγάζει ένα κάθε 10 χρόνια...ΕΛΕΟΣ. Μετά από 10 χρόνια εξέλιξης (αν υποθέσουμε πως από το 98 που βγήκε το hornet 900 μέχρι τώρα εξελισσόταν συνεχώς) θα έπρεπε το 1000R να εκτελεί οτιδήποτε κυκλοφορεί.
Τελικά, απλά έβγαλε ένα πολύ όμορφο μηχανάκι, στημένο πολύ καλά, με πράγματα από το 1000RR...(ευτυχώς)
Ευτυχώς που δεν του βάλανε την ουρά του 600. Ευτυχώς που δεν το κάνανε ολόιδιο με το 600, ευτυχώς που βγήκε αυτό, γιατί είχε αρχίσει να μου αρέσει σε ανησυχητικό βαθμό το z1000...
ΤΕΛΟΣ
![]()
![]()
![]()
![]()
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Pics
ναι ρε φιλε 10 χρονια τωρα ηταν πανω στα laptop και σχεδιαζαν αυτο το μηχανακι... 10 ολοκληρα χρονια φαγαν απο τη ζωη τους για να βγαλουν το υπερμηχανημα ολων των εποχων χαχαααχαχααχααΑρχικά δημιουργήθηκε από odt
Μετά από 10 χρόνια εξέλιξης
hondaκιδες .+_ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ναι ρε φιλε 10 χρονια τωρα ηταν πανω στα laptop και σχεδιαζαν αυτο το μηχανακι... 10 ολοκληρα χρονια φαγαν απο τη ζωη τους για να βγαλουν το υπερμηχανημα ολων των εποχων χαχαααχαχααχαα
hondaκιδες .+_ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εντάξει...εγώ το είπα λίγο πιο κομψά....![]()
…αν
Pics