Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 36

Θέμα: PAYPAL.COM

PAYPAL.COM

Loipon...Prospathisa na kano register sto www.paypal.com kai antimetopisa ena provlima...Otan evala ton arithmo tis Visa Electron pou exo apo taxeidromiko tamieutirio dn tin dextike...I aporia mou einai i eksis...Dexetai mono pistitikes auto to g@mopaypal i kai xreostikes???An dn exo pistotiki simainei oti dn mporo na kano online agores???Exo akousei pollous pou xrisimopoioun propliromenes Visa gia agores.Mipos prepei na pao na vgalo kamia apo trapeza i dn tha tin dextoun kai auti...???Opoios exei kanei agores me paypal as apantisei parakalo mpas k vgalo kamia akri...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Oxi to paypal dexete kanonika kai xreostikes (debit) kartes

Exo tis pireos kai to xrisimopoio kanonika edo kai kairo

Ksanadokimase kai prosekse mipos kati den kaneis esy kala

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Εγω με την Alpha 123 (χρεωστική, Visa Electron) , δεν είχα πρόβλημα..
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
    Εγω με την Alpha 123 (χρεωστική, Visa Electron) , δεν είχα πρόβλημα..
    +1

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Δεν τις δέχετε όλες. Πχ Εμπορική = Τσου
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Δεν τις δέχετε όλες. Πχ Εμπορική = Τσου

H emporiki einai sto systima maestro

To paypal dexete xreostikes alla mono tis VISA

Ούτε Nova....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald
    H emporiki einai sto systima maestro

To paypal dexete xreostikes alla mono tis VISA
    Οχι πιά. Ολες της Εμπορικής είναι visa electron.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Όπως τα είπαν οι παραπάνω... Κάποια επιπλέον για το θέμα εδώ:
    http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=83955

Euxaristo paidia!Tha pao na vgalo apo tin alpha bank mia karta...

Παλαιό μέλος
    Μιας και ειμαστε ηδη στο ζητημα Paypal να ρωτησω κι εγω κατι ( και επειδη λογικα αν καποιος εχει εμπειριa με αυτο που ρωταω μαλλον στα αγγλικα θα το χειριστηκε επιτρεψτε μου να ρωτησω στα αγγλικα).

Has anyone filed a dispute with Paypal about items "Not as described"? If yes, did you escalate it to a claim or was it resolved? I filed a dispute which I escalated to a claim today. But I'm not entirely sure about what extra information Paypal may require (that I submit) for them to review the dispute and give me my money back.

Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
    Μιας και ειμαστε ηδη στο ζητημα Paypal να ρωτησω κι εγω κατι ( και επειδη λογικα αν καποιος εχει εμπειριa με αυτο που ρωταω μαλλον στα αγγλικα θα το χειριστηκε επιτρεψτε μου να ρωτησω στα αγγλικα).

Has anyone filed a dispute with Paypal about items "Not as described"? If yes, did you escalate it to a claim or was it resolved? I filed a dispute which I escalated to a claim today. But I'm not entirely sure about what extra information Paypal may require (that I submit) for them to review the dispute and give me my money back.
    Έχω ανοίξει επειδή δε μου ήρθαν αυτά που παρήγγειλα, αλλά η διαδικασία είναι η ίδια.

Πρώτα θα έχεις μια επικοινωνία με τον seller μέσα απο το paypal.
    Άν τα βρείτε μεταξύ σας καλώς. Άν όχι, τότε κάνεις escalate to a claim via paypal και αυτό βλέποντας την συζήτηση σας με τον seller και πιθανώς ρωτώντας δυο πράγματα αποφασίζει ποιος έχει δίκιο.

Δε ξέρω όμως αν στην περίπτωσή σου θα πρέπει να στείλεις το προϊόν πίσω ή άν δικαιούσαι μερική αποζημίωση. Άν παίξει αποζημίωση να ξέρεις ότι μπορείς να αποζημιωθείς μόνο στο ποσό που έχει στο λογαριασμό του το λαμόγιο.
    Π.χ. δικαιούσαι 100$ αλλά αυτός έχει 50$.. παίρνεις τα 50$ και το paypal τον τακτοποιεί :a13: καταλλήλως.

Λάμπρος

Παλαιό μέλος
    Το εχω στειλει πισω..αλλα η μ@λ@κια ειναι οτι κατι διαβασα για 'χαρτι που πρεπει να επιβεβαιωνει' οτι λεω ( οτι βασικα το προιν ΔΕΝ ηταν Samsung αλλα μαιμου και οχι 1GB αλλα 512). Αλλα εφοσον το εχω ηδη επιστρεψει..πως μπορω να το επιβεβαιωσω τωρα? Βεβαια το κυνηγαω μεσω Samsung γιατι επειδη την ειχα ψυλιαστει τη δουλεια ειχα βγαλει φωτο. Αλλα δεν ξερω αν θα δεχθει το Paypal να τους στειλω το μεηλ της Samsung ( It's easy to see the product is not Samsung (it's a ram actually) but generic simply cause there was no Samsung label on it).

Re: PAYPAL.COM

Αρχικά δημιουργήθηκε από zuki1000k5
    Loipon...Prospathisa na kano register sto www.paypal.com kai antimetopisa ena provlima...Otan evala ton arithmo tis Visa Electron pou exo apo taxeidromiko tamieutirio dn tin dextike...I aporia mou einai i eksis...Dexetai mono pistitikes auto to g@mopaypal i kai xreostikes???An dn exo pistotiki simainei oti dn mporo na kano online agores???Exo akousei pollous pou xrisimopoioun propliromenes Visa gia agores.Mipos prepei na pao na vgalo kamia apo trapeza i dn tha tin dextoun kai auti...???Opoios exei kanei agores me paypal as apantisei parakalo mpas k vgalo kamia akri...
    Kαι με την Cyprus ολα οκ.......κατι κανεις λαθος........ξαναπροσπαθησε.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
    Το εχω στειλει πισω..αλλα η μ@λ@κια ειναι οτι κατι διαβασα για 'χαρτι που πρεπει να επιβεβαιωνει' οτι λεω ( οτι βασικα το προιν ΔΕΝ ηταν Samsung αλλα μαιμου και οχι 1GB αλλα 512). Αλλα εφοσον το εχω ηδη επιστρεψει..πως μπορω να το επιβεβαιωσω τωρα? Βεβαια το κυνηγαω μεσω Samsung γιατι επειδη την ειχα ψυλιαστει τη δουλεια ειχα βγαλει φωτο. Αλλα δεν ξερω αν θα δεχθει το Paypal να τους στειλω το μεηλ της Samsung ( It's easy to see the product is not Samsung (it's a ram actually) but generic simply cause there was no Samsung label on it).
    Φαντάζομαι οτι το προβλημα θα είναι να αποδείξεις οτι η φωτό είναι όντως το προιόν που σου εστειλε. Νομίζω όμως οτι εφόσον του το έστειλες πίσω, και προσκομίσεις την απόδειξη στο paypal, συν τα λεγόμενα της samsung με τις πλήρεις επικεφαλίδες των mail που σου έστειλαν (περιέχουν X-ELNK-Trace, X-Originating-IP και άλλα που χρησιμέυουν στην αναγνώρηση) δε θα έχεις πρόβλημα.

Λάμπρος

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Επίθεση στο BLOKA.COM απο ΜΜΕ
    από Κανένας στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2005, 23:24
  2. Bloca.com
    από superfour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/10/2004, 13:21
  3. Mπλόκα.COM !!!!