Τί λες τώρα;![]()
Αφού είσαι καλά όλα εντάξει!
Τυχεροί να είμαστε,να μήν μας συμβαίνουνε τέτοια!
![]()
![]()
Τί λες τώρα;![]()
Αφού είσαι καλά όλα εντάξει!
Τυχεροί να είμαστε,να μήν μας συμβαίνουνε τέτοια!
![]()
![]()
ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα
Πώς...βρίσκω,βρίσκω!Νά'βρισκα και τα 13 χιλιαρικάκια.Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Ευκαιρία για Hayabusa τώρα,δεν βρίσκεις;![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
ρε το μλακα.........
καταρχην οτνα θα ξαναβαλεις στραβα η αναπωδα εδω μεσα
θα εχεις ειδοπηεισει ηλεφωνικως οτι εισαι καλα .....
δεν μπορει να ανησηχεις ετσι τυον κοσμο .....
να διαβαζουμε μια ωρα και να δουμε αν πετυχε το σχεδιο μας η οχι και εσυ να γελας ......
συγνωμη παρασυρθειν ....εννοο να μας πας την καρδια στην κουλουρι ....
ερε μαλακα .........πολυ το διασσκεδασες βλεπω ... και γω μαζι σου ....
φαντασου να ειμασταν μαζι στο φιεστα ???
δεν θα θελαμε να φυγουμε απο κει ...
θα θεκαμε να το ξανακαναμε
χεστικα πανω μου φιλε
θα σε παρω τηλεφωνο
απο αυριο ομως που θα εχω κινητα και παλαια νουμερα
γαμωτο
θα σου στειλω και πμ
θα σου δωσο οτι θες αλλα μην μου το ξανακανεις αυτο
μην φυγεις αλλη φορα ετσι και με παρατησεις
αφου ξερεις οτι σε αγαπω![]()
![]()
![]()
βα γγελη μου μιλαμε
λυπαμε ρε φιλε πραγματικα
ξερεις εσυ
κερω και γω ....
καλα να εισαι
καλα το πας .....
σκατο βουνο
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Σπαμμερ!!!![]()
παω στην αυλή να δω τι μηχανακια εχω!![]()
![]()
![]()
![]()
εσυ παλι τι πας να δεις
ακομη αυλη δεν απεκτησες
.................θα αποκτησεις ......![]()
![]()
βαγγελη εγω εχω καρφωθει πανω στα βραχια στην συγκεκριμενη στροφη με τη μηχανη!!!!!πολυ ατιμη στροφη ειναι αυτη που εχει κατι σαν μικρο παρκινγκ στο αντιθετο ρευμα??????Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
.....στούκαρα κι εγώ σήμερα έτσι για να δώ δηλαδή πόσο αντέχει το βουνό.Και άντεξε το άτιμο!
Το κουτί δεν άντεξε βέβαια που τού ξεχαρβαλώθηκε ο μπροστινός προφυλακτήρας,έσκασε το αριστερό λάστιχο στράβωσε κι η ζάντα του,το ψυγείο κατέβηκε ως την άσφαλτο κι έβγαλε τα ζουμιά του(θα ζαλίστηκε απ' τίς στροφές φαίνεται)κι η αριστερή μπάντα τού αυτοκινήτου έπαθε κι αυτή μια μικρή συμφορησούλα,ένεκα τής τραχειάς επιφάνειας τού βουνού.
Μά'στα.Μέχρις εδώ τα άσχημα,διότι εγώ,σαν καλό παιδί τη φορούσα τη ζωνούλα μου και δεν έπαθα τίποτις.
Πώς έγινε τώρα.....
Όπως κάθε Δευτέρα,έτσι και σήμερα-μπαρδόν χθες-κίνησα για την πόλη.Λόγω τής βροχής ξεκίνησα νωρίτερα για να πάω αργότερα(δικό μου αυτό)![]()
Κανα-δυο στροφές μετά το Στορκ κι ενώ δεν πήγαινα πάνω από 70,είναι μια αριστερή-όχι κλειστή-που,όπως όλες τις στροφές τής Επιδαύρου,την ξέρω σαν την τσέπη μου.
Στρίβω το λοιπόν κανονικά κι εκεί που έβλεπα το δρόμο.άρχισα να βλέπω το βουνό.(Περίεργο πράμα,δεν έπρεπε νά'ναι εκεί.)
Το τουτού λοιπόν,αν και φορούσε λάστιχα μιάς εβδομάδας,άρχισε να συμπεριφέρεται σαν συγκρουόμενο τού λούνα-παρκ,έστριψε λες και τράβηξα χειρόφρενο,και πήγαινε με τίς μπάντες(κάθετα πια στο δρόμο)και με τη μούρη προς το βουνό.
Ρε παιδιά τι να σάς πω....συγκλονιστική στιγμή!Εγώ για μερικά δευτερόλεπτα χεσμένος από το φόβο μου,μην ξέροντας τι να κάνω,να βλέπω το βουνό να έρχεται και ταυτόχρονα να με πιάνουν τα γέλια.Σοβαρά μιλάω!!
Τού κοπάνησα λοιπόν μία τού βουνού με τη μούρη και,με τη φόρα που είχα,τού'δωσα και μια με το πλάι.Έτσι για να μάθει.Πώς!
Καπνοί,λάδια(κακό και αρχίζουν τα τηλέφωνα.Στην αναμονή οδικής βοήθειας σταμάτησε ένα αυτοκίνητο με δύο παιδιά(νά'ναι καλά)και με βοήθησαν να βάλουμε το ταλαιπωρημένο Fiesta στην άκρη.
Σταμάτησαν κι άλλοι όση ώρα περίμενα,πότε στο αυτοκίνητο και πότε έξω,να ρωτήσουν αν είμαι καλά και τέτοια.![]()
![]()
Μέχρι τότε ψιλόβρεχε και απολάμβανα επιτέλους αυτό που μού στερούσε το αυτοκίνητο....τη μυρωδιά τού βρεγμένου χώματος και τα χρώματα τού τοπίου,που θόλωναν από κάποια σύννεφα πού'χαν κατέβει να δούν τι γίνεται...(Αχ μηχανούλα μου....)
Με τα πολλά ήρθε και η οδική και πιάνει κατακλυσμός.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Την ώρα δηλαδή που έπρεπε να είμαι έξω για να μπορέσουμε να βάλουμε το αμάξι στην καρότσα,έριχνε ο Θεός με το Θεό.
Μούσκεμα πια(πριν από λίγο στέγνωσα)πήγα στο Στορκ να πιω ένα καφεδάκι και,ω τού θαύματος,βρέθηκε φίλος και με έφερε στον Πόρο.Ούτε παραγγελία δηλαδή!
Αυτά λοιπόοοοοον.
Εύχομαι ρε παιδιά,αν είναι να μάς συμβεί ατύχημα,να βγαίνει στα σίδερα...όχι απάνω μας.Πάντα όρθιοι!!![]()
![]()
Ρε συ pap....έτσι και είχαμε σκαντζάρει τότε,θα ήταν μια χαρά τα οχήματα(αν το πρόσεχες το Fiesta)![]()
![]()
μετα το στορκ αν θυμαμαι εχει δεξια-αριστερη και δεξια-αριστερη!!!!!
στην αριστερη ειχα φυγει με καμια 80αρα και τσακιστηκα!!!!!!ατιμη στροφη !!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
καταρχην οτνα θα ξαναβαλεις στραβα η αναπωδα εδω μεσα
θα εχεις ειδοπηεισει ηλεφωνικως οτι εισαι καλα .....
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΣΕΝΑ ΡΕ???
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
εσυ παλι τι πας να δεις
ακομη αυλη δεν απεκτησες
.................θα αποκτησεις ......![]()
![]()
ΑΪΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
΄Ντε να δούμε κι εμείς πότε....Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΑΪΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
:rotflmao:
Κύριε V-64 (ακούγεται πιο racing)
Στατιστικώς είστε εντάξει μέχρι το καλοκαίρι του 2008.
κανονικά πιάνει για 3 χρόνια αλλά όταν είσαι με 2 ρόδες. Αν μου στείλεις τίποτα φωτό, ίσως μπορέσω να 'δώσω' μερικά μηνάκια....![]()
![]()
You BETA believe...
Μετά το Στορκ και με κατεύθυνση προς Αθήνα.Η πρώτη ή (η δεύτερη) κατηφορική αριστερή.Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki ZX-12
βαγγελη εγω εχω καρφωθει πανω στα βραχια στην συγκεκριμενη στροφη με τη μηχανη!!!!!πολυ ατιμη στροφη ειναι αυτη που εχει κατι σαν μικρο παρκινγκ στο αντιθετο ρευμα??????
μετα το στορκ αν θυμαμαι εχει δεξια-αριστερη και δεξια-αριστερη!!!!!
στην αριστερη ειχα φυγει με καμια 80αρα και τσακιστηκα!!!!!!ατιμη στροφη !!!!!!
Με τη μηχανή,και όταν είναι στεγνός ό δρόμος,την παίρνω με 100 περίπου.Αλλά με βρεγμένη άσφαλτο,άσ'τα να πάνε.![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
Λίγο είναι ρε γαμώτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Στατιστικώς είστε εντάξει μέχρι το καλοκαίρι του 2008.
![]()
![]()
Φωτό από τι;Από το racing τούμπανο μου ή από τη racing μάπα μου;Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
κανονικά πιάνει για 3 χρόνια αλλά όταν είσαι με 2 ρόδες. Αν μου στείλεις τίποτα φωτό, ίσως μπορέσω να 'δώσω' μερικά μηνάκια....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
hasta luego.
Βρε παπάρα,άνοιξε κανα τηλέφωνο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas![]()
![]()
![]()
Δύο έχεις και τα δύο κλειστά τρομάρα να σού'ρθει.:rotflmao: :rotflmao:![]()
moto perpetuo
hasta luego.
Συγνώμη έκανα λάθος, εννοούσα το καλοκαίρι του 2009 :oΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Λίγο είναι ρε γαμώτο.![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Βρε παπάρα,άνοιξε κανα τηλέφωνο!!![]()
![]()
![]()
Δύο έχεις και τα δύο κλειστά τρομάρα να σού'ρθει.:rotflmao: :rotflmao:![]()
Α, εχεις χασει επεισοδια εσυ!
![]()
τι γινεται ρε παιδια πολυ στουκα τελευταια!
αφου γελαγες εκεινη την ωρα τωρα εγω τι να σου πω?:rotflmao:
μου ειχε τυχει κ εμενα κατι παρομοιο.στις δυο στροφες της ιερας οδου στο χαιδαρι,εποχη που το αμαξι φοραγε τεσσερα διαφορετικα λαστιχα!κ ψιχαλλιζε κιολας κ αν κ μπηκα φυλαγμενος βγηκα χεσμενος!αρχισα να φερνω σβουριδια παιρνωντας κ στο αντιθετο,δεν περναγε κανενας ευτυχως κ την γλυτωσα σταματωντας τελικα λιγα εκατοστα πριν το χαντακι.οσοι γνωριζουν καταλαβαν γιατι κωλοστροφες μιλαω.ειναι μια αριστερη κ μια δεξια με δυο ρευματα κυκλοφοριας,με αναποδη κλιση κ με χαντακι ενος μετρου στο πλαι,εχουν φαει κοσμο κ κοσμακι με οτι ειδους οχημα φανταζεστε!κ οι αρμοδιοι τπτ!!
επειδη ομως τις ανεφερα θα σας πω μια ιστορια.
μια φορα περναγα κ μολις ειχε γινει ενα τρακαρισμα με δυο αμαξια,σταματησα να δω αν ειναι καλα οι ανθρωποι κ επειδη το ενα αμαξι ετυχε να ειναι του δημου σκαει μυτη ο αντιδημαρχος χαιδαριου.τον ρωταω που λετε τι θα γινει με αυτες τις σκωτοστρες κ για το ποσοι αλλοι θα φυγουν για να γινει κατι.
ξερετε τι μου απαντησε?οτι δεν ειναι ωρα για τετοια!!!!!!κ ενω στο απεναντι πεζοδρομιο ηταν ενα αλλο διαλυμενο αμαξι απο προηγουμενο τρακαρισμα!τι να πεις?
despite my rage
i'm still just a rat in a cage
Πες τα Χρυσόστομε!Αρχικά δημιουργήθηκε από orangefactor
οσοι γνωριζουν καταλαβαν γιατι κωλοστροφες μιλαω
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από orangefactor
το αμαξι φοραγε τεσσερα διαφορετικα λαστιχα